DrEvil :D haha, nē, neļāvos, pats paņēma. Ja tu gribi detaļas, es izstāstīšu (varbūt pat par daudz detaļu, bet šis randiņš man vienkārši sāāpēja...) :D Pats stulbākais, ka tajā vakarā pēc darba man viņš likās tiešām ok - simpātisks, garš un ne tik jauns, cik bija patiesībā...
Tomēr "randiņš" bija katastrofa. Principā tā bija ātrā solī izskriešana cauri centram. Tikāmies, protams, pie Laimas pulksteņa, pagājām 100m un viņš sāka ņurkstēt, ka salst rokas, es saku, ka man žēl viņa. Viņš sāk čīkstēt, lai sasildu viņu, lai dodu savu roku. Es - pirmajā randiņā? Viņš, jā. Es - nē, nedošu, lai padomā par cimdiem. Tad viņš vienkārši paķera manu roku un ātrā solī gājām tālāk. Mēģināju izvilkt roku, bet pēc brīža viņš paņēma atkal un teica: "Es pirmo reizi eju ar meitenei rociņās." haha :D Pretīmnācējus viņš vispār ignorēja, baigi lepnais gāja kā tanks. Tad sekoja random sarunas, kaut kur pa vidu komentārs, ka vispār es varēju atnākt augstpapēžu kurpēs, jo viņam tas liekas seksīgi. Tad teksts, ka viņš vakar esot knapi, knapi ticis transporta kontroles rokās un ar sajūsmu stāstīja, ka kontrole tā nebja, vienkārši pasažieris tumšzilā jakā. :D Tad uzzināju, ka viņš patiesībā pats gribot pamēģināt strādāt par kontroli :D Viņš atklāja arī, ka nekad negribēs studēt.
Vēl šāda tāda informācija, ko negribēju dzirdēt. Un beigu beigās pēc tā fiksā skrējiena ap palielāku kvartālu teikums: "Es nekad neesmu skūpstījis finansisti", un vienkārši manis sagrābšana un "skūpsts". Idritvaikociņ, tajā brīdī iekšā viss vārījās, žēl, ka publiski neesmu tik karstasinīga un neuzšāvu viņam. Vienkārši ar lielām acīm stāvēju šokā :D Paldies dievam, zvanīja telefona un teicu, ka man jāskrien prom. Viss. Turpmāk 100% ignore no manas puses.
Pēc 30min īsziņa:"Nevaru sagaidīt nākošo reizi". Pēc 2 dienām sms: "Ir piektdiena. Uzaicini mani pie sevis" Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... es man šķiet smējos un raudāju vienlaicīgi :D :D :D