pssss..kā šodien gribās.izturēt nevaru :D :D
Traki būt vienai.
Tām kurām nav attiecības,kā tiekat ar to galā ?
Varbūt ir tikai kāds seksa partneris un nekas vairāk ?
Man tieši otrādi. Esmu viena, bet vēlos kādu, ar kuru parunāties, ar kuru satikties, kuru samīļot, sabučot, bet seksu gan negribas :D
Nesaprotu kāpēc tā.. Varbūt tāpēc, ka vēl ne reizi neesmu ne ar vienu pārgulējusi, iespējams savā ziņā bail..
true - kaut kur lasīju, ka atturība no seksa (ilgāka par mēnesi) ir nesalīdzināmi grūtāka tiem, kas ar to ir nodarbojušies. Kam seksa nav bijis, tiem arī tik ļoti nemaz negribas. Nikija - ko lai iesaka, ieguldi enerģiju citās lietās. Ej, skaldi malku, pārbīdi mēbeles.
Un nopērc kādu seksa rotaļlietu.
Nu man tādas mantiņas utml,dod prieku maz,gribās tāpat visu laiku,bet ar vīrieti tas ir citādāk,vienreiz tiek un tad varu atkal padzīvot laiciņu bez :D
Saprotu tevi. Tagad ar neatteiktos ir tikai problēma- Negrasos gulēt ar pirmo pretīmnācēju, negribu gulēt ar kādu ar, ko nav kaut kas vairāk, jo kad pārgulēsi ar vienu pēc mēneša tak atkal vajadzēs kādu, un neesmu no tām, kas guļ sexa pēc.
Nu turies, ja neiespējami tad uzmeklē kādu, ja vari paciesties turies. Gan jau būs labi. :D
es ieteiktu labāk ņemt fuck buddy nevis friends with benefits. mazāka ķēpa un nav tik liela iespēja samīlēties :D jo ieliec seksu starp diviem draugiem un whoala tu esi ķezā :D
Mans padoms - labāk pacieties, nekā meklē fuck friendu.
Pēc personīgās pieredzes es varu teikt, ka tikai seksa attiecības ir ļoti, ļoti tukšas. Varbūt tajā brīdī šķiet labi, bet pēc tam ir tāda nepatīkama sajūta, nepiepildīta sajūta. Es pēc 2 šādām - tikai seksa tikšanās reizēm sapratu, ka labāk to pārtruakt.
Man tomēr ir svarīgi, lai man būtu partneris ar ko esmu tuva emocionāli.