Gāju pie viņas pirms vairākiem gadiem un varu teikt, ka viņa man lika uz sevi un savu dzīvi paskatīties citādi, savā ziņā izmainīja manu domāšanu vai arī drīzāk palīdzēja man pašai nonākt pie secinājumiem.
Bet ko tad tev īsti vajat - terapeitu vai psihiatru? Jo šie speciālisti nedara vienu un to pašu darbu...
Mamma gāja pie Voļpertes mūsu vietējajā MFD, izteicās ļoti ļoti labi par viņu. Viņai bija kaut kāds neirotiskais sindroms, ar Ego traucējumiem. Vairāk nezinu, bet cik zinu gāja viņa reizes 5 un pati saka, ka ļoti palīdzēja.
Lai kur tu ietu, LŪDZU, neej pie Jurģa Anša Stabinģa!! Tas ir tāds murgs.. Samaksāsi lielu naudu bezjēgā.. Un tas nekas, ka viņš vada raidījumu tv vai ir ieņēmis augstu amatu savā sfērā. Tas cilvēks ir muhļītājs un nekas vairāk par vieglu naudu viņu neinteresē. Ar lielu vilšanos man beidzās mans vienīgais šāda tipa speciālista apmeklējums.
neej pie Jurģa Anša Stabinģa!
Tam uz sejas rakstīts, ka nav nopietni! Reku ieraksot gūglē uzreiz izmet Centrālāš Vēlēšanas Komitejas lapu un kautkādu rakstu, ka viņš ejot prom no partijas kādas! Tas jau nozīmē, ka lien politikā un mēs visi zinam ko tas nozīmē :(