Al Qaeda - mans telefons tika ņēmts LMT, nesu garantijā uz Trodeksu - tas ir zem LMT un kad pajautāju man iedeva telefonu, kuru lietot, kamēr mans ir garantijā. Bet jāteic, ka tie maiņas telefoni nav nekādi spīdošie, viņi dod laikam tādus ar defektiem, jo manam maiņas telefonam brīžiem mikrofons čakarējās ;) Bet, ja pajautā, tad viņiem ir jādod, tās ir Tavas tiesības!!
Pirms brīža pamodos.. no rīta biju piecēlusies piecos un līdz septiņiem nevarēju aizmigt.. dēļ stulbiem pārdzīvojumiem pilnīgi slikta dūša metās. Pēcpusdienā došos uz darbu, labi, ka ātrāk nevajag. Līdz tam laikam vajadzētu uzrakstīt savu eseju par burvīgo teicienu, kuru publicēju vakardienas beztēmā. Vēl draudzenei laikam došos palīgā, lai viņai raitāk darbiņi iet uz priekšu.
Ja kādai interesē, Roxy reklamētajā tirdziņā nopirku dievīgas bikses vasarai un klāt smuku blūzīti. Un, protams, nevarēju atturēties no ziepēm, kur sastāvā ir smaržu parfīms, neatceros, kāds bija ziepēm, kuras es nopirku, bet ķermenis smaržo ļoooti labi un ilgi :) cena arī bija laba :)
Sibilla, ekh, tā cerēju, ka nekas tāds Tev nebūs.. veseļojies un ārstē savu ribiņu :)