Baigi gari jāstāsta, bet viens āzis vakar atpakaļgaitā iebrauca manā mašīnā, labi, ka man pienāca klāt vīrietis un pieteicās, kā liecinieks, jo tas vīrietis ( kuru nevarētu nosaukt pa vīrieti pēc šādas rīcības), izdomāja, ka blondīnei neviens tāpat neticēs un liek vainu uz mani....
Vispār jutos šausmīgi, nevis tāpēc, ka mašīnai būtu, kas traks, vai kā tamlīdzīgi, bet visi garāmejošie kuri neredzēja pašu avārijas bŗidi protams domā, ka stulbā blondīne ietriekusies džipa aizmugurē, taču tā nebija, es stāvēju uz vietas, vēl taurēju tam muļķim, bet šis normālā hodā ar ieslēgtiem atpakaļgaitas lukturiem iebrauca man purnā... Gribējās tajā brīdī būt ar citu matukrāsu un vīrieša dzimuma...
Labi, ka policija vismaz saprata, kas tas par fruktu... bet cik saprotu tie policisti, kas atbrauc konstatēt faktu, jau nav nekādi lēmēji....
ai man dusmas.... jācīnās tagad lieki par savu tainsību, nesaprotu, kāpēc vainīgs vilvēks nevar atzīt, ka kļūdījies... nauda viņam tāpat pietiek, ja jau var ar džipu braukāt... Grrr....