Ko es sastradaju..;(

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sveikas..lieta tada ka vakar sanaca ka man bija maza depresija un neko ka tikai sava puisa klatbutni negribeeju:(
Vins saukart domaja ka man kkas ir un sadusmojas..taka biju pie vina vins mani pameta vienu pasu un reali kadas 3stundas pie manis nenaaca..es salasiju mantas un aizgaju,cerot ka vins domas mainis un bus labi..bet vins pat nepiezvanija un neuzraxtija..es aizbraucu un par to bēdu piedzeros,zvaniju vinjam un pateicu ka man ir slikti netieku gala ar sevi..nu ok tas ta kad aibraucu pie vina vins pateica ka es visu sabojaju un es savkart pateicu ko man bij padomat ka vins man lika justies ka mani pameta sava maaja uz 3h..nakti pavadijam.katrs sava guktas puse,vins pat man nepieskaras..es nezinu ko tagad darit..iesakat kautko
29.10.2012 07:14 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Iesaku iemācīties pieturzīmes lietot, lai var saprast Tava teksta jēgu. Nomierinies un saproti, ka ir jārunā, piedzeroties un pinkšķot, ka ir slikti, nekas uz labo pusi nemainīsies.
29.10.2012 11:56 |

Reitings 360
Nu jums tas liekas smieklīgi,savā ziņā ie diezgan naivi tā ruāt kā jūs!Lai arī kāda kritika mēdz būt,tās ir un paliek Jūsu domas..es teikai vaicāju pēc padoma un tā!
29.10.2012 11:58 |

Reitings 360
marchixa,Atvaino to rakstiju no telefona un garus textus grūti rakstīt ar viņu!:/
Zinu dzert nebij prāta darbs,jā atzīstu to bet viņš jau arī sadzērās,un es nevēlējos braukt skaidrot attiecības..Ko gan neteiksim par viņu viņš vēlējās skaidroties!
29.10.2012 12:00 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
elīza-oij izlasīju par piedzeršanos,bet par slimnīcu gan ne :D
29.10.2012 12:01 |

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
Spuņģītis - tu neesi neko sastrādājusi :)
29.10.2012 12:05 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Man liekas nereāli tizli, ka zem profila dr.lv raksta - Mīlu , ilgojos vai vēl sazin ko :D Labi vien ir , ka noņēma :D
29.10.2012 12:06 |

Reitings 360
beauty_guru, viņš teica ka esmu kautgan es zinu ko izdariju,jā nebi pareizi..bet man tajā brīdī bija grūti!
29.10.2012 12:06 |

Reitings 360
burbuliitis_,tas jā bet tas man sķiet ir kā kauns par attiecībām,vai arī nevēlēšanās lai kāds zin..:/
29.10.2012 12:08 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Spuņģītis Es Tavā vietā satiktos ar draugu, gan jau pie viņa vai Tevis. Sākumā vienkārši atvainotos par savu uzvedību, atzītu, ka uzvedies bērnišķīgi un apzinies, ka šāda problēma Tev ir, kas īstenībā nav nekāds pārsteigums ņemot vērā Tavu vecumu. Patiektu, ka centīsies, lai šīs reizes ir pēc iespējas mazākas un apsolies piestrādāt pie tā. (Un nopietni to arī darīt, ja vēlies būt ar viņu kopā). Draugam palūgtu mazliet pieciest, kad Tev uznāk, bet tomer atklāti pateikt, ja atkal sāc vecos stiķus .. un pašai klausīties un domāt ar galvu par drauga teikto, nevis apvainoties un uzmest spalvu!!!

Tad jau skatītos pēc reakcijas .. ja viņš nāk Tevi samīļot un izturas normāli, tad ietu pie viņa samīļoties tā pavisam mīļi.

Ja viņš joprojām ir dusmīgs, tad pats vainīgs .. atradīsi labāku :D
29.10.2012 12:09 |

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
18 gados es arī tā domāju, gadiem ejot, spļauj uz visu :D
29.10.2012 12:10 |

Reitings 7743
Zinu, ka ir grūti šādās situācijās, bet piedzeršanās nav risinājums. Viņš dzēris gribēja skaidroties? Ok, iedzēris vēl var pateikt atklāti to, ko, varbūt nespēj skaidrā, bet piedzēries nerunā viņš, bet gan emocijas un tādos brīžos bieži vien sāk skanēt visādi brīnumi, par ko atkal sākas jauni kašķi.
Ko gan var ieteikt, to pašu banālo risinājumu- runāt. Ir grūti, besis, gribas, lai visi liek mieru, lai viņš ir blakus, bet nekrīt uz nerviem, gribas saritināties viņam blakus un klusēt, bet viņš nesaprot un prasa atkal un atkal, kas noticis utt. Sakot, ka viss kārtībā, nekas nav noticis, lai liek mieru, tiešām liek sadusmoties un domāt, ka kkas vnk. tiek noklusēts. Vīriešiem skaidri un gaiši ir jāsaka, kas un kā, ok, nesapratīs pirmās 3 reizes, bet 4.-ajā sapratīs, ka vajag paklausīt- apklust un apskaut. Aizbrauc pie viņa, parunājat, pasaki visu, kas un kā, bez scēnām, histērijām, mierīgā tonī. Būs taču labi, kašķi gadās visiem :)
29.10.2012 12:10 |

Reitings 360
Jūs domājat ka vīņš mani gribēs vēl redzet?Tā attieskme ar kādu mes šorīt aizgājām katrs uz savu pusi:/
Es neatteiktos satikt un atvainoties lai nu ko viņš domā!
Jā zinu 18gadi ir maz..bet neesmu ar viņu pazīstama nedēļas bet gadus daudz gadus..
29.10.2012 12:14 |

Reitings 146
Reģ: 05.11.2009
Bāz..abi piedzērāmies, skaidrojāmies..izklausās tik nožēlojami... Vai tad skaidrā vairs nemākat runāt? Ko tu darīsi kad tev būs mazs bērns mājās?Būs stress, nogurums, neizgulēšanās, tad tad tev būs lielāks besis un depresija.. Tad jūs abi liksiet galdā 0.7 L un runāsiet?

Jā, kašķi gadā visiem, bet no tava skaidrojuma var saprast to ka tu esi attiecībās gudrākā un visu zini par attiecībām, bet pēc tagad rīcības spriežot darit tikai kaut kāda galējības...
tu raksti ka vinam vienalga utt..saprotu ka ir pagājuša tikai viena diena, tas viss noticis vakar, ja? Dod vinam laiku apdomāt visu..varu saderēt, ka tagad viņu bombardē ar sms - tu mani vairs nemīli? Tev kauns no manis utt? lai paiet vismaz pāris dienas, atvelciet elpu no savām iedzeršanām un skaidrošanā.. Uzraksti sms, ka atvainojies par savu rīcību un viss... Vismaz vins izlasīs un zinās tavas jūtas, paies pāris dienas un būs normāla saruna..ja nē, tad nē... ko tur vairs... Ar varu nepiespiedīsi viņu būt ar tevi un tēlot superīgu pārīti...
29.10.2012 12:17 |

Reitings 360
Blondā,Nu nerakstu gan viņam!
Es nezinu ko tālāk no viņa gaidīt;/
29.10.2012 12:21 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pagaidi pāris dienas, lai emocijas aprimst. Sailgosies pēc Tevis, tad arī būs iespēja parunāties un atvainoties. Bez tam, ja jau ilgi esat kopā, tad viņam tā kā +- būtu jābūt pieradušam pie Taviem izgājieniem .. tas gan nenozīmē, ka jāturpina tai pat garā ..
29.10.2012 12:24 |

Reitings 8272
Autorei- lai gan es neesmu ^^, kam tu uzdevi jautājumu, BET atļausos atbildēt arī es:
1) ja es aizietu un būtu piedzērusies, es tādā skatā neatgrieztos pie puiša. vismaz viena apdomātu, ko darīt, lai gan tajā vecumā varbūt būtu darījusi līdzīgi, jo tad emocijas ir pārāk sakāpinātas un liekas, ka visa pasaule griežas ap tevi, bet mazākais sīkums šķiet kā pasaules sabrukšana.
2) atgriezties tev vajadzēja skaidrā prātā. un, ja viņš bija dzēris, nenozīmē, ka tev vajadzēja piedzerties un palikt pie viņa pa nakti. pa nakti jebkurā gadījumā nevajadzēja palikt, ja vien jūs nebūtu izlīguši.
3) tad, kad viņš jautāja, kas tev kaiš, tā arī vajadzēja atbildēt, nevis, ka viss kārtībā, viņš droši vien iedzerot arī gribēja izklaidēties, bet tu sēdēji istabā, klusēji, biji sabozusies, nerunāji un nekur negribēji iet. protams, ka puisim noriebās, jo viņš bija paredzējis jautrību, bija sarunāts ar draugiem, bet tā vietā viņš saņem sabojātu vakaru. ja tev nav garīgā, tad nebojā to otram cilvēkam. ja negribi stāstīt neko, tad tiec galā ar savām problēmām viena. tad vsp vajadzēja palikt mājās, nevis otram čakarēt prātu.

padoms nākotnei- ja vēlies attiecības NORMĀLAS kā tjipa pieaugušajiem ar visām kāzām, tad sāc varbūt beidzot runāt ar vīrieti, nevis ar pudeli. pastāsti, kādas tev ir problēmas un kas tevi nomāc. viņš varbūt spēs tevi uzmundrināt un pat palīdzēt.

ja nav šausmīgākais noslēpums, tad kas bija problēmu, kas tevi nomāca un ko negribēji stāstīt puisim?

4) ja vēl neesi sapratusi, ka pati esi vainīga, tad ne uz ko vairs neceri. un kamēr neesi paaugusies domāšanā, labāk vsp neveido attiecības. ja esi sapratusi, ka ari pati esi vainīga, tad atvainojies puisim, ka nerunāji ar viņu, ka neuzticējies. pastāsti viņam, kāpēc biji nomāka. un vairs nekad tā nedari.

un ar to slimnīcu ir tā, ka notika tas, ko tu vēlējies. tu vnk sevi žēlo, bet neredzi, ka esi pati vainīga. un ar to tu neko nepanāksi, izņemot riebumu. tev bija slikti tādēļ, ka gribēji nonākt slimnīcā, lai pusis tevi žēlo un saka, ka negrib lai tu mirsti. nu filmu cienīgs scenārijs. tikai dzīvē šādi vārdi skan, ja tas notiek nejauši, bet, ne jau tādēļ, ka pati varbūt pārdzēries aiz skumjām un nonāci slimnīcā dēļ saindēšanās ar alkoholu. un, ja vēl tu to visu izstāstīji puisim, tad vviens iemesls, lai viņš ar tevi vairs nebūtu kopā.
29.10.2012 12:25 |

Reitings 146
Pagaidām neaiztiec viņu un viss..lai padomā.. būs grūti no neziņas, bet lai viņs nomierinās...
Neticu ka tu vinma neraksti, vai arī to ka esi aizrakstijusi tikai vienu sms ar apmēram šādu tekstu - piedod par vakardienu, man nebija taisnība. Vajag satikties, parunāt? Šovakar varam tikties?

Nu neticu.. gan jau ir bijušas n- tās sms... cipa pacel, piezvani, kur esi utt :)
29.10.2012 12:25 |

Reitings 360
Tas ir tik mokoši gaidīt!Un varbūt pat galugalā viņš nepārdomās!
Es viņam jau esmu teikusi ka man uznāk tādas bešu dienas kad kretinē viss..un ka man nepatīk stāstīt visu,jo parasti visu paturu sevī!
29.10.2012 12:26 |

Reitings 146
priekš tam jau ir domāts otrs cilvēks lai dalītos visā, tai skaitā arī pārdzīvojumos utt.. Ja negribi dalīties ar viņu, tad atrodi draudzeni ar ko vari izrunāties un nenes visus savus gruzonus uz mājām un nekas tāds nenotiks...
29.10.2012 12:28 |

Reitings 146
uz priekšdienām - ja tev nāk besis, izdomā sev nodarbi - aizej uz sporta zāli. izlādē savas negatīvās emocijas, aizej pastaigājies kaut kur, pārdomā visu , vai vnk pasēdi ar drušķu un izrunājies...
29.10.2012 12:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits