Labrītiņ, dāmas!
Brīvdienās saskāros ar vienu interesantu situāciju!
Sākšu visu no gala. Darbā iepazinos ar vienu meiteni, man likās, ka baigi normālā, sadraudzējāmies, sazvanījāmies, domāju esmu sev beidzot atradusi draudzeni ar kuru draudzīgi papļāpāt. Uzaicināju viņu 6dien uz vienu tusiņu, tur bija mana māsa ar savu draugu, es, mans draugs un pārējie cilvēki. Nu lūk... viņa iedzēra un sāka nepārprotami koķetēt ar manu draugu, tādi pieskārieni, acu skatiens, kkā čukstēšana ausī, māsas puisim uz kakla ir tetovējums, viņa piegāja pie viņa, atlocīja kreklam maliņu, pieliecās tuvu un appētīja tetovējumu. Tajā vakarā es viņai neko nepateicu, negribēju bojāt vakaru ne sev, ne arī pārējiem. Nākamajā dienā pārrunājot iepriekšējo vakaru, mans draugs, kā arī māsas draugs tā arī atzina, ka šī meitene ir ļoti "slidena", ka viņi esot sajutuši viņas skatienus, māsa arī teica, ka esot knapi valdījusi sevi, lai neuzšautu viņai pa muti :D
Nu lūk, jautājums ir tāds, viņa man vakardien zvanīja, es necēlu klausuli....bet es nevaru saprast, man pateikt viņai, ka mēs vairs nevaram būt draudzenes un tāda man tiešām nav vajadzīga, vai arī vnk ignorēt?