Kāds ir bijis stūlbākais veids ,kā ar jums ir centušies iepazīties :)
Ir tā ,ka tākā esmu aizgājis atkal apritē un apkārt istenībā ir tik daudz skaistu meiteņu ,tad aizdomājos ,kāda būtu jūsu reakcija ja ar jums mēģinātu iepazītiesm uz ielas ,veikalā...
Visstulbākais man noteikti ir gadījies pieturā. Tātad - stāvu pieturā, tur kursē viens vienīgs trolejbuss. Pie manis piecilpo klāt puika havajiešu kreklā un jēzenēs, kā arī blakus atbalstam turot savu draugu. Jautā, kādi trolejbusi te kursē. Es atbildu. Tālāk jautā, kuru tad es īsti gaidu. Es atbildu, bet jau saprotu kur tas virzās. Un tad zelta jautājums - Kā tevi sauc?
Man palika dikti smieklīgi un uz šīs nots mūsu saruna aprāvās.
Viens, ko esmu pamanījusi - 90% drosminieku ir krievvalodīgie. Un visdažādākie -ar zobiem vai bez, pieklājīgi un ne ļoti. Tomēr man nepatīk tie iepazīšanās mēģinājumi uz ielām. Tomēr liekas, ka iepazīstas principā ar visām pēc kārtas ar cerību, ka varbūt ar kādu paveiksies :D
Viens bija interesants gadījums, man puisis, manis noskatīts, apsēdās man blakus autobusā, aizbraucām līdz gala punktam, kopīgi braucām tramvajā, un sanāca kopā iet vienā virzienā, nāca pretī kaut kādi bomži un es paskrēju nedaudz uz priekšu, lai ar viņiem nesaskrietos, un tas puisis mani uzrunāja, sākām runāt, panesa manu smago somu, pēc tam samainījāmies ar telefona numuriem, nopērāmies kādu laiciņu.
Bet satikšanās bija jauka.
Nu kā es pie bāra letes piesēžos blakus meitenei, izvelku kādus 10 mit čirikus un no viņiem uztaisu vēdeklīti, un saku ak vai dieniņ, cik te karsti un vēdinu sejiņu kā princesīte, izliekoties ka viņu neredzu.
Un viņas bieži rēcot pašas izsaka, kaut kādu repliku apmēram '' NĒ NOPIENTI ? '' un tad tur aiziet sviests ! :D
Simpātisks un drosmīgs vīrietis - forši.
Ja izskatās kā tāds, kas pie katras 2 rikšo klāt ar vienu un to pašu frāzi - nē, paldies. :D
Ja ir orģināls - aiziet.
utt. Es neatcērtu uzreiz ''nē''. :D