Iepazīšanās

Reitings 104
Reģ: 08.04.2012
Kāds ir bijis stūlbākais veids ,kā ar jums ir centušies iepazīties :)
Ir tā ,ka tākā esmu aizgājis atkal apritē un apkārt istenībā ir tik daudz skaistu meiteņu ,tad aizdomājos ,kāda būtu jūsu reakcija ja ar jums mēģinātu iepazītiesm uz ielas ,veikalā...
06.11.2012 21:53 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Abalone

Nu pēc bildes citā diskusījā neredzēju ne ko tādu, kas atbaidītu vīriešus un lai tie necenstos iepazīties...

Varbūt tu to neeis pamanījusi... kāds piemērma cik pulkstens paprasījis ar domu iepazīties, bet tu esi asi atbildējusi pareizo laiku un viss... ( nu tikai piemērs)

Vai varbūt staigāa apkārt ar leduskaralienes sejas izteiksmi?? ... un viņiem bail nākt klāt... neticu, ka neviens nekad nav mēģinājis...
08.11.2012 11:12 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
piekrītu Roxy.

btw man ir sejas izteiksme ar nosaukumu "iznīcinošais skaties", ko lietoju, lai man klubos nepiesienās, ja es negribu :) nostrādā vienmēr.
08.11.2012 11:15 |

Reitings 7497
tb skatiens
08.11.2012 11:15 |

Reitings 4129
* Roxy, es labi apzinos savu problēmu, kāpēc tas nenotiek:
a) Reti staigāju pa ielām. Pārsvarā pārvietojos ar auto un tur jau savādāki gadījumi.
b) Jā, man ir leduskaralienes izteiksme-skatos vienmēr kaut kur prom un nesmaidot izskatos briesmīgi.
c) Man nav harizma. Tiešām nav. ja es būšu kopā ar kādu citu sievieti, vīrieši vienmēr pievērsīs uzmanību viņai, pat, ja es būšu sapucēta, bet viņa nē. :)
08.11.2012 11:17 |

Reitings 7497
Abalone,

veinkārši sāc smaidīt. redzēsi, kā tas pievelk vīriešus. kad es smaidu, piemansi nāk iepazīties pat tad, ja esju pa ielu ar dēlu ;)

un cik sapucēta tu esi - tas ir otršķirīgi
08.11.2012 11:24 |

Reitings 3966
veinkārši sāc smaidīt.

Es zinu ka mans smaids fotogrāfijās izskatās nefotogēnisks, ja nofočē kāds, tapēc ikdienā cenšos nesmaidīt. Bet tajā pašā laikā nespēju noslēpt savas stulbās grimases, kuras vēl tupāk izskatās bildēs.
Bet, ja smaidu, cik esmu ievērojusi, man pretī arī smaida džeki, un tad es samulstu pēc tam nezkapēc.
08.11.2012 11:59 |

Reitings 4129
Es zinu ka mans smaids fotogrāfijās izskatās nefotogēnisks, ja nofočē kāds, tapēc ikdienā cenšos nesmaidīt.

Lūk, ar šo gan man nav problēmas, tāpēc internetā "uz ielas" nekad nav bijušas problēmas iepazīties un pēc tam satiekoties aci pret aci ar tiem cilvēkiem, arī nē. :) Bet smaidīt vienkārši ejot pa ielu reālajā dzīvē es nevaru. Nevaru un viss. :)
* Lancaster, šobrīd man iepazīšanās jautājums nav aktuāls, bet, ja kādreiz atkal būs, iešu kursos pie Tevis. :D
08.11.2012 12:14 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Ir bijuši vairāki gadījumi. Vienreiz troļukā viens gribēja iepazīties. Nosaucu nepareizu numuru un izkāpu ārā :D
Nav gadījies, ka kāds normāls puisis gribētu iepazīties. Parasti man piesienās kaut kādi urļiki ar aliņiem rokās vai vīrieši tēva gados.
Vienreiz viens vīrietis, ap gadiem 50-55, nāk man pretī, smaida un saka :"Mmm, kas par augumiņu!" Man tik pretīgi palika :D
08.11.2012 12:21 |

Reitings 7497
Abalone,
vai ne :D :D tikai man gan tas ir aktuāls jautājums. tas nozīmē, ka tu esi veiksmīgāka :D
08.11.2012 12:37 |

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
Esmu Abalones atkirtēju pulciņā,mani ar neviens uz ielas tāpat neuzrunā,shit. :D

Lai gan pirms kāda laika bija gadījums,kad stāvēju autobusa pieturā no rīta,vajadzēja braukt svarīgās darīšanās. Pienaca pēc izskata tiešām simpatisks jauns džeks,sasmaidijāmies,viņš uzjautāja kuru autobusu gaidu,izrādījās,ka viņam vajag to pašu,ko man,tā pa vārda pļāpājām,līdz viņš prasīja manu vārdu un telefona numuru. Teicu,lai šis pasaka savu vārdu pirmais. Un arī pateica.
Iekāpjam busā,protams,es aizeju sēdēt kur gribu,lūgdamās,lai viņš nevelkas man līdzi. Nevilkās,apsēdās citur, bet pirms kāpšanas ārā,pienāca pie manis un smaidot pajautāja,vai tomēr es savu vārdu vismaz pateikšot. Teicu,ka rīt tajā pašā laikā un vietā būšu turpat,tad pateikšu un savu numuru ar... Šis teica,ka jā,viņš būs vienalga,jo tāpat jābrauc. Meloju. Tā bija pirmā un vienīgā reize,kad braucu uz to pusi. Un nebiju tajā pieturā nākamajā rītā,aiznākamajā vai vispār jebkad. :D
Nu ja man nebūtu draugs,kas zin.. :D
08.11.2012 12:49 |

Reitings 3966
Man tik pretīgi palika

Viens veikalā uz mani baigi lūrēja, noķēru viņa acu skatienu, šis pilnīgi ar acīm mani izģērba.
Un tad es uz viņu promejot tā nikni nolūrēju :D tjipa lai neblenž.
08.11.2012 12:52 |

Reitings 33
Reģ: 24.10.2012
Ui, atcerējos, kā reiz viens riteņbraucējs uz ielas centās iepazīties. Gāju pa nomaļu ielu uz veici un šis ar uz to pašu pusi, tikai uz ričāga. Neviena cita nebija, tāpēc tā neomulīgi. Sveicina mani, bet es neatbildu. Tā vairākas reizes un tad vienkārši saka, ka es esmu smieklīga. :D Laikam jau saprata, ka man bail.
Lasot diskusiju saprotu, ka no puiša (un arī meitenes) tas prasa lielu drosmi iepazīties uz ielas.
08.11.2012 18:32 |

Reitings 147
Reģ: 28.08.2012
Kāda meitene te minēja, ka uz ielas nāk iepazīties tikai smirdīgi puiši. :D Es vienreiz stāvēju pieturā un man klāt pienāca vīrietis ap 40 gadiem, augumā ap 1.50 (es esmu 1.70 un + biju uz papēžiem) un uzstājīgi teica "JA HOČU S VAMI POZNAKOMITSA!" Uz ko es tikpat uzstājīgi atbildēju "A JA NEHOČU! " Viņš sašuta un ātri aizskrēja prom! :D

Vēl man kkāds 15 gadīgs čalītis trolejbusā piesējās - ķipa kā mani sauc utt. Man palika smieklīgi, pateicu savu vārdu un tad viņš piedāvāja randiņu, es teicu, ka man jau ir draugs, bet šis - bet draugam taču nav tas jāzina! :D lol, es tā smējos. :D

Bet atsaucoties uz drevil komentāru, ka tramvajos brauc tikai lūzeri, es varu teikt, ka Tu lieliski saderētu ar manu draudzeni! Šaj arī tramvajā pienāca puisis klāt iepazīties un viņas pirmais teikums puisim bija - A kur Tava mašīna? :D Pusis sāka stostītes un teikt - aj, man tur, aj, nu.. :D
08.11.2012 18:43 |

Reitings 3966
Varbūt kādai noder
Мастер-класс по улыбкам
http://www.youtube.com/watch?v=XzIQwsytBFk&feature=related
15.11.2012 23:31 |

Reitings 500
Reģ: 26.08.2012
biju juuraa un calis man pienaaca klaat un jautaja vai es varu vina muguru ar sauljosanaas kreemu iesmeereet,+ vins savu draugu gribeeja manai mammai piespeelet:D tads lo*****
es satikos ar vinu 2reizi un sapratu ka nekad muuzaa negribu redzeet vinu°:D:D:D
15.11.2012 23:43 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Vai , cik te smuki dibeni! :D

Reti sanācis iepazīties vienkārši kādai princesei uzskrienot virsū, bet katrā ziņā es kaut kā nevaru pārkāpt savam lepnumam, ja man meitene pasaka - nē! Ja nē, tad - Ciao!
16.11.2012 17:00 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2012
Man vienreiz uz ielas puisis jautāja, vai esmu vietējā un vai zinu, kur te tuvumā kāda jauka kafejnīca. Pēc tam viņš sauca mani sev līdzi pārbaudīt, vai neesmu samānījusies :) bet es tieši tad skrēju uz tikšanos ar savu mīļo ;)
Maskavā īstenībā daudzi stāsti par tādu spontānu iepazīšanos, tur cilvēki atvērtāki. Ir bijis, ka izrauj no rokām iepirkumu maisu, jo tādas meitenes nedrīkstot pašas nest savus maisus, un tad arī sāk sarunu, liftā vnk ņem un sāk runāties. Pēc kāda laika pati jau aizmirstu un tad liftā tā bāc "Sveika, Kristīn, kas tad tev Latvijā jauns?" un tu neatceries, kas tas par cilvēku vispār :D
16.11.2012 20:41 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2012
Veikalā pirku flešiņu, puisis piedāvājās uztaisīt klienta karti, nosaucu savu vārdu un uzvārdu. Vakarā viņš mani atrada visos iespējamos sociālajos portālos un sauca uz tikšanos. :)
16.11.2012 20:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits