Bildinājums

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man jau ļoti patīk tās jaukās un laimīgās diskusijas, tāpēc.. :)
Padalieties, meitenes, kā jūsu vīrieši jūs bildināja.
Tās, kuras nav bildinātas, kā jūs iedomājieties savu sapņu bildinājumu?
31.10.2012 22:09 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Mani nobildinaja pagajusaja Decembri, vina dzimsanas diena. Vina doma bija tada, ka es vinu aizvedu vakarina uz pasas izveleto vietu, bet isteniba ta bus manis izveleta bildinajuma vieta. Man vienmer ir izrakti labakie restorani, bet nu toreiz galigi nesanaca laiks un es pec redzes amines bidijos uz vienu vienu, kas no arpuses izskatijas miligi. Kad at atbraucam uz turieni izskatijas, ka ta bija parasta burgeru ednica. Es jau biju galigi nemieriga, jo nosavu greizi. Bet tad mes atradam mazas durtinas pa kuram ieiet, un peksni attapamies Narnija. Francu restorans, izdekorets ka karalnama, sudraba traukiem, samta galdautiem. Nu pasaka vnk. Un mes tur bijam vienigie. Aj, skaisti jau. Daugs visu dienu kaut ko didijas, bet nu es galigi nenojautu. Tad es vinu apskaut nevareju (jo kastite caur jaku spiedas), tad vins jaku viesmilei nedeva, es nodomaju, ka galigi jocigs. Nu protams, ka apraudajos, kad vins man gredzenu pasniedza, pat nedzirdeju jautajumu un nepateicu JA! Beigas vins protams parjautaja :)

Bet meitenes, neuzspiezat saviem puisiem to gredzenu, jo uzspiests vins jums laimi nenesis! Tam jabut viriesa lemumam, jo ta ir liela atbildiba, kas guldisies uz vina pleciem, rupeties par gimeni. Tam janak n sirds dzilumiem un diemzel loti daudzi virieshi to dara, lai tik nekapa smadzenes.
01.11.2012 03:18 |

Reitings 2982
adna20 saderināšanās laiks ir tikai gads (pēc CL), ja gada laikā neapprecās- tad atkal jāpasludina saderināšanās- faktiski arī bildināt var no jauna.

Tās, kas uztraucas par naudām- jā, izmaksas ir lielas, BET- ja jūs gaidīsiet tikai uz vīrieti- nekas var arī nesanākt, pašas arī sākat krāt.

Manējais pirms tam jau bija krājis, es sāku piemest "nezinot", kam krāj. Tad bija bildinājums (pēc 5 gadiem kopābūšanas) un tagad esam izrēķinājuši cik katru mēnesi jāatliek, lai līdz kāzām būtu tā summa, ko esam sarēķinājuši. Jāatsakās no izklaidēm, ēšanas ārpus mājām un visa kā cita, bet pēc kāzām tiešām varēšim dzīvot laimīgi, bez kredītu sloga
01.11.2012 07:51 |

Reitings 238
Reģ: 06.03.2009
tas saderināšanās laiks no CL vispār būtu jāizslēdz, jo ir novecojis institūts
01.11.2012 07:54 |

Reitings 2982
tas, ka novecojis- fakts, bet vismaz kaut kā var pieturēties.
Citādi nesaprotu šito variantu- bildina, bet gadiem neprec, manuprāt, tas ir totāli stulbi. No sērijas, es Tevi bildināju- būsi mana, jo piekriti, bet neprecēšu, jo ja nu citu atradīšu, tad varēšu pacelt asti. fui par to vīriešiesm!
01.11.2012 08:32 |

Reitings 653
mani bildināja pirms nepilna gada. man ar likās, ka būsim saderināti gadiem, bet nē - viņš jau bija izdomājis, ka šovasar mani arī apprecēs! Lai gan man nebūtu bijis nekas pretī būt līgaviņai ilgāku laiku...

bildinājums bija negaidīts, viņam trīcēja rokas, man bira asaras... Ideālākā vieta kādu vien varēja iedomāties! Skaists briljanta gredzens... Viss ideāli!

kāzas bija vēl skaistākas! lielas, greznas ar miljoniem detaļām un niansēm, kas man tik ļoti svarīgas! un 3x pārsniedza sākotnēji plānoto budžetu :(

Bet runājot par kāzām, ir jātaisa tādas par kādām sapņo, lai pēc kāzām nav jāskumst, ka tas nebija, vai tas nebija. Vai esot viesim citu kāzās, lai nav skumji, ka pašai nebija tik skaisti..

Precamies jau vienreiz :)
01.11.2012 08:32 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Es pievienojos tām,kas vēl gaida bildinājumu un tām,kas iespējams to nesagaidīs.:( Drīzāk,ka mums iznāks kā jau te teica: Es:"Mums jāprecas. Sākam krāt naudu."
Kāzām naudas nav, bet precēt mani gribot. Tad nu nav ne jausmas,kad plānotu bildināt - bildinātu un tad sāku krāt naudu, vai sakrātu naudu un tad bildinātu.(kur nu sakrāt tagad naudu,jo mašīna jālabo, maksājumi jāmaksā, līdz algām jādzīvo..:(
01.11.2012 08:47 |

Reitings 238
tas gan, ja saderinās un vīrietis tā arī neapprec, sliktākajā gadījumā vēl pamet - tā ir augstākā cūcības un neatbildības, nevīrišķības pazīme no viņa puses.
01.11.2012 08:48 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Bet tā - es grvētu,lai bildina mūsu ikgadējā atvaļinājumā, viesu namā pie jūras.:) Banāli, bet jūra ir mana aizraušanās.

Vispār šī kāzu tēma mani sagruzīja.:( Tāpat jau reāli neviens parastais mirstīgais pa kluso (draugs) nav spējīgs sakrāt tos tūkstošus, lai bildinātu un uzreiz apprecētu..:( varbūt vienīgi pa 10 gadiem..
vienīgais noteikums,ko esmu uzstādījusi ir - vispirms kāzas, tad bērns. (bēbi viņš ļoti grib).
01.11.2012 08:51 |

Reitings 238
Pastāstīšu par savu pieredzi attālu paziņu lokā:
Viņi kāzās taisīja izlasi no cilvēkiem, kuri ir turīgāki, lai varētu "atsist" kāzu izmaksas, lieti teikt, ka kāzas bija garlaicīgas, viesu vecums bija no 40 + un uz augšu ar pāris izņēmumiem, kur lielākā daļa pagura un aizgāja gulēt, un nebija gandrīz neviena, kas guldina jauno pāri!
Nu, vai tas atmaksājās? Mēs abi ar vīru šausminājāmies, labāk ir iekrāt pašiem un ilgākā laika periodā. Mums citi draugi tika aicināti tāpat vien, bija tādi, kuriem bija spiedīgi ar naudiņām, mēs teicām , lai brauc, ka neko vairāk par ziediem nevajag un ne materiālais mums bija svarīgs.
01.11.2012 08:54 |

Reitings 2982
catch_me_if_u_can piekrītu. Mēs arī plānojam aicināt tikai reāli mums mīļus un foršus cilvēkus, lai ir jautri.
Var jau saaicināt vecas omas, kuras nav mums pat īsti radi, bet jēga?
Tāpēc visu cenšamies maksimāli paši saplānot, iekrāt, izdomāt. :))
01.11.2012 09:01 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 26.08.2012
Es tikai savējam pateicu, ka ja mani bildinās un pirks gredzenu, lai nepērk ne ar kādu cirkoniju, ja nevar at;lauties briliantu, tad lai cits akmens, vai bez, bet nekādu cirkoniju negribu :D
un lai nav tas "krievu zelts", jo man viņs nepatīk vairs, kopš nedzīvoju LV, bet lai ir 18 karātu, jo viņs vairāk mirdz un vispār krāsa skaistāka. :D

stulbi jau, bet ja jau man visu dzīvi ar viņu jāstaigā, negribu, lai ir tā kā raudzenei, ka visas neīstās acis no gredzena pēc pāris gadiem sāk birt ārā, un galīgi neglīts paliek, ja pērk, tad pērk normālu, ja nevar atļauties, tad nav jēgas.
01.11.2012 09:03 |

Reitings 2494
man liekas, ka tas ir super tizli - aicināt ķipa "biezos", lai atgūtu izmaksas no kāzām.. pff... Takš precās na jau naudas dēļ (leilākoties), bet gan mīlestības dēļ .. un tai dienai ir jābūt tādai, lai pašiem ir prieks...

Bet par bildinājumu - gribētu divatā - romantiskā vietā.. vai nu pie jūras via kādā ceļojumā... Bet nu vai kādreiz sagaidīšu :D .. nezinu .. nezinu.. manējais ir pasludinājis savu taktiku, ka precās tikai tad, kad ir apnicis rūpēties par savu ārējo izskatu .. ķipa apprecējušies ir - esi kļuvis vecs un tad jau var lēnām noresnēt ... bet nu mani tas nez kāpēc kaut kā nepavelk.. bet nu es jau neispringstu - viņš jau zin, ka man būtu svarīgi apprecēties ... ehh.. labāk nevajag sevi mocīt par šīm tēmām...

Un ja runājam par naudiņām - uzskatu, ka 3000 ir normāla summa kāzām.
01.11.2012 09:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Patiesībā man vienalga kā varētu draugs bildināt... intīmā gaisotnē vai publiski. Gribētos jau gaumīgu zelta gredzentiņu ar nelielu briljantu :)
01.11.2012 09:10 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Pilnīgi vienalga, kur un kā tas notiks, gribas, lai vispār bildina, bet tā kā draugs visus brīvos līdzekļus novirza mājas celtniecībai, tad par kāzām varu pat nedomāt turpmākos 5 gadus. Kaut gan labāk esam neprecējušies, un dzīvojam lielā privātmājā, nekā precējušies vienistabas dzīvoklī.
01.11.2012 09:12 |

Reitings 238
Murr Murr
nē, cilvēki precējās mīlestības dēļ tikai kāzas bija viens liels cirks un teātris, vairāk naudas atgūšanai. Kā pāris ir ;loti saskanīgi, redzi, katram savas vērtības!
01.11.2012 09:18 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Arī varu pievienoties gaidītājām, bet gan jau, nevajag uzbāzties un kaut ko pieprasīt...tas nāk ar laiku, un arī zinu, ka viņš grib pelnīt vairāk un es arī, un tikai tad būs laiks par to domāt.
01.11.2012 09:36 |

Reitings 2982
lasot diskusiju, papildus aizdomājos- Jūs, tās, kas vēlas dimantus, tiešām mīlat savus draugus?Tiešām gribat kāzas?

man radās sajūta, ka nē.

Kad mani bildināja, es gredzenu kā tādu neredzēju- bija tikai emocijas un laimes sajūta- beidzot :) vēlāk protams pēc kāda mēneša sāku domāt, ka vēlētos cita "fasona" gredzenu, bet nevienā brīdī nedomāju par kaut kādiem briljantiem.

cik pasaule ir materalizējusies.
01.11.2012 09:37 |

Reitings 2494
es gredzenu vispār negribu - man nepatīk.. bet ja uzdāvinās - būs labi.. kaut vai plastmasas :D ... bet viņš noteikti ir pamanījis, ka es šo daudzo gadulaikā NEVIENU rezi neesmu uzvilkusi kādu no saviem trim gredzeniem, kas man ir.. man nepatīk tā sajūta, ka kaut kas uz pirkstiem spiež citu pirkstu.. :D

Labāk lai bildinājuma mīkto mantiņu - vai vēl labāk - lai bildinājuma dzīvo kaķīti uzdāvina.. ar tekstu .. "Kā būt, ja mēs turpmāko dzīvi par viņu kopā rūpēsimies??? Saki JĀ!" :D :D :D
01.11.2012 09:41 |

Reitings 238
angry
+ par tiem dimanta gredzeniem:D
01.11.2012 09:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
angry, jā.. es mīlu savu draugu.. bet tas jau neliedz man vēlēties no viņa saņemt briljantu :) Sapratu, ka šī diskusija ir par sapņu bildinājumu..
01.11.2012 09:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)