Iepazīšanās

Reitings 104
Reģ: 08.04.2012
Kāds ir bijis stūlbākais veids ,kā ar jums ir centušies iepazīties :)
Ir tā ,ka tākā esmu aizgājis atkal apritē un apkārt istenībā ir tik daudz skaistu meiteņu ,tad aizdomājos ,kāda būtu jūsu reakcija ja ar jums mēģinātu iepazītiesm uz ielas ,veikalā...
06.11.2012 21:53 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man tieshi daudz reizhu ir bijis,kad meegjinja iepaziities veikalaa.. Man nav nekas pret,ja dzeks ir sakariigs. Vieta nav noteicoshaa,bet gan kaa vinjsh uzsaak sarunu.
Nesens gadiijums iz dziives.. :D Esmu darbaa,straadaaju pie kases,apkalpoju vienu dzeku,vinja draugs staav blisinaas uz mani un saka:" you are the cutest girl I've ever seen'' bla bla,neatceros visu paareejo ,jo saaku smieties&smaidiit vienlaikus ,veelaak,eju uz tualeti ar draudzeni(turpat lidostaa),shis peekshnji uzrodas atkal un izrauj mani laukaa un saak atkal flirteeties :D Apmainiijaamies kontaktiem,tiiri jauks un simpaatisks puisis un reaali forshi tas likaas,made my day :)
Tom-Veiksmi. :)
07.11.2012 02:02 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
man reiz iepirkumu ratiņos ietriecās vīrietis un teica - ups, avārīja! varu iepazīties!? :D
tas mani ļoti sasmīdināja..
bet īstenībā ir bijuši ļooti daudz visādi gadījumi, nevarētu gribēdama visus ne atcerēties, ne uzskaitīt!
07.11.2012 08:00 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
man viens čalis uz ielas rokā iespieda prezervatīvu (paciņā). un pateica :" tas lai tev jaukāka diena! var iepazīties?"
tā arī nesapratu, vai viņš gribēja likties ļoti asprātīgs, vai vnk bija idiots :D
07.11.2012 10:17 |

Reitings 287
Reģ: 20.10.2010
Man bieži darbā bezzobaini dzērāji un veči tēta vecumā prasa telefona nummuru :D
07.11.2012 10:19 |

Reitings 33
Reģ: 24.10.2012
Man patika E.Reitera stāsts pa radio, kā viņš savu meiteni (sievu?) iepazina. Sekoja viņai līdz pat Āgenskalna tirgum. :D Mazliet biedējoši, bet ja tas ir Egons, tad ok.
07.11.2012 11:05 |

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
ne reizi vien ar puiši ir gribējuši ar mani iepazīties uz ielas.
bet man nenormāli riebj ja vīrietis to dara reibumā, vai jau ar alkašu rokās.
07.11.2012 11:09 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ai man gan vecajā darbā gan tagadējā visādi prasa nummuriņu.. tie gan tracina... ja gribi iepazīties, atstāj savējo, kaut noliec uz galda un aizej un tad ja meitene gribēs iepazīties pati piezvanīs, nevis iešu te dot savu nummuru visiem lai zvanās... ( tā kā man ir draugs man ne prātā nenāk kaut kādu nummuru savu dot) un tad ja nedod viņi vēl stāv un čīkst.. un tad tā krīt uz nerviem...
07.11.2012 11:13 |

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
vienreiz eju mierīgi uz veikalu ,pie veikala sēž jauns vīrietis-izskatījās ka kādu gaida,- šis mani vislaik vēro - un tad -
-meitenīt vai nevēlies iepazīties?
-NĒ!
-nu kāpēc?
-NU NEGRIBU NU! :D
-nu lūdzu???? :D
es pagriezos un iegāju veikalā.. :D

nu kur var tā lūgties.. :D ateicu nejau tādēļ ka nebūtu simpātisks,bet tādēļ ka viss maxima maiss bija pilns ar alkašu.. :D

citā reizē viens skaists dīvainis nāca man pretī un noskūpstija roku.. un kautko pateica ...bet es biju briesmīgi apjukusi, -īsi sakot kautkur lidinājos.. :D
07.11.2012 11:22 |

Reitings 12651
viens vienreiz pienāca no viena bariņa (pārējie aizgāja tālāk), gribēja iepazīties, tā kā es ar viņu negribēju, viņš sāka teikt, ka tur īstenībā aizgājusi viņa draudzene, kura, ja pareizi atceros, arī stāvoklī esot. Tad, kad teicu, lai tad skrien pie savas draudzenes, ko te piesienās, teica, ka es esot ļoti iedomīga un ko tur vēl. Jā, kura gan meitene ar tādu idiotu negribētu sapazīties, ak, es muļķe, tādu izdevību palaidu garām. :D

Tie, kas grib sapazīties uz ielas, sab. transportā u.tml. man liekas forši, vismaz var arī tā dzīvē :)
07.11.2012 11:33 |

Reitings 95
Reģ: 05.08.2012
Man ir bijusi loti romantiska iepaziisanaas uz ielas, staveejam ar draudzeni pie luksofora, gaidiijam zalo gaismu, un brauca garam divi dzeki masiinaa, ieraudziija muus, apstaajaas, viens no viniem izkapa araa un nakot klaat stadijas prieksaa, uzrunaja uz Juus, un jautaja vai nevelos ar vinu kadu vakaru uz teeju iziet. Tik sarmants un galants... :) aii... skaistas atminas...
07.11.2012 14:06 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Man liekas forši, ja puisis uzrunā Tevi veikalā, uz ielas, pludmalē u.t.t., jo esi iekritusi viņam acīs un viņš mēģina iepazīties. Protams, viss ir atkarīgs arī no tā kā puisis uzsāk sarunu, tad jau arī manītu kāda reakcija būtu no meitenes :D
Bet es uzskatu, ka iepazīties var pilnīgi jebkur,vietai nav nozīmes.

Stulbākais, kas man ir bijis, ka bezzobains čalis koncertā pienāca klāt un sāka dziedāt : ''Dzīvo brīvi, neko nelaid vējāāāā... '', attiecinādams to uz sevi, ka nu viņš ir manas dzīves lielākais kārumiņš :D

Uz ko es atbildēju : ''Izskatās, ka ne tikai veselo saprātu, bet arī zobus esi palaidis vējā..''

tā lūk :D par cik esmu brīva meitene, man jebkura simpātiska puiša uzruna šķiet jauka :D
07.11.2012 19:48 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Piekrītu meitenēm ,kas saka, ka nav stulbu iepazīšanās vietu vai veidu, ir tikai stulbi cilvēki. noteikti teiktu "nē" teiktu cilvēkiem, kas ir alkohola reibumā un tādā prātā, ka uzskata, ka viņiem atteikt ir neiespējami :D
Uzreiz prātā nāk gadījums, kad Diseldorfas lidostā drošības darbinieks, pēc izskata melnīgsnējs, es tiktu no austrumu zemēm, lika man no rokas bagāžas izmest kādu lietu, jo mans koferis esot 0,5kg par smagu + vēl izmeta manas mīļākās smaržas! Labi, noteikumi paliek noteikumi, un kad biju atbrīvojusies no zābakiem un noraudzījusies, kā melnajā konteinerā pazūd manas smaržas, viņš bezkaunīgi smaidot aicināja mani nelidot mājās bet sagaidīt viņa darba dienas beigas un pēc divām dienām doties kopā uz Spāniju! Un manu nē, viņš protams neņēma galvā, turēja uz lentas manu koferi un turpināja angliski vervelēt visādus piedāvājumus, kamēr aiz manis izveidojās pagara rinda cilvēku, kuri arī vēlējās iziet drošības pārbaudi. viņu šķiet, tas nemaz neuztrauca! Maz trūka, lai es no dusmās uzsprāgtu! Kad beidzot viņš palaida vaļā manu koferi, es burtiski to norāvu no lentas un aizskrēju prom! Tagad atceroties smiekli nāk, bet tad viņš mani tā nokaitināja! :D
07.11.2012 20:06 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
DrEvil :D haha, nē, neļāvos, pats paņēma. Ja tu gribi detaļas, es izstāstīšu (varbūt pat par daudz detaļu, bet šis randiņš man vienkārši sāāpēja...) :D Pats stulbākais, ka tajā vakarā pēc darba man viņš likās tiešām ok - simpātisks, garš un ne tik jauns, cik bija patiesībā...
Tomēr "randiņš" bija katastrofa. Principā tā bija ātrā solī izskriešana cauri centram. Tikāmies, protams, pie Laimas pulksteņa, pagājām 100m un viņš sāka ņurkstēt, ka salst rokas, es saku, ka man žēl viņa. Viņš sāk čīkstēt, lai sasildu viņu, lai dodu savu roku. Es - pirmajā randiņā? Viņš, jā. Es - nē, nedošu, lai padomā par cimdiem. Tad viņš vienkārši paķera manu roku un ātrā solī gājām tālāk. Mēģināju izvilkt roku, bet pēc brīža viņš paņēma atkal un teica: "Es pirmo reizi eju ar meitenei rociņās." haha :D Pretīmnācējus viņš vispār ignorēja, baigi lepnais gāja kā tanks. Tad sekoja random sarunas, kaut kur pa vidu komentārs, ka vispār es varēju atnākt augstpapēžu kurpēs, jo viņam tas liekas seksīgi. Tad teksts, ka viņš vakar esot knapi, knapi ticis transporta kontroles rokās un ar sajūsmu stāstīja, ka kontrole tā nebja, vienkārši pasažieris tumšzilā jakā. :D Tad uzzināju, ka viņš patiesībā pats gribot pamēģināt strādāt par kontroli :D Viņš atklāja arī, ka nekad negribēs studēt.
Vēl šāda tāda informācija, ko negribēju dzirdēt. Un beigu beigās pēc tā fiksā skrējiena ap palielāku kvartālu teikums: "Es nekad neesmu skūpstījis finansisti", un vienkārši manis sagrābšana un "skūpsts". Idritvaikociņ, tajā brīdī iekšā viss vārījās, žēl, ka publiski neesmu tik karstasinīga un neuzšāvu viņam. Vienkārši ar lielām acīm stāvēju šokā :D Paldies dievam, zvanīja telefona un teicu, ka man jāskrien prom. Viss. Turpmāk 100% ignore no manas puses.
Pēc 30min īsziņa:"Nevaru sagaidīt nākošo reizi". Pēc 2 dienām sms: "Ir piektdiena. Uzaicini mani pie sevis" Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... es man šķiet smējos un raudāju vienlaicīgi :D :D :D
07.11.2012 20:40 |

Reitings 56
Reģ: 12.03.2012
switched on man bija ta ka satikos ar čali,likas nu ok normālas,saka runat.....nu ok,,nav vairs laikam nemaz tik foršs jo leca augstak par savu d..... aizgajam pasedet paņemam alinus..saka vslk tikai par sevi runat ...es rakstiju taja bridi vienam čomam lai glābj mani,no ši čaļa :D ta dnu pateicu ka man jadodas ,un čoms mani sagaidija un skaisti smējas :D
07.11.2012 21:02 |

Reitings 3966
Mani uz ielas viens mēģināja uzrunāt angļu valodā, protams ka iedevu kurvīti, pateicu, nē paldies, un aizspēros.

Vēl vilcienā džeks apsēdās man pretī, ar pudeli, bez zobiem, sāka vērot mani un uzsāka sarunu. Es tevi esmu kaut kur redzējis, es pamāju ar galvu tjipa ka nē, nezinu viņu. :D un ar to viss arī beidzās. Labi ka blakus neapsēdās.
07.11.2012 21:08 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
ar mani reiz mēģinaja flirtēt Ziemassvētku vecītis, ko mans tēvs bija noalgojis uz vieniem Ziemassvētkiem ;D
07.11.2012 22:26 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Menda :D labs!
07.11.2012 22:28 |

Reitings 4129
Sasodīts, kā jums visām veicas. Ar mani pat bezzobaini alkoholiķi uz ielas nav mēģinājuši iepazīties. :D
08.11.2012 08:24 |

Reitings 3966
Kamēr sēdēju pastā, vienam džekam blakus, tas džeks man pajautā - vai negribot palasīt avīzi, es teicu ka nē un tad šis nolika, teica ka atstāšot, tad nu nesapratu, vai tā viņš mēģināja iepazīties vai kā :D jā un vēl uzsmaidīja.
08.11.2012 09:49 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
switched on :D :D :D
08.11.2012 11:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits