Jā, es arī ņēmu pamperus, jo pēc tam ļoti tīrījās, bija 3 pamperi, pēc tam ar nakts paketēm. Bet vsp., ja daudz šuves, lai pēc tam ātrāk dzīst, labs variants ir vienreizlietojamie paladziņi un pliks dupsis :)
Ūdeni mazajā pudelītē, dzemdību laikā vecmāte deva pa malciņam, ir, kurām ļoooti slāpst, man ne pārāk, bet noderēja :) Ņēmu banānus, cepumiņus, kko tādu, jo likās, ka gribēsies est baigi, tā gluži nebija, bet šad, tad noderēja, jo es no piena putras paēst nevarēju. Nu, mums ūdens bija pieejams, tāpēc pietika ar mazo pudeli. No saraksta neko vairāk laikam neņēmu, ja nu vienīgi mazajam vairākas drēbītes, jo visādi gadījās. Krūštura ieliktnīši, vairāki krūšturi un maiciņas vēl noderēja, jo brīžiem piens straumēm tecēja.
Nu, ir, kurām tas puncis paliek, man uzreiz bija plakans, vienīgi, cik nu āda uz vēdera nedaudz ļumīga bija kādu nedēļu, kamēr savilkās. Un jā- mājā braukšanai drēbes, vai arī var sarunāt, ka tās atved, kad brauks pakaļ.
Kad brauca pakaļ, draugs atveda puķes un konču kasti, atdeva dakterei, kura mazo nesa, kad mani izrakstīja. Bet nu, nezinu, ir dzirdēts, ka puķes nav labi, jo mazajiem varot būt alerģijas, kkas tāds, bet, tur pat ginekoloģei kabinetā arī bija puķes. Man liekas, ka labāk končas, kūciņu, ko tādu, lai bazarējot kolektīvi apēd :)