nu, ja netiek izpausti, teiksim jūsu intīmā dzīve vai tavi noslēpumi, tad vēl nav tik traki, bet jā tā ir pārlieku liela tuvība ar vecākiem. man, savukārt, vecmamma domā, ka, ja nezvanu jau veselas 2 dienas, tad esmu iekritusi bezdibenī. un es tāpat turpinu nezvanīt, lai gan viņai, protams, 1 diena jau liekas mūžiba. nu neko es nepakļaujos šādām lietām. kad sagribu pati runāt, piezvanu. bet viņa ir tā, kas man zvanās nu teiksim diezgan bieži.
un, ja dzīvo kopā, tad ir traucējoši, ka kādam jāzvanās ir 10 reizes dienā, lai gan tik traki man nav. piemēram, jūs pat normāli nevarat filmu paskatīties kopā vai ar sexu nodarboties, kad viņa jau zvana. un, kas tad viņš skrien celt telefonu? ja es kko daru ar mīļoto cilvēku, kaut vai tā ir vnk tikai mīlināšanās, es vnk neceļu. nu nedrīkst tik ļoti vecāki ieiet jūsu privātajā telpā. galvenais arī, lai šīs sarunas nenorit tad, kad laiks ir jums. es teiksim ar visiem cilvēkiem ar kuri gribu pati runāt, vai kuri man zvana, runāju pa dienu vai braucot mājās pēc darba. nu ja nu ļoti kāds zvanās, paceļu. bet mūsu laiku es neziedoju ilgām telefonsarunām. var tācu atrast tām citu laiku