Autorei- lai gan es neesmu ^^, kam tu uzdevi jautājumu, BET atļausos atbildēt arī es:
1) ja es aizietu un būtu piedzērusies, es tādā skatā neatgrieztos pie puiša. vismaz viena apdomātu, ko darīt, lai gan tajā vecumā varbūt būtu darījusi līdzīgi, jo tad emocijas ir pārāk sakāpinātas un liekas, ka visa pasaule griežas ap tevi, bet mazākais sīkums šķiet kā pasaules sabrukšana.
2) atgriezties tev vajadzēja skaidrā prātā. un, ja viņš bija dzēris, nenozīmē, ka tev vajadzēja piedzerties un palikt pie viņa pa nakti. pa nakti jebkurā gadījumā nevajadzēja palikt, ja vien jūs nebūtu izlīguši.
3) tad, kad viņš jautāja, kas tev kaiš, tā arī vajadzēja atbildēt, nevis, ka viss kārtībā, viņš droši vien iedzerot arī gribēja izklaidēties, bet tu sēdēji istabā, klusēji, biji sabozusies, nerunāji un nekur negribēji iet. protams, ka puisim noriebās, jo viņš bija paredzējis jautrību, bija sarunāts ar draugiem, bet tā vietā viņš saņem sabojātu vakaru. ja tev nav garīgā, tad nebojā to otram cilvēkam. ja negribi stāstīt neko, tad tiec galā ar savām problēmām viena. tad vsp vajadzēja palikt mājās, nevis otram čakarēt prātu.
padoms nākotnei- ja vēlies attiecības NORMĀLAS kā tjipa pieaugušajiem ar visām kāzām, tad sāc varbūt beidzot runāt ar vīrieti, nevis ar pudeli. pastāsti, kādas tev ir problēmas un kas tevi nomāc. viņš varbūt spēs tevi uzmundrināt un pat palīdzēt.
ja nav šausmīgākais noslēpums, tad kas bija problēmu, kas tevi nomāca un ko negribēji stāstīt puisim?
4) ja vēl neesi sapratusi, ka pati esi vainīga, tad ne uz ko vairs neceri. un kamēr neesi paaugusies domāšanā, labāk vsp neveido attiecības. ja esi sapratusi, ka ari pati esi vainīga, tad atvainojies puisim, ka nerunāji ar viņu, ka neuzticējies. pastāsti viņam, kāpēc biji nomāka. un vairs nekad tā nedari.
un ar to slimnīcu ir tā, ka notika tas, ko tu vēlējies. tu vnk sevi žēlo, bet neredzi, ka esi pati vainīga. un ar to tu neko nepanāksi, izņemot riebumu. tev bija slikti tādēļ, ka gribēji nonākt slimnīcā, lai pusis tevi žēlo un saka, ka negrib lai tu mirsti. nu filmu cienīgs scenārijs. tikai dzīvē šādi vārdi skan, ja tas notiek nejauši, bet, ne jau tādēļ, ka pati varbūt pārdzēries aiz skumjām un nonāci slimnīcā dēļ saindēšanās ar alkoholu. un, ja vēl tu to visu izstāstīji puisim, tad vviens iemesls, lai viņš ar tevi vairs nebūtu kopā.