Tad nu vis sakas 2vas nedelas pirms pirma septembra,palidzeju pazinai stradat un tas ievilkas uz vesalu nedelu.
iepazinos ar vienu virieti(vins par mani vecaks 8 gadus)Pirmaja diena biju klusa kautriga kaut ari tada nesu. sakam sasmaidities un tada gara 2 dienas pirms beigsanas stradat,jau flirtetam un gaja atklati tekstini,vel pedeja vakara dabuju vina nr un rakstijamies,tad kadu laiku bija miers.
pec tam kka septembra vidu biju aizbraukusi uz to pilsetu kur vins strada un sudi bija jo ne naudas un plusa vel lietus lija majas netiku.
rakstiju vinam,pec pusotras stundas sis man pazvana ja var aizdot ndudu un tada gara bet es jau kko vairak gribeju.
Tad nu sis ved man uz pieturu lai varu uz autobusu paspet,es iesaku lai paved talak lai tik ilgi nau pietura jasalsts.
sis nu davaj.
ta runajam runajam,un tik talu ka sakam skupstities un aiziet vis mazliet talak redzam autins pabrauc garam un ja nu ta pakal autinam un sjo ar to ari vis beidzas,bet sitas problemas pamata ir tas ka vinam ir draudzene kura rakstura un pat iskata sausmigi atskiras.
un tagat man ir tas jaut-ko darit jo prata vins sez un nau tadas dienas ka kautko nefantazetu pa vinu.
esu meginajusi rakstit bet nekadas atbildes,kaut vai pats solijas kad vares uzrakstis vai pat uzvanis.
milas meitenes ludzu palidzat,jo man pat neiterese pat kadi puisi rinki tikai vins.