Librai un Pievakarei varu teikt, ka ir tādi eksemplāri, kas vienkārši bez pamata uzbrauc virsū, vienkārši tāpēc, ka nav garīgā. Ok, manuprāt, ja vēl draudzene laba tā izdara, nu, ok, var viena otru pasūtīt un būs ok, bet tomēr.. Bet, ja tā kā mana viena paziņa. Neizguļas vai kas viņai tur par mēnešreizēm, bet bieži nāk uz skolu kaut kāda nepamierināta, un, kad kaut ko pasaka vai pajautā, tad tik pretīgi atbild, nu tādā "atšujies" tonī. Es parasti, lai kāds būtu garīgais, mēģinu atbildēt daudz maz pieklājīgi, tāpēc gribu atpakaļ to pašu. Vismaz gribēju.. Ir arī tā, ka viņai un viņas labākajai draudzenei raksturīgs nolikt vai uzbraukt, kad kaut ko kāds paākstās, vai pajokojas. Stulbi tā, ka ir, nu, tiešām labs garīgais, un neesmu jau večiņa, esmu vēl jauna meitene/sieviete un varu atļauties pamuļķoties, un, kad tev atpakaļ pasaka (it kā pa jokam, bet nopietnā balsī) - tu esi tizla (vai kaut ko tādu) - cilvēks, kas tev ir vienkārši paziņa un nekas vairāk, tad ir tā - wtf? Bet pēdējā laikā, ko es daru, pasaku tik pat nopietnā balsī ar smaidu sejā, ka viņa arī ir tizla un dzīvoju tālāk, pie sevis domājot : "Paldies Dievam šis ir pēdējais vidusskolas gads."