Kā jau zināms, angļu valodas eksāmens būs jau martā! Un tas mani satrauc jau tagad
Šķiet, ka angļu valodu kaut cik pārvaldu, bet tās visas FORMAS - present,future utt. Neizprotu, kad un kur jālieto. Tātad, vai jūs zinājāt šīs formas no galvas un izpratāt to lietošanu? Vai, ja nemāk gramatiku, var nolikt eksāmenu kaut cik OK?
Un ko darīt tagad!!!??(negribas pēdējā nedēļā, būs par vēlu)
neko nezinaaju, dabuuju c. ja saki, ka paarvaldi anglju valodu, tad noteikti buus augstaaks noverteejums. iesaku neuztraukties un papildiit citu gadu eksaamenu uzdevumus
Kādreiz mana skolotāja teica - skatieties filmas un lasiet angliski, tā pacelsiet savu līmeni un runāšanu!
Šobrīd pati nožēloju,ka sīka skatījos visus krievu seriālus, līdz ar to, mana angļu valoda ir slikta, pat vairāk kā slikta
Izlasi grāmatu angļu valodā, tas daudz ko dod. Skaties filmas, seriālus utt. Tad pati dzirdēsi/izlasīsi, kā veido teikumus. Es ļoti daudz atcerējos no lasītā ( veselus teikumus ) un izmantoju tos eksāmenā. Nevajag iespringt uz likumiem
Vispār neko neatkārtoju un nemācījos, skolotājs arī 12.klasē bija īpatnis, tāpat dabūju A un 93%.
Manuprāt, vajag lasīt angliski un skatīties filmas, seriālus.
skatoties jau iemācās tos vārdus, ja Tev pirms tam ir bijusi vismaz elementāra aagļu valodas bagāža, tad tā iemācās, ja nav, tad gan īpaši liela jēga nav
Loģiski, ka lietojumu zinu.Uz to tika spiests no 3.klases, toties vārdu krājums varētu būt plašāks, kuru arī šobrīd paplašinu un paraēli jau sāku konspektēt.