lionsmile- tad visdrīzākais vnk beidz cepties. Ar to, ka cepies, tu Viņam acis neatvērsi, drīzāk vairāk izbesīsi, jo ja cilvēks savu kļūdu neapzinās, tad viņam tādā veidā tāpat nepieleks. man jau ir kkas līdzīgs- viņam šķiet, ka es par sīkumiem cepos, man liekas, ka tie nu gan nav sīkumi, tad bija daudz pārmetumu no manas puses un klusēšana no Viņa ar tekstu "Ko tad man teikt, tāpat nav jegas strīdēties" Un tā nu es sāku tos sīkumus sagremot, līdz sapratu, ka tie tiešām ir sīkumi un nav pieminēšanas vērti.
Cita lieta, ja tev tie sīkumi patiešām nav sīkumi, varētu minēt tu kādu piemēru.
Man katrā ziņā pēdējā laikā aktuāla kasīšanās tēma bija sazvanīšanās biežums/ ilgums/ mīļuma izrādīšana kad šķir attālums. centos pierādīt savu taisnību, ka man no viņa netiek pietiekami uzmanības, bet, ko ar to var panākt? Tikai to, ka vispār zvanīt negribēs, kur nu vēl teikt ko mīļu, ja atkal saņems tikai pārmetumus. Tāpēc es pieņemu lietas, kā ir, un mainu savu skatījumu uz tām, jeb kā draudzene saka, audzēju pozitīvo pohujismu :D :)