Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapnis... Dīvaini

Reitings 64
Reģ: 27.07.2012
Šonakt sapņoju, ka man ir bērns, nu jau krietns, aptuveni 5 gadi. Un pēkšņi parādās mana mamma. Viņa manu bērnu paņem pie sevis, tā kā uz brīvdienām, un man ļoti liels satraukums, ka nu viņa pievākusi, sazin kas notiks pa nedēļu. Pēc tam mamma to bērnu atved man atpakaļ, un pilnīgi nesaprašanā biju- bērns uzkrāsots, uzkrāsotas uzacis, izraustītas. Pats šokējošākais bija, ka nu es prasu, kā bija pie manas mammas. Viņa atbildēja: "Viņa ir ļoti laba, man teica, kad izaugšu liela viņa man liks precēties ar pazīstamu zēnu" Kkā viss nereāli varbūt jums liksies, bet tajā brīdī, kad es skatījos uz to bērnu, viņa vispār neatskatījās uz manis, tā kā nožēloju, kad vispār savai mammai atļāvu viņu ņemt uz nedēļu. Un tagad nedaudz no reālā- mana mamma dzīvo kkur ārzemēs, par mani vispār neizrāda interesi. Pēdējā laikā vakaros nāk raudiens, jūtos viena, nesaprasta un trūkst otras pusītes. Man gribās attiecības ar kādu, jāmācās- bet nespēju koncentrēties. Domāju pie sevis, ka 18 gadi un vēljoprojām jaunava tas liekas, ka būs mūžīgi un pati sāku noticēt tam, ka tā arī paliks. Vai manām domām un visam tam ir kāda saikne ar sapni?
04.11.2012 21:07 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nomierinies par to jaunavas būšanu:)
04.11.2012 21:09 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
nu, vienmēr jau vēl paliek mīkstais...
04.11.2012 21:09 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
sapņi=domas miegā
04.11.2012 21:13 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Tiešām, nedomā par nevainību. Es pazīstu meitenes, kurām tuvojas 24 gadi un vēl nav sanācis un nekad nepateikši, ka tā ;)
Un par sapni... pieļauju, ka tu gan jau pati gribētu, lai mamma atbrauc un uz nedēļu tevi paņem pie sevis, apčubina. Tā ir zemapziņa ;) Būs jau labi ;)
04.11.2012 21:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits