Lai smuki un pašam prieks.

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
Tā kā jau nākammēness,ārprāc :D ir Zsvētki,šobrīd jau sāku domāt par to,kā oriģināli izrotāt māju,kādus dekorus pirkt/pašrocigi uztaisīt.
Tad nu jautājums/ideju smeltuve - kā jūs parasti,ja vispār darat,rotājat māju uz Zvētkiem? Labi,varbut ne sudraba virtenes izvērtas visur,bet varbūt vairāk sveces,kāds paštaisīts puzurs utt? Droši varat iemest bildes,ja jums ir kas padomā šogard utt? :)
07.11.2012 14:51 |

Reitings 22
Reģ: 05.11.2012
Dievinu lampiņas, bet vienmēr nobīstos no milzu elektrības rēķina. Kad dzīvoju kojās, tad gan, dedzināju tā ka nemaz neliekās :D
Tagad ar draugu īrējam istabu viņa tantes privātmājā, tā kā man nav diži lielas iespējas vai vaļas izpausties pa māju. Istaba arī nav iekārtota tā, lai man pašai patiktu - tantes vecās mēbeles.
Bet lai vai kā, noteikti teikšu draugam, ka man vajag eglīti lūzt vai plīst :)
Sveces man jau ir ierasta lieta, noteikti būs adventes vainags, jo bez tā decembri vispār nevaru iedomāties. Pie ārdurvīm tagad esošo rudenīgo vainadziņu nomainīs ziemassvētku vainags (pati taisīšu).
Domāju, ka arī eglīšu rotājumi būs lielākoties pašas taisīti (dikti patīk rokdarbi).
http://pinterest.com/search/?q=christmas+tree+decorations

08.11.2012 14:47 |

Reitings 22
Reģ: 05.11.2012
hmm..neprotu pievienot bildi. Kas jāievada tājā lauciņā, kad uzspiež uz attēlu ar koku, ja bildi gribu ievietot no datora, ne no interneta?
08.11.2012 14:47 |

10 gadi
Reitings 291
Reģ: 07.10.2011
kur var nopirkt to vainadziņa sagatavi? :))
09.11.2012 10:11 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vainadziņa salmu sagataves, kad nāks tuvāk, būs par Maximās
09.11.2012 10:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits