Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

It kā draudzene

Reitings 40
Reģ: 29.01.2009
Labrītiņ, dāmas!
Brīvdienās saskāros ar vienu interesantu situāciju!
Sākšu visu no gala. Darbā iepazinos ar vienu meiteni, man likās, ka baigi normālā, sadraudzējāmies, sazvanījāmies, domāju esmu sev beidzot atradusi draudzeni ar kuru draudzīgi papļāpāt. Uzaicināju viņu 6dien uz vienu tusiņu, tur bija mana māsa ar savu draugu, es, mans draugs un pārējie cilvēki. Nu lūk... viņa iedzēra un sāka nepārprotami koķetēt ar manu draugu, tādi pieskārieni, acu skatiens, kkā čukstēšana ausī, māsas puisim uz kakla ir tetovējums, viņa piegāja pie viņa, atlocīja kreklam maliņu, pieliecās tuvu un appētīja tetovējumu. Tajā vakarā es viņai neko nepateicu, negribēju bojāt vakaru ne sev, ne arī pārējiem. Nākamajā dienā pārrunājot iepriekšējo vakaru, mans draugs, kā arī māsas draugs tā arī atzina, ka šī meitene ir ļoti "slidena", ka viņi esot sajutuši viņas skatienus, māsa arī teica, ka esot knapi valdījusi sevi, lai neuzšautu viņai pa muti :D
Nu lūk, jautājums ir tāds, viņa man vakardien zvanīja, es necēlu klausuli....bet es nevaru saprast, man pateikt viņai, ka mēs vairs nevaram būt draudzenes un tāda man tiešām nav vajadzīga, vai arī vnk ignorēt?
05.11.2012 09:49 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Domāju, ka pasaki, ka viņas uzvedība visiem likusi justies neērti. Varbūt cilvēks pats nemaz nejūt, ka ir "pāršāvis pār strīpu". Un nesaprot, kāpēc tagad Tu nevēlies kontaktēties. Pasaki gan, varbūt viņai tas būs derīgi.
05.11.2012 09:52 |

Reitings 43
Reģ: 04.09.2012
Pasaki gan. Jo nedomāju,ka viņa speciāli tavā un tavas māsas klātbūtnē flirtēja ar viņu puišiem. Es pazīstu vairākas meitenes kas tā izturās,bet neko sliktu nedomājot.
Un vispār neredzu neko "SAUSMIGU tetovējuma applūkošanā. Nevajag tetovēt uz kakla un gaidīt,ka neviens nepievērsīs uzmanību.
Kopsavilkumā ,gan jau tā meitene tiešām nemaz pati nejuta neko tādu un viņai tas škita normāli un nodoma kārties kaklā jūsu čaļiem viņai nebija.Tāds cilvēks vienkārši... :D
05.11.2012 09:57 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Jā. Man liekas,ka ir tādas kategorijas meitenes,kas šādu uzvedību uzskata par normālu. Arī manā draugu lokā bija kaut kas no šāda tipa. Ko lai saka - man ar šādiem cilvēkiem nav pa ceļam,jo pēc tam es esmu tā,kam jāklausās,ka mana draudzene koļījās ar visu un visiem, un jāskatās,lai kāds/kāda viņai neuzšauj pa mūli.
05.11.2012 09:58 |

Reitings 436
Reģ: 12.07.2011
Iespējams, ka alkohols pie vainas. Ir cilvēki, kas iedzerot, paši nemaz neapzinās, ka sāk flirtēt un neuztver to kā kaut ko sliktu :) bet nu jā, jāpārrunā ar viņu tas ir noteikti!
05.11.2012 09:59 |

Reitings 4343
Ir tādas personības - nevar teikt, ka "novirzes", bet - īpatnības, kad cilvēks neapzinās, ka izturas seksuāli pavedinoši. Ja pareizi atceros, tad tur bija kaut kāds sakars ar neapzinātiem centieniem pievērst sev uzmanību vai ko tādu. Un, šiem cilvēkiem patiešām nav tādu nolūku, kā varētu izlikties no malas.
Varbūt viņai pat prātā nav ienācis, ka viņas uzvedību Tu iztulkotu šādi (pat, ja tā to iztulkotu vairākums cilvēku). Tāpēc paskaidro gan, pat, ja nevēlies ar viņu turpināt draudzīgas attiecības, tomēr pasaki, kāpēc.
05.11.2012 10:04 |

Reitings 40
Nē, nē, es noteikti nepārpratu viņas uzvedību, jo ja jau puiši atzina, ka esot jutuši viņas skatienus un viņas veltītos fluīdus :D tad jau noteikti tur kkas nebija...
ok, kad zvanīs, tad pateikšu, lai nedaudz apdomā savu rīcību...
05.11.2012 10:13 |

Reitings 4343
Es domāju šo te personības traucējumu http://en.wikipedia.org/wiki/Histrionic_personality_disorder
Cilvēki ar personības traucējumiem nav "jukuši" (ne tā, kā parasti domā, kad pasaka - šizoīda vai šizotipiska personība), - viņi ir vienkārši dīvaini. Kaut kādas iezīmes ir vairāk izteiktas, nekā parasts.
05.11.2012 10:17 |

Reitings 4343
aliensa - tur jau tā nelaime, ka, ja tai meitenei ir tā teatrālā tipa personība, tad Tu pārprati gan viņas nodomus (tāpat, kā puiši un tāpat, kā lielākā sabiedrības daļa).

P.S. - tas mans piemērs par šizoīdām un šizotipiskām personībām varētu izskatīties maldinošs - tie ir vēl citi personības traucējumi, vienkārši labāk ilustrēja manu domu, nekā teatrālā tipa personība, par kuru šeit varētu būt runa.
05.11.2012 10:21 |

Reitings 40
Zaptesburka.... kko tādu vispār pirmo reizi dzirdu... :D
Ieraugot meiteni bārā, kurā flirtē ar puisi, es tak nekad nedomātu, hmmm... nez tā ir flirtēšana vai tomēr viņa vnk ir šizoīda un šizotipiska personība?? :D
Bet paldies par ieteikumiem, es viņai tomēr labāk mierīgā ceļā paskaidrošu, ka tas lika man justies neērti un ka to sajuta ne tikai es, bet arī pārējie...
05.11.2012 10:27 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Tieši tā arī pasaki,ka jūsu puiši jutās neērti dēļ viņas uzbāzīgās uzvedības un tā,ka tu vairs negribi,lai tas atkārtojas.
Es teiktu tieši tā un ,man būtu pilnīgi pie kājas,ka viņa ir šīzo.:D
05.11.2012 10:30 |

Reitings 43
aliensa .ir atšķirība starp flirtēšanu bārā un flirtēšanu ar vīriešiem viņu draudzeņu klātbūtnē.
Bārā sieviete flirtēs apzinātiprotams ,bet nedomāju,ka kāda ir tāda muļķe ,lai flirtētu APZINAATI ar vīriešiem viņu draudzeņu priekšā. Tici man,gan jau viņai nevajag tos jūsu vīriešus ,taka nomierinies :D
Tā draudzene skaista vispār? Manuprāt,ja viņai ir ļoti skaista un harizmātiska ,tad vīrieši paši varēja justies neerti no viena viņas skatiena un jūs greizsirdīgas ;D Nesaku ka tā ir,bet arī tādi gadījumi bijuši.
05.11.2012 10:33 |

Reitings 4343
aliensa - jau teicu, ka šizoīdu vai šizotipisku personības pieminēju nedaudz ne pa tēmu. Tām ir pavisam savādākas iezīmes. (Galīgi negribēju dezinformēt tagad sabiedrību :D) Šajā gadījumā runa varētu būt par teatrāla tipa personību.

Protams, var jau būt, ka tiešām meitene ir pavieglas uzvedības. Bet - jā, labāk izrunājies gan ar viņu, jo, ja nu viņa tomēr pati nejūt to, kā uzvedas, tad viņai pašai varētu būt noderīgi uzzināt, kā tas no malas izskatās. Ja arī vairs nevēlies ar viņu tik draudzīgas attiecības.
05.11.2012 10:33 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
es viņai pajautātu - kpc uzvedies kā slampa un koķetē ar aizņemtiem puišiem?! pēc šī jautājuma gaidītu atvainošanos, ja nesaņemtu, tad ignorētu.
05.11.2012 12:04 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Kāpēc uzreiz meitenei jākrīt krāgā,ja šī tik uzkrītoši kārās tavam un tavas māsas draugam,tas tikai tāpēc,ka viņa nesajuta no viņiem,ka nedrīkst! Tā kā puiši paši noteikti flirtēja atpakaļ,tik jums abām bij jau klapes uz acīm un redzējāt lielo mauku!
Es neaizstāvu meiteni,arī viņas rīcība nav smuka(tikai saku)
es noteikti ar viņu vairs nedraudzētos un arī mans čalis dabūtu pa krāgu :D
05.11.2012 12:19 |

Reitings 43
Starpcitu ,man bija ļoti līdzīga situacija. Nebiju draudzeni satikusi pusgadu. Gājām ballēt un paņēmu arī savu puisi. Es neemsu no dejotājām,tāpēc visu vakaru sēdēju pie galdinja un runājos ar cilvēkiem. Tā mana DRAUDZENE riktīgi piedzērās un vilka dejot manu puisi,(tas vēl būtu sū*s)visu laiku bāzās virsū ar pļāpāšanām,kad runājās pie galda,skatījās TIKAI uz viņu...,kas man tiešām skita aizdomīgi. :D
Bet nu ,kad vinja piedzeras vinja ir tāda ... kā lai saka vieglas uzvedības,tāpēc nedomāju,ka vinja ar nolūku flirtēja ar manējo. Bet nu pēc tā vakara ,tik un tā neesmu ar viņu vairs tikusies...
05.11.2012 12:32 |

Reitings 8272
cik sapratu, tad puiši ir turējušies godam ,bet, vai viņi tā būtu turējušies, ja jūs nebūtu bijušas klāt? šeit ir viela pārdomām. un ne jau lai ar šo meiteni pārtrauktu draudzību, bet galvenokārt padomāt, vai jūsu attiecības un puiši ir nopietni. varbūt tāda ir meitenes taktika-nocopēt "draudzeņu" puišus.
pajautā viņai, vai viņa vnm tā dara, kad ir dzērusi? un pasaki, ka nevēlies vairāk redzēt šādus atgadījumus un būs labāk, ja jūs nepavadīsiet ārpus darba laika laiku kopā, jo tev šīs izklaides nebija patīkamas.
05.11.2012 13:33 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Zinu dažas tādas, ar viņām lielākoties forši izklaidēties, pļāpāt kafūžos par vīriešiem.. kāpēc ne.. BET savas mājas durvis neatdarīšu;)

Un vispār ne vienmēr vajag taisīt večus par nevainīgajiem jēriem, der padomāt kāda bija viņu reakcija, gan jau jutās glaimoti, ja jau lika viņai noprast, ka viņa tā var atļauties un turpināt flirtu..
05.11.2012 13:42 |

Reitings 8272
es neattaisnoju meitenes rīcību, bet varbūt viņa vēlējās, lai viņai puiši pievērš uzmanību, kaut arī viņi nav brīvi, jo (viņu tikko pametis draugs?uz viņu ikdienā neviens neskatās, kaut arī tikai viņai tā šķiet?vai arī viņai sen nav bijis neviens puisis?)
vai arī vnk mauciska uzvedība un slēptas domas. nu nezinu, parunā ar viņu. ja viņai tas liksies normāli, tad pārtrauc draudzību pavisam
05.11.2012 13:44 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ir , ir tādas , kuras ģimenē nedrīkst ielaist...
05.11.2012 13:44 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
neaizmirstam arī,ka meitenēm patīk pārspīlēt un bieži vien pat parasts skatiens tiek uztaisīts par cenšanos nocopēt čali!
05.11.2012 13:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits