Tātad, pastāstīšu par sava pēdējā laika lielāko vilšanos seksā. Ar puisi kuru kādreiz ļoti aktīvi sarakstījos netīšām saskrējos bārā, (iepriekš jau bijām bijuši uz dažiem randiņiem... bet līdz seksam nekad nebijām nonākuši, tikai tāda pabučošanas vien.)
Nu tad tā, ar draudzenēm jau mājas nedaudz iedzērām pāris kokčikus un laidām uz bāru... bārā ienākot uzreiz gāju pie letes pēc vel dzērieniem, tad pēkšņi, kāds mani no mugurpuses apskauj... tas bija mans kādreiz ļoti aktīvais vēstuļu un randiņu biedrs! protams uzaicināja mūs sēdēt pie sava galdiņa, ko mēs arī sava skurbumā izdarījām... visu vakaru dzērām, pļāpājām, un nonācām pie runām, ka varētu nākt pie manis.
Es jau ar pēc viņa vēstulēm un runām uzķēros, ka viņš ir tāds seksa dievs, ka vai!ejot pie manis ik pa laika bučojāmies (un jau no bučošanās man sāka likties ka tā nav laba doma, to visu turpināt!) ... kad tikām līdz gultai es sāku saprast ka šim puisi vispār nav nekādas sajēgas kā ir jānodarbojas ar seksu, un kur kas atrodas!
tātad mans jautājums, vai no bučošanās var noteikt kāds puisis būs gultā vai nē?