Es mīlu viņu.

Reitings 12
Reģ: 29.10.2012
čau, čau.
lieta tāda ka esmu šķīries ar meiteni. mes bijām kopā divus gadus. viņa mani mīlēja es viņu. viņa man teica tik daudz, tik daudz labas lietas ka sirds straujāk sitās. viss bija ideāli. bijām neprātīgi iemīlējušies. bija arī problēmas, bet tā ir visās attiecībās. sadarīju muļķības, biju stūlbs. bet visu aizmirsām. nesen viņa aizbrauca uz itāliju atpūsties, pirmstam raudaaja ka bus grūti un ilgosies. bet tad kāda dienā raksta kad grib šķirties jo es pārāk uztraucos par viņu. bet tas ir tikai normāli par cilvēku kurš tev ir svarīgs. tgd jau ir menesis pagajis kops neesam kopaa. bet es ciinos un cenšo viņu atgūt. es daru visu,esmu viņai pa šo laiku tik daudz dāvājis, tik daudz jauku lietu. gredzenu puķes. ceturdien man ir restorana rezerveets galdiņš un tad veel kino biletes aizsuutiiju, tikai la vina man piedotu.tgd visu laiku sazvanamies bet viņam nai atrūz saka ka nekur negrib braukt un negrib mani satikt. saka jau taadas lietas ka nemiilot mani un nekad vairs nebuusot ar mani. ko man darīt? kā jus domaajat man veel ir verts censties? ciniities? tās jūtas ko viņa man teica no visas sirds var tik vnk izgaist? un tgd iztureeties taa itka es butu kkada nieciiba.... KO MAN DARĪT?
29.10.2012 18:03 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Itālijā nocopēja bagātu smukulīti :D
29.10.2012 18:43 |

Reitings 55
Nesen lasīju par elestīgās saites efektu. Tajā ir diezgan liela daļa taisnības.
Iedomājies, ka starp Jums ir elestīga saite. Viņai, ejot no Tevis tālāk, saite stiepjās un velk Tevi pie viņas. Taču, ja Tu apstāsies un iesi uz pretējo pusi, saite viņu vilkt pie Tevis.

Nu kaut kā tā.
29.10.2012 18:43 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
karoč lohs tu esi! meitene saprata, ka nafig tevi vajag un pareizi arī ir. un Itālijā ir daudz smuku un vīrišķīgu vīriešu! beidz skriet pakaļ, paliksi par vēl lielāku lupatu!
29.10.2012 18:44 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Igor, Tev līdzīgs kā man gadījums, bet man bija pirms 2 gadiem, un es neko nebiju izdarījusi tikai.
Attiecības pēc tam palika ar tikšanos 3 reizes mēnesi, bet tas pašas bija burvigas...
Bet vēlāk ex kaut kas uznāca un viņš kā jau ekspulsivs cilvēks man daudz sapinaja, lidz pat vienreiz komai , un tik un taa es piedeva visu viņam, pārtrauca attiecības pa telefonu un vel gribēja saglabāt viņas labas..
Es skrēju pakaļ, darīju visu ,lai atgūtu - teikšu godīgi , tad biju zem tupeles liekama lupata viņam, manuprāt , arī tāds Tu būs ,ja ziedosi savu dārgo laiku, vienam cilvēkam ,kas Tevi nenovērtē , bet cits būtu aiz asarām laimīgs , pat par labiem vārdiem un ziediem...

Ir tāds teiciens arī: Par naudu mīlestību var nopirkt viena veida, nopērkot sev suni, ne cita kaprīzes.
29.10.2012 18:46 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nu meitenes, daža laba te tik neiejūtīga! :D
Varu derēt, ka, kad pašas nonākat līdzīgā situācijā, kad sirds valda pār prātu, nemaz nerīkojaties tik gudri, kā te runājat. :D
29.10.2012 18:47 |

Reitings 12
Paldies Daniela. tas mani uzmundrināja. bija labi to dzirdēt :)
29.10.2012 18:47 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Jo vairāk kontrolē, jo vairāk gribās pārkāpt tos noteikumus, lai pierādītu, ka neesi nekāds dzīvnieks, kuru var kontrolēt.
Par to elastīgo saiti ir taisnība..
Man izskatās, ka meitene jau sen dzīvo uz priekšu, bet Tu skrien pakaļ. Nedari tā! Tu viņas acīs tikai izskatīsies kā lupata. Ja vēl viņai ir kaut kādas jūtas, tad tās parādīsies tikai tad, kad Tu pats pagriezīsies un aiziesi. Ja ne, tad ne. Liecies mierā un dzīvo tālāk.
29.10.2012 18:48 |

Reitings 2230
Un beidziet teikt, ka otrs sāpina un jūs tie jēriņi!
Autor- Tu PATS sevi sāpini, jo domā, ka kaut kas sanāks, saceries, ka kaut kas izdosies, bet nu nesanāk, un tad Tu vaino viņu, jo viņa vairs neko negrib!
29.10.2012 18:51 |

Reitings 55
Esat taču iejūtīgāki. Padomājiet, vai paši pēc divu gadu attiecībām ar cilvēku, ko mīlat, tik pat vienkārši varētu atgriest visu vecajās sliedēs.
Bet Tu, Igor, uz mirklīti apstājies un nododies citām lietām. Smaidi, priecājies, izbaudi! Kas zina, varbūt tad viņa pārdomās redzot, ka arī Tev viņa vairs nav vajadzīga.
29.10.2012 18:57 |

Reitings 12
es centīsos ieklausīties un likšos mierā. likšu viņu mierā, bet saprotat es nepadosos, es cerēšu un gaidīšu. ir vēl ceturtdiena, man ir daudz ieplānots, ļoti daudz es viņu uzzaicināju kā draugu parrunāt apsēsties pie glada paēst gardas vakariņas aizietu uz kino. vnk pavadīt laiku. nezinu vai tas ir labi, viss ir izdariits, būsu tur, sēdēšu un gaidīšu viņu. bet jūtu ka viņa nebūs, un nevaru iedomāties cik sāpīgi man tas būs, atkal visu veltīgi izdarīt.
29.10.2012 18:57 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Es lieliski saprotu, ka ir sāpīgi, ja ir jūtas pret to cilvēku, un puisiem vel spēcīgak sāp, kā meitenēm, es to saprotu, jā
Bet zini kā ir , kaut kur lasīju, ka mīlestībā ir jāmāk palaist otru cilvēku. Ja tu to nespej, tad tur ir liels sakars ar spēcīgu apmātību, varbūt vnk apstājies, apdomājies un dzīvo savu dzīvi, dari savas lietas. Ir vnk jāmāk palaist cilvēks, jo mīlestība ir abpusēja lieta, un tad meitenei arī bija jābūt vēlmei būt ar tevi. Varbūt ari vinai ir vajadzīgs laiks, lai saprastu, ko vēlas.
Vnk apstājies uz doto brīdi, neko vairāk nevaru ieteikt. Un apdomājies.
29.10.2012 19:06 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Igor, ļauj cilvēkam pabūt mierā, sakārtot savas domas. Ja viņa teica, ka viņai nepatīk tas, ka pārāk uztraucies (tātad - pārāk bāzies viņai virsū un gandrīz neļauj paelpot), tad kas Tev liek domāt, ka turpinot tādā pašā garā viņu atgūsi?
29.10.2012 19:11 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Ne pa tēmu - Daniela - tā tava bilde profilā? :D Super skaistas lokas! Kā tādas vispār garos matos var dabūt? :D

Bet vispār peikrītu viedoklim ka daudzas te gudri runā - ja pašas būtu tāda situācijā tad diez ko viegli nebūtu pateikt - pielieku punktu un āmen! Pie tam ja īsti nav ne paskaidrojumu, ne iemesla.. Ilglaicīgs pieradums pie cilvēka ir viena sarežģīta padarīšana :D

Igor - apstājies nedaudz- paskaties ar vēsu prātu uz situāciju no malas un pārdomā visu vēlreiz! :) Iespējams ka tādu pat skaistu mīlestību vari izveidot arī ar kādu citu meiteni.
29.10.2012 19:11 |

Reitings 2230
isabell, kā to saprast- puišiem vēl spēcīgāk sāp, kā meitenēm?

Es jau rakstīju par to, ka viņs pats sevi sāpina, un viņa pēdējā komentāra pēdējas teikums to tikai apstiprina. Igor, ja Tu zini, ka viņa nenāks, tad kāpēc sevi moki? Tā tiešām ir apsēstība, nevis mīlestība.
Man bija tāda pat situācija, tikai es biju tā, kuru nelaida vaļā.. tas ir stulbi, atvaino, ka tā saku. Arī nekādi draugi jūs nevarēsiet palikt, ja Tu tā pat cerēsi, ka kaut kas sanāks, un brēksi, kad tomēr nesanāks.. Atver acis. Tava dzīve neapstājas pie vienas meitenes. Gan jau esi normāls puisis, satiksi vēl daudzas feinas meitenes. Nevajag ieciklēties uz vienu, ir jāmāk atlaist otru.
29.10.2012 19:12 |

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010
Redz, cik ironiski.
Vienā diskusijā tiek rakstīts - beidz skriet pakaļ. Citā - kāpēc puiši neko nedara?

Neesmu lasījusi šo diskusiju, bet... eh, skumīgi. Ir maz puišu kā tu - kuriem tiešām rūp. Vismaz kaut cik. Vismaz tik daudz, lai kaut ko mēģinātu. Toties šiem puišiem nereti pagadās tieši tās jaunkundzes, kurām nospļauties.
Es tev iesaku meklēt sev citu sirdsdāmu. Noteikti būs kāda, kura spēs tevi novērtēt!
29.10.2012 19:19 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Par cik Tev tikai 19 gadi, tad pieņemu, ka šīs bija pirmās kaut cik nopietnās attiecības?
29.10.2012 19:23 |

Reitings 12
nav viegli vnk paņemt sevi rokās un viss nedomā par viņu. dari citas lietas, bet kā lai es daru, ja visu laiku domāju tikai par viņu. man jānodedzina visas savas drēbes kuras pirkām kopā? lai nedomātu par viņu? kā uzvelku apavus kurus pirkām kopā, katrs solis atgādina viņu. jāpadodas? vnk uzmest ignoru? dieva dēļ tas nav tik viegli, tas nav kā uzrakstīt, eu čālit atslābsti, liecies mierā un laid viņu vaļā... man viņa ir svarīga, tiešām. un es mīlu viņu.
29.10.2012 19:25 |

Reitings 12
nē. pirms viņas man bija meitene, un arī nopietnas attiecības ;)
29.10.2012 19:27 |

Reitings 63
Reģ: 23.08.2011
Pārskrienot pāri diskusijas komentāriem, izskatās, ka ar Igoru runāt kā ar sienu.. uzmundrinājumus un ieteikumus jau izlasīji, tāpēc pateikšu ko citu.. maigi sakot, tu rīkojies kā nīkulis!! Ja viņa pateica, ka negrib, tad negrib. Saproti taču!
Kā var gribēt iegūt atpakaļ cilvēku, kurš vairs negrib tevi?!
29.10.2012 19:28 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
jā, bet tā nu ir musu katru pašu dzive, neviens cits neko nevarees ieteikt.
zini, varbut tu vinu ari dabusi, ja busi neatlaidigs. bet varbut ari nedabusi. neviens to nevar pateikt kaa buus, vnk laiks raadiis.
un man prieks, ka tev ir kkadas jutas, man liekas, ka maz tadu chalju musdienas...
29.10.2012 19:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits