Sveikas!
Te diskusija bija par vīrieti vēzi un man radās interese uzzināt kaut ko par vīrieti aunu. :) Es pati esmu mežāzis, diezgan smaga rakstura un satiku savu otro pusīti, jau vakar nosvinējām savu trešo mēnesīti, jā, tas ir tikai sākums, bet esmu, vismaz es, pārliecināta, ka tas ir mans īstais.:) Bet, ne par to diskusija.
Mani interesē Jūsu domas un pieredze, kurām ir bijis jādzīvo ar aunu, kas visbiežāk ir kašķu iemesls un kā mēģinat to novērst, lai nerodas pārpratumi? Mans auniņš ir ļoti kluss, viņš kompānijās praktiski nerunā, vispār, ja kaut kas neapmierina, tad nesaka uzreiz, bet patur pie sevis, tikai ar laiku ar kaut kādiem "namoķiem" pasaka to. Grūti no viņa izdibināt info par viņa jūtām, sajūtām kādas ir, piemēram, kad aizeju kaut kur ar draudzenēm, pats saka viss ok, ej izklaidējies, bet pēc tam neapmierināts sēž, kad atnāku. Nezinu vai visiem auniem tā?:D
Interesē vairāk to meiteņu viedoklis, kuras pašas ir mežāzes un vīrieši auni. Paldies jau iepriekš.;) Jauku dienu, kaut ārā laikapstākļi nav tie foršākie!:)