Ko es sastradaju..;(

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sveikas..lieta tada ka vakar sanaca ka man bija maza depresija un neko ka tikai sava puisa klatbutni negribeeju:(
Vins saukart domaja ka man kkas ir un sadusmojas..taka biju pie vina vins mani pameta vienu pasu un reali kadas 3stundas pie manis nenaaca..es salasiju mantas un aizgaju,cerot ka vins domas mainis un bus labi..bet vins pat nepiezvanija un neuzraxtija..es aizbraucu un par to bēdu piedzeros,zvaniju vinjam un pateicu ka man ir slikti netieku gala ar sevi..nu ok tas ta kad aibraucu pie vina vins pateica ka es visu sabojaju un es savkart pateicu ko man bij padomat ka vins man lika justies ka mani pameta sava maaja uz 3h..nakti pavadijam.katrs sava guktas puse,vins pat man nepieskaras..es nezinu ko tagad darit..iesakat kautko
29.10.2012 07:14 |

Reitings 360
Blondā,Zini jā jūtos ahūna labi..
Jā skrienu pie viņa kā aptrakusi tik...mmmm..pag man negribas iet un uzbāsties!Pietiekami viss sabojāts!
Un tas ka nu vienu reizi pārdzēru jēgu nepataisa mani par reālu alkaholiķi!
29.10.2012 13:17 |

Reitings 146
Reģ: 05.11.2009
savos 18it esmu izdzīvojusi tādas dzīves piespēlētas drausmīgas situācijas,takā šī ir maza bet tāpat sāpīga lieta!

izskatās ka tu neko neesmu piedzīvojusi , ja raksti te tādas lietas..
ir cilvēki kas no 10 gadiem ir bez ģimenēm, paši domā par sevi , kas ko un kā, ceļas pēc katra kritiena un iet tālāk, a tu sava stulbuma dēl sadirs savas attiecības, piedzeries un tagad saki ka esi gājusi cauri drausmīgām situācijām... kur tad ir tava pieredze, ka pie mazākās problemas ķeries pie pudeles? Varbūt tā ir viena reize, bet tas par daudz ko liecina? Ko tu darīsi kas tev būs smagākas problēmas attiecībās? sēdēsi uz korķa nedēlām?
29.10.2012 13:17 |

Reitings 146
es nesaku ka tu esi alkaholiķe, bet tici vai nē, no malas tas izklausās drausmīgi...
iedomājos kā jūties, bet nu tāds ir tavs sods par tavu rīcību...te nu ir tava "kārtējā drausmīgā" situācija ko tev dzīve ir piespēlējusi...
Nav pat vēl 24 h pagājušas kā jums ir bijis kašķis, bet te jau ir tāda globāla problēma, ka tu mirsti nost...
Kā lai tev ieskaidro to, ka tagad tikai laiks saliks visu pa vietām... Gaidi un ceri ka viss nokārtosies...Ja nē, tad ceru ka tā tev būs mācība uz visu dzīvi...
29.10.2012 13:21 |

Reitings 360
Vot jā paldies ka uzskati ka es problēmas risinu ar alkaholu!
Tā nu gan nau..Viss ir aizgājis par tālu!
29.10.2012 13:22 |

Reitings 146
Džeki no tādām situācijām izdara secinājumus un pietiek ar vienu reizi lai viss būtu neatgriezeniski....
Neņem ļaunā ja vārdi bija skarbi, negribēju aizvainot, bet saproti to ka dzīve ir skarba un par savām kļūdām ir jāmaksā...
29.10.2012 13:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu lielāko daļu draumīgo jau pati esi sev izdarījusi un tādēļ piedzīvojusi. zini piedzerties un nonākt slimnīcā ir tavas pašas rīcība. neviens tev nelika dzert. neviens tev nelēja rīklē šņabi.
tad kāpēc tad tu raksti šeit? lasi saņemtu padomus? bet tev jau dod padomus, kurus tu nepieņem.
nav jābūt iekšām, lai kādam pateiktu, ka viņš ir stulbs. nu labi, tu pati varbūt neesi stulba, bet tava rīcība ir stulba. bet tu uzvedies kā mazs bērns, kuram nekad nav bijušas rotaļlietas, un pēkšņi ir tik liela, forša un skaista, bet tu nezini, ko ar to iesākt.tu viņu met pret sienu , dauzi un vēl nez ko dari, lai gan pēc tam pacel un nopulē. tu tieši tāpat dari ar sava puiša sirdi. reiz viņa saplīsīsies un tu viņu vairs nevarēsi nopulēt. viņam vairāk neinteresēs tavi aizbildinājumi, žēlabas, puņķi un asaras, nožēla par izdarīto. tu sāc no nepareizā gala visu šķetināt vaļā.
varbūt arī jūs salabsiet, bet ko darīsi, ja atkal nonāksi tādā situācijā? ja atkal jutīsies slikti un tavs puisis nezinās, kādēļ? tu viņam būsi gatava izstāstīt savu bēdu? ja nē, tad viņš tevi pametīs, un tad pavisam, jo viss sāksies no gala.
29.10.2012 13:24 |

Reitings 360
Es nesūdzos par to ka biju slimnica..tas tā arī par dzeršanu neko nečīkstu!Reiz es šeit izveidoju diskusiju par mūsu attiecībām,toreiz rakstiju par to kā viņš agrāk darija man pāri kad pabijām kopā vņš pameta un atkal pēc kāda laika atgriezās!
Laiks tagad tikai rādīs kā būs!
29.10.2012 13:28 |

Reitings 8272
piedod, bet sākumā es maigi to visu mēģināju pateikt, bet tu to nedzirdēji. tāpat kā nedzirdēji arī Blondās teikto. bet kā tu nerisināji savu problēmu ar alkoholu? vai tu no skrobes neaizgāji nepiedzēris tik ļoti, ka tevi vajadzēja atkačāt?varbūt citas problēmas tu tā nerisini, bet izskatās, ka līdz šim šī ir bijusi lielākā problēma tavā dzīvē. varu tev pateikt priekšā, ka daudz lielākas tev vēl tikai būs. tu nepārtraukti tēlo no sevis aizskarto. visi tevi aizskar, puisis dara pāri, dzīve grūta bijusi, šeit neuzklausa, bet tikai pārmet. bet taču vienreiz sevi žēlot.padomā, ko pati esi izdarījusi nepareizi un ka tādēļ puisis tevi pameta.tu vaino viņu, bet neredzi sevi. tā ir tava lielākā problēma
29.10.2012 13:30 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Ja Tu negribi dzirdēt atbildi, tad neuzdod jautājumu! Iesaku tev visu šo saglabāt un palasīt pēc 5 gadiem, tad sapratīsi pilnīgi visu, ko meitenes Tev teica. Katram dzīvē ir bijušas smagas situācijas, tāpēc nevajag teikt tagad- es visu saprotu, man ir gājis smagi. Acīmredzot, ne pietiekami smagi, lai Tu spētu normāli uzvesties šajā situācijā. Man arī ir gājis visādi un neesmu daudz vecāka par Tevi, bet ir jāsamierinās ar to, ka ir daudz kas, ko Tu vēl nezini un ko Tavos 18 gados gūtā smagā un sūrā pieredze neiedos.

Lasot Tevis rakstīto, prātā nāk teiciens: "Pati izdomāju, pati apvainojos." Tik tiešām. Un kur Tev bija jāskrien, viņš tik slikts, kā jābēg projām? Daudz esi minējusi "visu paturu sevī, nepatīk stāstīt". Un ko Tu tagad gaidi, ka puisis sāks Tevi prašņāt? Ja gribi kādu mainīt, sāc ar sevi! Es Tava puiša vietā Tev arī pakaļ neskrietu. Tu piedzēries un rakstīji viņam ka Tev ir slikti, tas ir pirmais, kas norāda, ka gribēji, lai viņš Tevi žēlo. Ka Tev trūkst uzmanības no viņa. Bet ir arī citi veidi, kā to izpaust, piemēram, vienkārši pateikt?
Pameta savā mājā uz 3h.. Nu a ko, varēji iet mājās. Bet nē, kā nopērts suns skrēji pie viņa. Ja reiz Tu esi tik gudra, kā sevi te uztaisi, atbildot uz komentāriem, tad Tev arī jābūt tik gudrai, lai saprastu, ka pati biji vainīga un neviens neskries šitādu sīkumu dēļ mainīties, mainies Tu pati, tad mainīsies arī visi citi, vai arī veids, kā tu šos visus citus sapratīsi.

Labi, emociju uzplūdā sadarīji stulbības. Katram gadās pakļauties emocijām. Bet vismaz ir tas pašai jāaptver, nevis jāgaida apžēlošana no puiša un no cosmo. Ja sadarīji muļķības, tad ej un atvainojies, vērs to visu par labu, jo šoreiz vainīga, šķiet, biji Tu! Kādā sakarā puisim tagad Tev būtu jāraksta? Viņš nav nekāds klēpja sunītis, kam būtu jāskrien. Tu izdarīji- Tu arī labo. Tu nezini, ko viņš atbildēs, kā reaģēs? Un Tu domā, ka sēžot forumā to kaut kur izpīpēsi, ko tad īsti viņš domā vai grib? NĒ. Vienīgais veids, kā uzzināt viņa atbildi, ir pajautāt.
Ja Tu gribi būt tik liela un pieaugusi, kādu sevi uztaisi šeit forumā ar komentāriem, tad esi tik liela, lai mācētu kaut daļu no savām sadarītajām muļķībām vērst par labu.
Pirms biju izlasījusi visus komentārus, gribēju ieteikt kaut ko maigāku, uzmundrināt Tevi, bet, lasot Tavas atbildes uz citiem komentāriem, saprotu, ka šobrīt Tu nelūdz neko vairāk par žēlošanu un sava tēla spodrināšanu. Un, tā kā es neesmu vienīgā,kas to šeit saka, varbūt ir vērts apdomāt.
29.10.2012 13:30 |

Reitings 473
.tu vaino viņu, bet neredzi sevi. tā ir tava lielākā problēma

PRECĪZI
29.10.2012 13:34 |

Reitings 360
Viņš mani savā mājā pameta vienu..
29.10.2012 13:38 |

Reitings 8272
un kā tu viņam taisies atvainoties?
1)piedod man, jo es piedzēros tādēļ, ka tu mani nesaproti?
2) piedod man, ka es nerunāju ar tevi par savam problēmām, bet netaisos mainīties?
3) piedod man, ka lieku sevi žēlot, bet savādāk nejūtos tev svarīga?

tu gribi, lai otrs mainās, bet padari pie sevis pat negribi pielikt ne mazāko pirkstiņu. ko tev dos piedošana, ja viss paliks kā ir?
ko tu ceri sagaidīt no puiša nākotnē, kādu attieksmi, ja tu nemainīsies?
tu domā, ka, ja viņš tev šoreiz piedos, viss būs skaisti mūžīgi mūžos, āmen? nu lai jau tā būtu, bet, kā būs tad, kad tavas pesimistiskās domas atgriezīsies? kā tu rīkosies nākošā šādā situācijā?
ko tu mainīsi tad, ja viņš tev piedos?
varbūt tad, ja atbildēsi uz šiem jautājumiem, paliks kkas skaidrāks
29.10.2012 13:40 |

Reitings 8272
tagad es nesapratu? jūs bijāt tavās mājās vai savās mājās?
29.10.2012 13:42 |

Reitings 473
Un? Beidz sevi žēlot un sāc domāt ar galvu, pie tam, nevis tādā virzienā, ka viss griežas ap Tevi vien. Tad Tu esi pieaugusi, pieredzējusi vai nē?
Es jau būtu aizgājusi mājās, nevis 3h tur sēdējusi- mājā, kura nemaz nav manējā. Vai arī atvainojusies uzreiz. Tas tā, ja atbildu uz Tavu jautājumu, kā būtu rīkojusies.
29.10.2012 13:42 |

Reitings 360
Savu esmu pateikusi..noverteju jusu atbildes paldies dāmas!!
29.10.2012 13:45 |

Reitings 8272
un nebūtu atgriezusies piedzērusies un pēc slimnīcas pie drauga. būtu devusies mājās un atpūtusies
29.10.2012 13:47 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
kamēr viņš tevi pameta savās mājās vienu,es būtu iegājusi putainā vannā un sagaidītu viņu sexīgā naktskrekliņā gultā..:D
ja jau gadiem zini viņu kapēc rīkojies tik neprātīgi? es neizprotu..
29.10.2012 13:49 |

Reitings 360
pati nezinu nesapratu tai bridi vai tas bija labi darits.bet kad ta dara tad man ttas skiet ka nirgasanas!ka neka ta nebij mana maaja!
29.10.2012 13:56 |

Reitings 146
tu to tās pasniedz, it kā, viņs tevi uz 3 h būtu ieslēdzis aukstā un slapjā pagrabā uz vispār atnāca un izlaida pēc 2 dienām.. vai tad tā nav? Tev bija 3 h varēji pasēdēt un pārdomāt savas problēmas kas tevi ikdienā nomāc, ka tu minēji.. tu pati uztaisīji scēnu un piekrītu meiten\em, ka gribi vnk lai tevi pažēlo.. Šeit tā nenotiek.. Gribi te dzirdēt padomu? Tad samierinies un pieņem arī tp ka dzirdēsi kiritku...
Labi ka tu pieminēji ka iepriekš tev bija diskusija..
Paskatījos, un tas ir vnk pizdzets...
Jums ir slimas attiecibas... tu pati iepriekšejā diskusijā raksti ka cipa pašķiraties un pēc kāda laika atkal saeejat kopā, ka tev ir 7 mēnešus citas attiecības un tad atkal uz nedēļu salīgstat un tad atkal pāris mēnešus esat šķirušies... Kas tas pār attiecībā? Nu mīļā apsveicu, ir pienākusi ikārtējā reize priekš sķirsanās.. tu vēl neesi sapratusi ka jus nebūsiet kopā? beidziet vienreiz šo apsurdu un sāciet normāli dzīvot... tu runā par kaut kādu LIELO mīlestību, bet kur tas ir tava liela milestība ja jūs ik pēc nedēlas šķiraties? tad uz ne'dēlu kopā. tad uz 7 mēnešiem pašķiraties, tad jums katram ir jaunas otrās pusītes.. tas izklausās pēc slima suņa murgiem.. kaut ko tādu iedomājos tikai šausmu filmās.. Tu pati palasi ko tu raksti? neredzu te ne mīlestību no tavas puses ne no viā puses... to pat par pieķeršanos nevar nosaukt., tāda sajūta ka tu vnk esi privātiepašnieciska, un esi iedomājusies ka vins ir kā lietas kas pieder tikai tev, un tu esi gatav ciest visu , lai tikai vins piederētu tev... Tāds murgs...Piekrītu meitenēm ka izdrukā un noliec lādē savus šitos tekstus un izlasi pēc pāris gadiem, varbūt tev pašai smiekli nāks, kad atradīsi cilvēku ka stevu pa tiešām novērtēs, parādīs tev ka attiecības var būt arī savādākās un kad jums apkārt jau būs mazi bērniņi...
29.10.2012 13:57 |

Reitings 8272
tu labāk būt gribējusi, ka tas ir tavās mājās un pēc tam viņš atvelkas pie tevis un neiet prom? diez vai.. viņš nedarīja labi, bet tu pajautāji viņam, kāpēc viņš aizgāja?varbūt viņš aizgāja tieši tāpēc ,lai tu tiec ar savām sliktajām domām galā.
un, jā es arī izlasīju autores iepriekšējo diskusiju. tā nav mīlestība, bet kkāda slimīga viena otra vajāšana. jūs tāpat nebūsies kopā. nezinu, vai iepriekšējās reizēs bija līdzīgs iemesls, kāpēc jūs izšķīrāties, bet normāli tas nav. labāk šķiries, aizmirsti. padomā par to, lai tas viss nenotiktu tavās nākošajās attiecībās. man šķiet, ka tā tev ir apmātība. tu vnk nevgribi viņu palaist vaļā. zini, man pāris gadus atpakaļ bija līdzīgi. nu līdzīgi tādā ziņā, ka šķīrāmies un gājām kopā visu laiku. vnk ir cilvēki, kas nesader un ir laimīgi tikai īsu brīdi pēc salabšanas. šāda veida attiecībās cilvēki nespēj bez kašķiem vairs, jo tad tās vairs neliekas attiecības. ahh, vnk palaid viņu vaļā, brīvībā. un pati nu kaut vai piedzeries vēlreiz (bet ne tik traki), un sāc dzīvi no jauna. bez viņa.sākumā viena. pēc tam uzradīsies kāds puisis, bet nepieķeries uzreiz pirmajam, kurš tev piedāvā draudzību. esi kopā ar viņu tikai tad, ja tiešām viņš tev patīk. un nepieļauj vairāk šīs kļūdas. centies visu izrunāt, nevis pateikt, ka tu redz negribi runāt. un, kas būs, ja viņš neribēs runāt? jūs tā arī visu dzīvi nodzīvosies klusējot?
29.10.2012 14:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits