Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bagāžas sabojāšana

Reitings 127
Reģ: 29.01.2009
Lidoju ar Airbaltic un saņemot koferi, tas bija vnk samīcīts. Rokturis salauzts, vēl caurums izsists koferī salauztā roktura dēļ un citi bojājumi.
Es gribēju uzjautāt, vai kādai ir gadījusies šāda situāciju un kā jūs rīkojāties? Kompensāciju saņēmāt no Airbaltic?
Es jau aizrakstīju visu par bojājumu un saņēmu atbildi, ka viņi izskatīs šo gadījumu 10 dienu laikā. Tā nu es vnk gaidu.
Biju arī apdrošinājusi bagāžu, varbūt ātrāk būs, ja prasīšu kompensāciju caur apdrošinātāju?

Padalieties pieredzē!
02.11.2012 00:20 |

Reitings 433
Reģ: 09.10.2009
Man draudzenei bija pazaudēta bagāža un Airbaltic darīja visu, lai tikai nebūtu jāizmaksā kompensācija. Solīja noteiktu naudas summu, ja pierādīs, ka koferī bija tādā vērtībā mantas, es draudzenei iedevu visus savus čekus un summu ātri vien savācām, bet protams Airbaltic neturēja savu vārdu un pieprāsīja vēl visādus paradās, beigās pat pusi no kompensācijas neizmaksāja. Diezgan bēdīgi, ka viņi vēlas, lai lido ar viņu kompāniju, bet, ja kaut kas notiek, tad neuzņemās atbildību.
Tev tas viss nenotiks tik ātri, vienīgi tiešām vari painteresēties pie saviem apdrošinātājiem.
02.11.2012 01:13 |

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Tas normāli, man koferis bija saspiests tā ka viņš pat vairs nevarēja uz riteņiem pabraukt, visas mantas ieplēstas(jo tas bija dāvanu(saldumu koferis). Bet air baltic sieviete man pateica tiešā tekstā- un ko tu gribi lai es tagad daru?
Ok, mazums sievietei slikts garigais, bet ta nevar runat
uzrakstiju sudzibu gan par to ka izturas pret mantam, gan par personalu-nekaa.....stulbi.
Tapēc tagad kā lidoju tā pakoju tai plēvē, lai vismaz ja saplēsīs, tad neizbirs nekas lauka :)
02.11.2012 07:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!