Man tadas bija.
Bijam pazistami jau 4 gadus, sad tad satikamies, ka draugi, nekas vairak, bet simpatijas ir bijusas vienmer.
Pedeja gada musu attiecibas no draudzigam, izveidojas par friends with benefits.
Teiksu godigi ka ir, man bija diezgan smagi. Biezi stridejamies, jo man pietruka vina uzmaniba, ko es, itka nemot vera noteikumus, nemaz nevareju pieprasit.
Man paradijas jutas pret vinu un tas ari visu sarezgija. Vins paraleli tikas ar citam meitenem, kas mani tracinaja.
Tiesi vakar biju nolemusi sis attiecibas izbeigt.
Sedejam kafeinica, dzeram teju un runajamies, es godigi izstastiju ka jutos un teicu, ka gribu visu partraukt.
Uz ko vins atbildeja, ka vinam manis loti pietrukst un vins negrib mani pazaudet, nevajagot vairs ne Sabine, Julia vai Veroniqe, bet es esot ta meitene, ar kuru vins grib but. Ka gribot pavadit ar mani kopa vairak laika, biezak tikties, runaties, nodarboties ar seksu un mosties no ritiem un brokastis gatavot kopa.
Kad pie majam kapu ara no masinas, vins uz degvielas ceka uzrakstija vienu vardu Beziehung- kas tulkojuma latviski nozime "attiecibas". :)