Uzpūties vēders (kā grūtniecei)

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Sevi uzskatu par pietiekami slaidu. Augums kaut kur 175 cm, svars - ap 55 kg
Lieta tāda, ka aptuveni kopš Septembra, pēc katras ēdienreizes mans vēders uzpūšas tik ļoti, ka izskatos kā septītajā mēnesī. (nepārspīlējot)
Gāzētus dzērienus nedzeru. Ar fast food arī neaizraujos. Maizi gan bieži ēdu.
Visu laiku mēģinu pierunāt sevi aiziet pie ārsta, bet, protams, vienmēr atrodas kāds iemesls, kā dēļ - neaizeju. Velti teikt, ka nekādas zāles nepalīdz.
Apspīlētas drēbes principā vispār nevaru uzvilkt, brīnos, kā vēl ielienu džinsās.
Arī tagad apēdot salātus un jogurtu, izskatos kā gaidībās.
Lasīju, ka tā varētu būt saistība ar urīnpūsli.
Kādai ir bijis līdzīgi?
Paldies jau iepriekš.
30.10.2012 21:53 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Pajautā šeit, te var provizoriski šo to uzzināt, jo atbild ārsti un dziednieki.
http://www.dr.lv/phorum/list.php?3
30.10.2012 22:36 |

Reitings 466
Paldies, Spotorno, paskatīšos.
Bet laikam beidzot jāsaņemas, un jāpierakstās pie ārsta.. Nevilkšu garumā.
30.10.2012 22:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vispaar nesaprotu, kam pieaugushajam cilveekam vajag kobru narkozee taisiit? tas process ir nepatiikams, bet pilniibaa nesaapiigs.
autorei - pameegini drastiski samazinaat salaatlapas un svaigus daarzenjus,augljus uzturaa, tie meedz gaazes veidot, galju, piena produktus, graudaugu produktus un daarzenjus eed katru atseviskji , nedzer skidrumu eeshanas laikaa un izvairies no nevaariita uudens. nebriiniitos, ja autore buutu vegetaariete - daudziem cilveekiem termiski neapstraadaati daarzenji rada veedera probleemas.
ja ir maajdziivieks, tad var arii buut tas viss no paraziitiem zarnu traktaa. savulaik mana gimenes aarste visu gimeni reizi gadaa profilaksei uzlika uz prettaarpu liidzekljiem deelj taa, ka maajaas bija sunji.
30.10.2012 22:43 |

Reitings 466
krista, tad jau tik kļūdaini ēdu. Es pat zupu uzdzeru ar ūdeni,sulu/vienalga. Nezinu vai to kobru izturētu. Man uz augšu rauj pat zobus tīrot. :( Kur nu vēl kobru norīt.
Veģetāriete neesmu.
30.10.2012 22:47 |

10 gadi
Reitings 82
Reģ: 01.03.2011
Man ļoti palīdzēja Liveo kapsulas.izrādijās zarnās bija kaut kāds baktēriju disbalanss un no tā pūtās vēders.Tagad viss ok:)
14.11.2012 12:50 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Man kobra ir 3reizes taisīta, tās divas pirmās, kur bez anestēzijas viena asarinja notecēja, patīkami gluži tas nav, bet tgd jau taisa ar anestēziju, tpc nav par ko satraukties! Un man ,aptuveni, pirms 5 gadiem bija tieshi tāda pati problēma, ilgi mocījos, nepatīkama sajūta.. Aizgāju pie ārsta ar savu problēmu, un pateica, ka jāizslēdz no ēdienkartes tos produktus kas pūš vēderu! Un ieteica padzert zālītes, kas sakārto miklofloru(kaut kā tā:D) nu un tās aptiekā bezreceptes! Un pēc laika viss bija ok!
14.11.2012 12:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nezinu gan vai ko tādu var redzēt kobru rijot. var jau būt. ārsts neesmu, bet vnm uz turieni nosūta, ja ir vēdersāpes un ir pamats domāt par gastrītu. ja var arī ko vairāk tur redzēt, būsu pateicīgi, ja kāda pateiks ko iz savas pieredzes.
vēders vsp var pūsties arī no tiem parastajiem jogurtiem. viņi ir jāēd vsp dienas pirmajā pusē. ēd vairāk svaigus produktus. varbūt laikā, kad ēd, nedzer neko, jo no tā arī pūšas vēders. vsp iesaka dzert ūdeni vai vienalga ko citu pirms un pēc ēšanas pusstundu. un jā, atsakies no maizes. it sevišķi baltmaizes. pilnībā. ja uzreiz to nevari, tad pamazām. no makaroniem atsakies. nav jau teiks, ka tu nekad dzīvē vairs šos produktus nedrīksti lietot, bet katrā ziņā noteikti to dari daudz retāk, kā teikt, izņēmuma kārtā.
14.11.2012 13:33 |

Reitings 65
Reģ: 19.10.2010
nu man jau liekas, ka dakteris sauc! vari pamēģināt padzert Liveo kādu nedēļu, varbūt palīdz mazināt to diskomfortu. bet saņemies un aizej pie doka!
15.11.2012 18:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits