Esmu atpakaļ savā vecajā kondīcijā- 10 km noskrienu 1 h un jūtos enerģijas pilna:) Tas priecē. Bet svars gan šķiet sasprūdis, negrib tie pēdējie 3 iet nost un viss....
ahh turiet rīt par mani īkšķus.. darbā ar ne par ko citu nevaru padomāt, kā tik pa ritdienu.., nekas klienti divas dienas pagaidīs :D Jāsaka, ka rīt braucu komadējuma, lai netraucē :D
Man radās doma rīt celties 5:00 (jo tā pat noteikti nevarēšu gulēt :D) un iet izskrieties kārtīgi pirms aizstāvēšanas :)
jūs vsm sportojat, es šitajā karstajā laikā vsp par sportošanu domāt nespēju, bet nu šovakar uz zumbu aiziešu :) Pasauļojos 2 h, vairāk nebija iespējams, jo nenormāli cepināja. Tagad pusdienās ēdu slāvu pankūkas, ap 420 kcal.
Vispār es sāku palaisties. cik smuki svar sgāja, nost, tik nesmuki tagad neiet vairs. Tas dēļ apēstā.
Visu laiku ēst gribas. MR tuvojas. bet gribas,lai svars turpina krist uz leju.
Kāpēc, lai pankūkas neestu? Mans princips - ēdu, ko gribu un skaitu kcal, ja normā ir, tad viss čiki piki, nejau katru dienu pankūkas riju :) Pa retam drīkst :)
Kāpēc, lai pankūkas neestu? Mans princips - ēdu, ko gribu un skaitu kcal, ja normā ir, tad viss čiki piki, nejau katru dienu pankūkas riju Pa retam drīkst
es arī tā cenšos. kam man mozīties,ja svars, lēnām, bet nāk, nost tāpat? baigi sīkumaini neskaistu kalorijas, bet aptuveni gan,ja kaut kas sakārojas. Jo ja sev liegšu kaut ko pavisma, es to gribēšu dubultstipri un apēdīšu milzu daudzumu.
es labāk apēdu un liekos mierā.
piemēram šodien man ir makaronu trubas vakariņās. Druags gatavo, tad nu pusdienās biju pieticīgāka,lai vakariņās varu paēst nevis tikai lapu grauzt.