Viņš ciemos

Reitings 137
Reģ: 11.08.2012
Mans vīrietis šobrīd dzīvojās pa ārzemēm, bet plāno tuvākajā laikā paciemoties te. Lai kā man gribētos ar viņu pavadīt katru brīdi, ko viņš būs te, galvā sāk nākt domas vai tas patiešām ir gudri. Viņš, protams, vēlas mani ņemt līdzi visur, kur ies. Lielākoties viņš vēlas apciemot draugus un tā, bet ir tā, ka 1)viņš ir par mani vecāks, respektīvi draugi arī un tas tomēr rada barjeru; 2)viņi visi runā citā valodā, man saprotamā, bet tomēr citā un es tajā izvairos runāt milzu akcenta dēļ, 3)es viņa dzīvē esmu nesen, nepazīstu nevienu. Vai man labāk pieklājīgi atteikties no visiem šiem pasākumiem vai tomēr būt visur klāt, jo viņš tā vēlas?
31.10.2012 11:13 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu un tad, ka vecāks? ko tu darīsi vēlāk? neesi uz ielas kopā ar viņu? man tieši patīk, ka mana draugi draugi ir vecāki, jo ir par ko parunāt. un galu galā tie cilvēki pārsvarā ir arī pieaugušāki uzvedībā utt.
par valodu- kā tad jūs līdz šim sazinājāties? ja jūs apciemojat viņa draugus, tad runā tik, cik vēlies runāt. viņi taču sapratīs. un , ja būs normāli cilvēki, neviens nesmiesies. galu galā tavs draugs būs tavs aizstāvis
31.10.2012 13:53 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
runā taču latviski, nu nevar būt, ka viņi tiešām tik lieli muļķi, ka neko nesapratīs. un ja nu kas, draugs taču var tulkot :)
31.10.2012 17:01 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Vai tad viņš visu laiku apciemos draugus? Varbūt tas būs tikai 1 vakars vai pa dienu dažas stundiņas un pārējo laiku varēsiet pavadīt kopā, ja jau nevēlies iet līdzi viņam pie draugiem. :)
31.10.2012 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits