pilnīgi viduvēji. 4-5/10.
labi ka sāki trenēt. pec 2 gadiem gan vajadzētu būt ļoti lielai atškirībai, proams ja ir normāla programma bijusi, nevis kkādā ko kāds treneris sporta klubā izdomājis.
grūti atrast 10/10. ļoti maz t;adu. tai ko ieliku ir uz 9/10.
vajadzīgi lielāki (muskuļotāki nevis vnk lielāki) augšstilbi un lielāka atšķirība ikriem salīdzinājumā ar potīti, nekā tajā bildē ko ieliki. citādi nav tādas skasitas plūstošas formas, bet nedaudz taisnas līnijas formas kā stabam. it īpaši tas attiecas uz apakštilbiem, ar to daudz sievietes grēko.
nu man nav merkjis dabut ahuni muskuljainas kaajas un but bodybulider kaajas :D pietiek,ka ir stingras,slaidas, bez celulita un ir gan ikri,gan augshejais muskulis :D
tapec ,Salaveci, tu esi iegajis nepareizaa saitaa..sheit meitenes grib but vnk ar stingriem kjermenjiem ,nevis kultuuristes :D
šādi izskatās kūltūristu kājas. galīgi nav tas par ko runāju.
tai ko es ieliku pirms tam ir tuvu perfektām. nav jēga no stringra ķermeņa, ja ir zēna augums. problēma ir tajā ka par skaistu tiek uzskatīts modeles tipa augums, bet tas nav sievišķīgs, daiļš vai seksīgs. nevajag baidīties no svariem un uzaudzēt muskuļu masu, tāpat nekādu kūlturistes līmeni bez palīglīdzekļiem nesasniegt
nu shii disusija paliek lieka :D jo katram ir savi uzskati par skaistumu :D manaa skatijumaa Tavai ieliktajai daamai augshdalja ir pa lielu un pa ljumigu,neredzu nevienu Tavu piemineto muskuli :D
vse :D nav vairs velmes runat ar Tevi :D
ieliec kadu savu isto bildi un tad mes Tevi novertesim ar atzimeem :D
tev tā liekas, bet es esmu gatav saderēt,ka lielākā daļa vīriešu 9tādi,kas nesēž cosmo un netaisa tupas disksusijas) dievnātu tieši šādas kājas,kadas ir buuuu, nekā muskuļainas, riktīgas ciskas.
es kā sieviete, labāk gribētu skinny kājas,kā buuu, nekā muskuļainas. man tas nešķiet pievilcīgi.
tev tā liekas, bet es esmu gatav saderēt,ka lielākā daļa vīriešu 9tādi,kas nesēž cosmo un netaisa tupas disksusijas) dievnātu tieši šādas kājas,kadas ir buuuu, nekā muskuļainas, riktīgas ciskas.
viņiem nav lielas izvēlēs iespējas, jo tādas ir 40% sieviešu, 50% ir resnas un 10% ir skaistas un trenētas.