Ko es sastradaju..;(

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sveikas..lieta tada ka vakar sanaca ka man bija maza depresija un neko ka tikai sava puisa klatbutni negribeeju:(
Vins saukart domaja ka man kkas ir un sadusmojas..taka biju pie vina vins mani pameta vienu pasu un reali kadas 3stundas pie manis nenaaca..es salasiju mantas un aizgaju,cerot ka vins domas mainis un bus labi..bet vins pat nepiezvanija un neuzraxtija..es aizbraucu un par to bēdu piedzeros,zvaniju vinjam un pateicu ka man ir slikti netieku gala ar sevi..nu ok tas ta kad aibraucu pie vina vins pateica ka es visu sabojaju un es savkart pateicu ko man bij padomat ka vins man lika justies ka mani pameta sava maaja uz 3h..nakti pavadijam.katrs sava guktas puse,vins pat man nepieskaras..es nezinu ko tagad darit..iesakat kautko
29.10.2012 07:14 |

Reitings 146
Reģ: 05.11.2009
te jau arī noslēpumā ir tīts tavas "lielās depresijas" iemesls... varbūt kādai klasesbiedrenei bija tāds pats krekliņš kā tev? :D:D
29.10.2012 12:31 |

Reitings 360
Mēs esam runājuši par attiecībām kas patīk un kas nē!Nerakstiju neko tādu ka pacel vai kka tā!Un es neesmu no tiem cilvēkiem kas ar savām problēmām bāžas virsū citiem!Pati parasti mēģinu tās atrisināt!
Mani nomāca ikdienšķas lietas kas nebūt nebūtu tādas par kurām vēnas jāgriež!
Nenāku no ideālajiem cilvēkiem..un jā ii man bij saplānots pēc grafika..ok tikkos piedzeršos tikos man jānotēlo lai tieku uz slimnīcu nu c'moon!
Teātris nau jāspēlē tā ir dzīve kurā cilvēks atsakās no manis..kad dienu iepriekš teica ka nepametīs!Lasījām vienu diskusiju šeit pat cosmo kur bij minēts ka lileākais pārdzīvojums un sāpes ir tās kad viens otru mīl bet ļauj palaist otru lai arī kā sāp!
29.10.2012 12:35 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
varbūt arī uzraksti šodien sms vai pamēģini piezvanīt un sarunāt satikties un izrunāt visu.

bet tev nedalec, ka tev saka, ka tev ir jāpasaka, kas tevi neapmierina un kāpēc esi nomākta? tā ir tava galvenā problēma. ja tu to netaisies mainīt un stāstīt savas problēmas puisim, tad vnk aizmirsti viņu un liec beidzot viņu mierā.

un, ja viņš nepārdomās, tad tā būs iespēja tev pārdomāt un labot savas kļūdas nākotnē, tas ir sākt runāt par savām problēmām, nepaturēt tās sevī un pēc tam nerīkot histēriju, jo redz, tevi puisis nav sapratis, lai gan tu pati pat nemēģini saprast viņu.
29.10.2012 12:36 |

Reitings 360
Katram taču uznāk problēmas par kurām jādomā,un kuras traucē ikdienā..Bet galu galā tās ir pārejošas,ja vakar nezināju kur likties aiz bēdām tad šodien man ir labi mani nemoka gruzīgas domas!
29.10.2012 12:37 |

Reitings 146
Bļin, nu tu varu mazliet nomierināties.. tev tagad izkalusās tāds stāvoklsi it kā vins jau stāvētu baznīcā pie altāra ar citu .... nu c'moon... :D
Laid lai viss iet savu gaitu.. Ja negribē vins runāt šodien, nu parunās rīt vai parīt.. Moš viņam šodien liela poha un viņš nemaz negrib tevi redzet? :D
29.10.2012 12:39 |

Reitings 8272
neviens nesaka, ka tu esi sastādījusi grafiku kā piedzerties un nokļūt slimnīcā, bet tu pati sevi pie tā novedi. tu pati paņēmi pudeli un lēji sev to dziru iekšā. tātad-pati vainīga, ka piedzēries. un ja pārdzēries - arī. tad tunā beidzot par to, kas tevi nomāc un nelauzi galv par problēmām, par kurām tev nav jālauza. ja tev vnk ir draņķīgs garīgais, tad nebojā to otram. kā jau teicu, tad nevajadzēja braukt pie drauga. un tu nevis risini problēmas, bet pati esi viena problēma.draugam tagad nav jāsačakarē vakars un visas parējās dienas tikai tādēļ, ka tu esi kko sadomājusies savā galviņā.taču domā beidzot ar galvu.
29.10.2012 12:41 |

Reitings 360
Es arī nedomāju ka viņš gribētu mani redzēt!Eh,savā ziņā lielu lomu spēlē šeit greissirdība..jo vakar ka braucām dzert viņš domāja ka es kopā ar nez kādiem puišiem,un ka varētu darīt nezin ko!:/
29.10.2012 12:42 |

Reitings 146
šodien izskatās ka tev galīgi iet ciet, jo nezini kā savējo atkal piedabūt pie sāniem...
es tevi nesaprotu - tu pati saki -
Katram taču uznāk problēmas par kurām jādomā,un kuras traucē ikdienā.
nu tad nenes savas problēmas uz m\ajām.. Ja jau tev tik smagi, nui tad vienu dienu pārlaid savās mājās.. Piezvani džekam un pasaki ka ilgojies un viss.. Nevis aizj pie viņa un sēdi kā sēne un saki vēl ka viss ir ok... tas nav normāli... Vins neieliīdīs savā galvā un neizlasīs tur kas tevi dotajā minūtē nomāc...

Reitings 8272
un, ja tās problēmas ir pārejošas, tad ko tu tik ļoti cepies? tad būtu vakaru pavadījusi vienatnē, nevis čakarējusi attiecības. būtu draugam pateikusi laicīgi, ka tev piem., sāp vēders un ka paliksi mājās. viss. problēma atrisināta

Reitings 465
ak Dievs ieceertiet man acii dakshu,lai man shis viss nebuutu jaalasa :D:D
29.10.2012 12:43 |

Reitings 146
ārprāts, jau jaunas problēmas izlien ārā, tagad jau greizsirdība pie vainas...
o vakar ka braucām dzert viņš domāja ka es kopā ar nez kādiem puišiem,un ka varētu darīt nezin ko!:/

Varbūt tu arī izdarīji kaut ko, ja jau tev tāds nemiers šodien?
29.10.2012 12:44 |

Reitings 146
pizdzetj vnk.. :D tiešām prasās dakša acī :D:D:D:D

Bērniņ, tev tiešām iet ciet un tu pati esi viena liela problēma.. nebrīnos kāpēc tavs džeks tā izturās... Nebrīnos arī par to ka viņam kauns no tevis.. Kā un cik daudz meitenei vajag dzert lai nokļutu slimnīcā un tad teikt - vienōigais par ko es domāju ir viņs....
29.10.2012 12:47 |

Reitings 360
Nu tik ļoti stūlba lai kko darītu pāri viņam es neesmu!Nelasi ja negribi es neko nespiežu,vnk mēģinu domāt pozitīvo un ko darīt tālāk!
29.10.2012 12:48 |

Reitings 360
Blondā,un vai tev pašai ir miss ideālās attiecības?m?
29.10.2012 12:54 |

Reitings 8272
bet tu viņam dari pāri-emocionāli. nu tātad jau esi vien stulba. piedod, bet nu gudra tiešām tu neesi.
jā, tavs puisis varēja tā padomāt, ka esi ar citiem džekiem.normāla meitene šitā nenestos prom. bet tavs puisis arī nedarīja gudri, aizejot prom.
nu bet, kā lai tev ieskaidro to visu, tu pati lūdzi padomu utt. bet nu bāc, tu neredzi pašu galveno, ka tev ir jāmainās.

J Ā M A I N Ā S!!!!!!!!!!!!!!!!!

vai arī šķiries, lai viņu nemocītu ar kkādām stulbām domām, ka tev pēkšņi sabojāts garīgais, bet pēc tam kā debīla aizskrien prom. puisis nezina , ko domāt, bet tu paņem un piedzeries. pie tam vēl pārdzer jēgu un nokļūsti slimnīcā, vaidi, cik tev slikti utt. bez maz vai vaino viņu pie tā,ka tev ir slikti, lai gan slikti tev ir no alkohola. pēc tam, lai cirka numurs vēl nebūtu galā, tu vēl esot šmigā, droši vien izvēmusies, dodies pie puiša un vēl tēlo apvainoto un mocekli. un vēl piedzērusies un tāda smirdoša guli viņam blakus. nu vnk fuj. varbūt ej pie psihologa. labāk, lai puisis tevi pamet, jo tu neredzi pašu galveno, ka tev vajag mainīt savu attieksmi un rīcību. kad paaugsies tava domāšana, tad varēsi arī domāt par attiecībām. bet pagaidām, labāk vairāk nepāredzer jēgu, cītīgi mācies, atrodi hobiju un pārdomā savu bērnišķīgo rīcību.
29.10.2012 13:00 |

Reitings 8272
vēl iesaku autorei- palasīt diskusijas šeit, kā veidojas cilvēku attiecības un kādēļ tās izjūk. nevienam nav ideālas attiecības, bet tu prasi padomu, tev pasaka kā rīkoties, bet tu sāc brukt virsū citām meitenēm, ka lai nelasa, ja negrib.
tad ieteiktu tev- ja negribi saņemt padomus, kas tev nepatīk, tad neveido diskusiju. tu esi iedomājusies, ka tagad visas teiks tev to, ko tu gribi dzirdēt, sāks tevi žēlot utt. bet tu pati neredzi situāciju no malas
29.10.2012 13:03 |

Reitings 360
Es sūdzos par kādu komentāru bļin katram ir attiecību problemas..Jā zinies katru dienu dzeru vemju un vaidu!NĒ!
Es ādreiz sūdzos par to ka man kāds nepatīk?NĒ!
Nu Sany tev ir iekšas lai teiktu ka esmu stulba,nē neesmu vienkārši savos 18it esmu izdzīvojusi tādas dzīves piespēlētas drausmīgas situācijas,takā šī ir maza bet tāpat sāpīga lieta!
29.10.2012 13:12 |

Reitings 146
Parādi man kaut vienu cilvēku kuram ir IDEĀLAS attiecības?
Kā visiem sen jau ir zināms, ideālu cilveku nav...
Piekrītu SANY, ka ja negribi dzirdēt mūsu viedokļus tad neveido te sarunu un nečīksti.. tu jau saku ka neko sliktu nedari utt, un kur tad ir viss tas labais kam tavuprāt ir jānotiek?
Piekrītu arī tam, ka šei tu cerēji ka tev teiks - ak tu nabadzīte, vinš ir tāds kretīns ka ar tevi tā izrīkojās, gan jau viņam tas nāks atpakaļ, gan jau viņš rāpos pie tevis uz ceļiem un jau rīt tevi bildinās un dzīvosiet laimīgi mūžīgi.. bļa, par Šreks un Fiona bija prātīgāki...
29.10.2012 13:12 |

Reitings 360
Lol..es nelūdzu lai mani žēlo!Neesmu sīka losīte kas lasa Sīrupu!
29.10.2012 13:14 |

Reitings 146
kur ir tava lielā problema, ka piedzeries un pietaisīji hujņas un tagad nezinu kur skriet lai visu labotu? Nekad neesmu sapratusi tos cilvēkus kas savas problēmas slīcina pudelē.. nu padzēri, patusējies pa slimnīcu- palika vieglāk? Depresija pārgāja?
29.10.2012 13:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits