It kā draudzene

Reitings 40
Reģ: 29.01.2009
Labrītiņ, dāmas!
Brīvdienās saskāros ar vienu interesantu situāciju!
Sākšu visu no gala. Darbā iepazinos ar vienu meiteni, man likās, ka baigi normālā, sadraudzējāmies, sazvanījāmies, domāju esmu sev beidzot atradusi draudzeni ar kuru draudzīgi papļāpāt. Uzaicināju viņu 6dien uz vienu tusiņu, tur bija mana māsa ar savu draugu, es, mans draugs un pārējie cilvēki. Nu lūk... viņa iedzēra un sāka nepārprotami koķetēt ar manu draugu, tādi pieskārieni, acu skatiens, kkā čukstēšana ausī, māsas puisim uz kakla ir tetovējums, viņa piegāja pie viņa, atlocīja kreklam maliņu, pieliecās tuvu un appētīja tetovējumu. Tajā vakarā es viņai neko nepateicu, negribēju bojāt vakaru ne sev, ne arī pārējiem. Nākamajā dienā pārrunājot iepriekšējo vakaru, mans draugs, kā arī māsas draugs tā arī atzina, ka šī meitene ir ļoti "slidena", ka viņi esot sajutuši viņas skatienus, māsa arī teica, ka esot knapi valdījusi sevi, lai neuzšautu viņai pa muti :D
Nu lūk, jautājums ir tāds, viņa man vakardien zvanīja, es necēlu klausuli....bet es nevaru saprast, man pateikt viņai, ka mēs vairs nevaram būt draudzenes un tāda man tiešām nav vajadzīga, vai arī vnk ignorēt?
05.11.2012 09:49 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ak jā un piekritīšu Sany,ka iespējams izvērtē,ka pati jūties attiecībās,ja jau katrs pieskāriens no citas meitenes tev šķiet,kā koļīšanās.
Ja esi mierā ar sevi un savām attiecībām,tad uztraukumam un cosmo diskusijai nebūtu pamata! ;)

nezinu kāpēc,bet šeit šķiet,ka no mušas ir uzpūsts zilonis,laikam

lai arī iepriekš rakstīju ka draudzeni sūtītu dirst un čali nolamātu,jā es to darītu tiešām šausmīgā situācijā,ka riktīgi kārtos virsū.
05.11.2012 13:48 |

Reitings 40
Reģ: 29.01.2009
Vispār diezgan interesanti, kad es iepazinos ar māsas puisi, es redzēju to tetovējumu, bet nekad nebūtu iedomājusies, pieiet viņam klāt ieskatīties acīs, koķeti uzsmaidīt, pateikt, es apskatīšos tavu tetovējumu, pavilkt krāgu nost un pēc tam ausī iečukstēt, ka ļoti skaists..... ko izdarīja viņa! Mēs visi palikām uz tāādas pauzes, māsas puisis sajutās ļoooti neērti, māsai acis gandrīz no dusmām izsprāga ārā.... Vai arī pieiet pie mana puiša, apķert viņu un arī kko čukstēt ausī, es blakus stāvu un no dusmām vāros... Viņa gan manu draugu, gan māsas draugu redzēja pirmo reizi mūžā.... Un manā puisī problēma ir tāda, ka viņš ir ļoti džentlmenisks, viņš nespēj sievietei fiziski nodarīt pāri, ne pagrūst, ne aizgrūst - tikai jācer, ka īstajā brīdī to spētu.... ir viela pārdomām....
Vārdu sakot, tā ar jums sarakstoties, atceroties visus tās dienas notikumus, salieku visu pa plauktiņiem un esmu sapratusi, kas ir jādara, paldies jums! ;)
05.11.2012 13:56 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
aliensa - piekrītu, ka, ja Tev šāda draudzenes attieksme šķiet nepatīkama, tad nav vērts censties saglabāt draudzību - neatkarīgi no tā, kā viņa pati savu uzvedību redz. Tomēr nevajag arī nosodīt cilvēku, ja nevari būt absolūti 100% pārliecināta, ka meitenes nodomi bijuši... teiksim tā - nepiemēroti. (Jo arī ar visu viņas tik ļoti pārspīlēto uzvedību - pastāv iespēja, ka viņa "neko tādu" nemaz nebija domājusi).
05.11.2012 14:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits