e-talona statusa maiņa

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Labs rīts! Šobrīd izmantoju personalizēto e-talonu kā studente, taču tā kā strādāju par skolotāju, tad vēlētos izmantot skolotājiem paredzētās atlaides. Sakiet, vai man ir jātaisa jauns e-talons un vai es nevaru saglabāt abus statusus un izmantot pēc nepieciešamības?
28.10.2012 10:42 |

Reitings 306
Reģ: 14.10.2010
ctn, protams, ka katrs velk deķīti uz savu pusi, jo mēs taču katrs dzīvojam savu dzīvi un gribam to labāko un cīnāmies par savām tiesībām.
Vienvārdu sakot labāk būtu,ja transports visiem būtu par velti un miers, bet arī tad noteikti nebūtu kaut kas kā vajag :)
28.10.2012 17:00 |

Reitings 5119
dady123, taču izlasi, ko es rakstīju. ;)
28.10.2012 17:57 |

10 gadi
Reitings 493
Mīļās dāmas, arī privātie dārziņi ir dažādi. Esmu strādājusi gan privātajā dārziņā, gan pašlaik pašvaldības. Starp šiem abiem nevar vilkt vienādības zīmi, taču runājot par atlaidēm sab. transportā - šīm atlaidēm vajadzētu būt attiecinātām arī uz privāto dārziņu skolotājām, jo tas nemaina faktu, ka tu esi skolotāja.
Ne vienmēr privātajos dārziņos maksā vairāk un ja arī maksā, tad neviena neiedziļinās par ko tieši tiek maksāts. Redz tikai to, ka maksā vairāk, diemžēl.
28.10.2012 18:59 |

Reitings 5119
Bet visiem tad jau vajadzētu. Pareizi te meitene teica, ideāli, ja visiem būtu par brīvu. :D
Bet ja jau arī privātajiem dārziņiem vajag, tad var iet tālāk un ārstiem, ugunsdzēsējiem un vēl citiem vajag!
Un arī par to, ko Kendrucis iesmēja! :D
28.10.2012 19:02 |

Reitings 306
Leta, pilnīgi tev piekrītu, redz tikai, ka maksā vairāk un viss. Skolotājs paliek skolotājs neatkarīgi, kurā vietā strādā, bet tāpēc jau tā ir Latvija. :(
Leta,kāpēc pārgāji uz pašvaldības dārziņu?
28.10.2012 19:05 |

10 gadi
Reitings 493
kourtney, vairāki iemesli.
1. Es biju uz atvaļinājuma laiku t.i. aizvietoju.
2. Sapratu, ka nevēlos strādāt ar turīgu vecāku bērniem.
3. Neapmierināja darba apjoms un samaksa. Veltu turpmāko tekstu tām, kuras saka , ka privātajā sektorā maksā vairāk. Jā, mana alga uz rokas bija 300 Ls mēnesī, BET darba laiks bija no 07.00 līdz 19.00 piecas dienas nedēļā (manas, kas šo lasa ļoti labi zina, cik daudz tas ir), turklāt katru dienu bija jābūt nodarbībai ar rezultātu, kam jābūt izliktam tājā pašā dienā, lai vecāki uzreiz redz. Rezultāts jau arī nevarēja būt šāds tāds.
Neieslīkstot garās detaļās. Nevienu neinteresēja, ka bērni bija kā zvēri, ar kuriem strādāt bija neiespējami, bet rezultātam bija jābūt un viss. Un bija jau arī, tikai ko tas no manis prasīja - negulētas naktis, jo bija katru dienu (lasīt: katru nakti) jāgriež, jāgatavo trafareti, jāplāno nodarbības, lai tās būtu pietiekami augsta līmeņa, pārgurums un līdz vājprātam pārlutināti, nespējīgi bērni. Katru dienu uz/no darba gāju raudot, soloties, ka šī būs pēdējā diena. Izturēju tās 22 dienas, taču biju gatava pat pamest ped. studijas.
Par spīti visam tomēr paliku un pārgāju uz pašvaldības dārziņu. Jā, mana alga nav 300 Ls uz rokas, taču pie 30 stundu darba slodzes esmu apmierināta, jo apvienoju ar pilna laika studijām.
28.10.2012 20:48 |

10 gadi
Reitings 493
(manas, kas šo lasa ļoti labi zina, cik daudz tas ir)

Es atvainojos, bija domāts "manas kolēģes".
28.10.2012 21:02 |

Reitings 306
Jā, pienākumi ir vel vairāk un rezultātiem arī jābūt labiem!Darba laiks gan man nav tik traks nedēļā jābūt 40 stundām un līdz ar to bieži sanāk īsās dienas tikai līdz vieniem. Man ir ļoti labs darba kolektīvs un vadītāja vispār super un ari ar grupas vecākiem man ir paveicies tā kā nav tik traki. Bet tas, ka daudz mājas vel ir jāstrādā tas gan, jo pa dienu nesanāk sagatavoties nodarbībām, līdz ar to darbs jānes uz mājām. :(
30.10.2012 21:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)