ahh tik daudz darba, japeaņem atpūtas brīdis.. jaiet pusdienās :D
par tiem puišiem runšjot.., es arī bieži saku, ai cik man vēl daudz no riepas jānodzen.., tad draugs parasti uz mani paskatās un parāda savu riepu (tā viņam ļoti minimāla :D) un abi vnk pasmejamies. Bet arī viņš man parasti saka, lai beidzu muļķoties, ka esmu smuka utt..., šie vārdi bieži mani uzmundrina..vinīgi viņš saka, ka man dibenu vajag pakačāt... bet baigi grūti iet ar to ieteikumu :D
Elīn, esmu jau izdomājusi kad pabeigšu Shredu, gribu pamēģināt Ripped, 30 days squats challenge, 30 days crunch challenge. Tā kā vingrinājumi neaptrūksies līdz rudenim :D
Kāda ir mēģinājusi squats challenge vai crunch challenge? Pēc bildēm rezultāti jau man patīk.
par tām bildēm runājot, es bez visiem vingrinājumiem māku nostāties tā, lai dibens izskatās kā tajā pirms fočenē un pēc tam paliekties, iztaisnoties, ieraut apenes un ir kā otrajā bildē :D nopeitni, es nemeloju :D
Sodien varu nofočēt un ielikt uz mazu brīdi apskatei :D
Es vienreiz mēģināju Insanity sākt,bet man palika tik slikti jau pirmajās 10-15 minūtēs,gandrīz melns gar acīm un visu dienu slikti bija,ka izdzēsu un vairs nekad neķeršos klāt.
Nesaprotu no kā,jo nebija jau pirmā fiziskā slodze,biju izgājusi Jillian shredu,skrēju daudz. Bet nu jā,tas nav domāts visiem .
Atkārtošu jautājumu :)
Kādas mērces jūs lietojat salātiem? Balzamiko un olīveļļa ir apnikušas :( Bet salātus gribas :))
Ieraksti meklētājā Squat challenge ir vesela diskusija - mēs te daudzas mēģinājām.
Man nebija nekādu acīmredzamu rezultātu, kaut paralēli gāju uz sporta klubu, pildīju papildus vingrojumus. Kādā no tām lapām ir arī pirms un pēc bilde.