Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

tāds liesāks biezpiena krēms

 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Sveikas:)

sagribējās desertu, doma ir par biezpiena desertu, kas domājams būs veselīgāks un noderīgāks ķermenim un garam nekā neveselīgie našķi!

Cik palasījos, parasti biezpiena desertam(krēmam) liek klāt saldo krējumu, bet es cenšos to nelietot.
Varbūt var sablendēt biezpienu kopā ar konservētu persiku sulu(saldā krējuma vietā) un tad dekorēt ar tiem persiku gabaliņiem?
Kāda ir mēģinājusi?:D
30.10.2012 13:56 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tur jau vajag kārtīgu iztēli un uz pamatlietām nebalstītu radošu prātu, lai ko tādu izdomātu, kur nu vēl mēģinātu :D

Nezinu, kas tur varētu sanākt. Krējums saldais vai skābais ir viela, kas salipina to biezpienu, radot viendabīgu masu, manuprāt sulai tādas spējas nepiemīt.

Bet mēģināt jau vari - sliktākajā gadījumā sanāks slapja, graudaina biezpiena pļocka ar persiku gabaliņiem :D

Tev kā nešķis neder svaigi vai vienkārši konservēti persiki. Obligāti vajag to biezpienu klāt?
30.10.2012 14:06 |
 
Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Varbūt var mēģināt to biezpienu sajaukt ar Piena spēku? Tam arī sastāvā ir daudz olbaltumvielu un maz tauku, veselīgs un noderīgs ķermenim. ;) Es pati gan neesmu mēģinājusi, bet šķiet, ka par šādu versiju esmu lasījusi veselīga dzīvesveida forumos. Un es domāju, ka varētu būt ļoti ok.
30.10.2012 14:07 |
 
Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Ā, nu varbūt vēl var mēģināt kaut kādus tos bezpiedevu jogurtus vai grieķu jogurtus, vai ko tamlīdzīgu. It kā liekas, ka varētu ļoti skābi sanākt, bet nu reāli jau arī taisot ar saldo krējumu, tāpat klāt būtu jāliek kāds saldinātājs un vēl citas lietas garšai.
30.10.2012 14:13 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nu biezpiens ar sulu izklausās ne visai.. Labāk ņem Piena spēku un sablenderē ar tiem pašiem persikiem, banānie, ja ir saldētavā vai nav žēl 2ls, nopērc Rimi ogas - avenes, zemenes u.c., kas nav skābās, jo tās Piena spēkam nepatīk. Pieliec klāt medu vai stēviju, ka esi uz diētas. Stēviju var nopirkt par kādiem 3ls-4ls cik skatījos un tur ir 0 kcal, bet 100x saldāka par cukuru. Var arī paniņas ar ogām, banānu. Pieliec želatīnu un vispār varēsi ēst kā desertu :)
30.10.2012 14:14 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Grieķu jogurtā ir 10% tauku, ja viņa seko līdzi svaram, labāk ne.
30.10.2012 14:14 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
nevis, ka esi uz diētas, bet JA :D
30.10.2012 14:15 |
 
Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Nu, lūk, _paris arī uzrakstīja tieši manas domas. Es arī tieši tā gatavotu. :)
Nu grieķu jogurts bija kā piemērs, un man uzreiz ienāca prātā, ka RIMI vispār esmu redzējusi kaut kādu šito tipa jogurtu bez piedevām, kur vispār bija rakstīts 0% tauku. Sastāvs arī bija ok, un vispār pats jogurts arī bija ok.
30.10.2012 14:18 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
jā,es noteikti esmu jocīgo ideju ģenerators:D
un tad lielu daļu ēdamā nākas mest ārā:D bet tas ok, es meklējos, prātoju, ko varētu jaunu pamēģināt!

ehh,man tieši to biezpienu kārojās, ehh, varbūt iztiksu ar neblendētu biezpienu un tiek persikiem!
30.10.2012 14:22 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
āā, jā - zinu par kuru jogurtu deina runā, tāds ar zilu vāciņu, maksā 0.49sant, 150g, parasts jogurtiņš pēc garšas - kā visi naturālie, var ņemt tādu varbūt tiešām. Pat atceros kcal cik bija viņā - 50kcal/100g. :)
30.10.2012 14:22 |
 
Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Starp citu, jā, ja ir garšīgs biezpiens, kas nav pārāk skābs (vislabākie man liekas tādi, kas ir nevis saspiesti paciņās, bet ir trauciņos un tādi kā graudaināki), tad es to tiešām varētu ēst tāpat vienu pašu ar tiem persikiem. ;)
30.10.2012 14:27 |
 
Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Jā, par to pašu jogurtu. :D
30.10.2012 14:28 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es kad biju uz "veselīgā dzīves veida" :D Tad arī visam klāt liku to 0% grieķu jogurtu, un ja biezpienu blenderē viņam var panākt pilnīgu krēmīgu konsistenci, tā kā domāju, ka tā būtu ļoti laba konsistence!
30.10.2012 14:28 |
 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
jaa, tur jau tā lieta ka parasti tie ''paciņu'' biezpieni tadi skābeni, tad tur nekāds salais krēms īsti sanākt nevar,laikam jāpērc sveramais, vai kā
30.10.2012 14:32 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Nu pieliec klāt medu, vai arī varbūt Tev ir kāds cits dabīgais saldinātājs. To persiku sulu, gan neieteiktu, jo viņa toč ir baigais draņķis, un būs vēl sliktāka kā cukurs.
30.10.2012 14:35 |
 
Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Nu, bet taču pieliec kādu saldinātāju - medu, vai kaut vai to pašu cukuru nedaudz, un būs ok. :) Ja jau tu gribēji likt klāt to persiku sulu, tad jau tikpat labi vari arī vienkārši pielikt cukuru. Sliktāk jau nebūs. Tak tajā sulā arī ir daudz cukura. Vienk psiholoģiski liekas, ka, ja neredz cukuru, tad var pieņemt, ka tā nav. :D
30.10.2012 14:38 |
 
Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Vispār es varu pateikt, kā es esmu taisījusi līdzīgu krēmu (pat šķiet, ka arī ar konservētiem persikiem). :D Tikko atcerējos. Es to biezpienu kārtīgi sajaucu (var arī sablendēt) ar saspaidītu banānu. banāns deva pietiekami saldumu, kā arī saturēja visu kopā. Pēc tam iejauc tos persiku gabaliņus , kanēli laikam pieliku un bija superīgs saldais. Vienīgi varbūt neizskatās pārāk estētiski skaisti, jo banāns ātri paliek brūns. Bet domāju, ka ja taisa pats sev un nav pārākais estēts, tad šāds variants arī ir labs. :)
30.10.2012 14:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits