Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko vilkt?

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Man ir problēma. Piedāvāja labāk atalgotu darbu. Piekritu.
Bet tikai pēc tam sāku domāt, ka tur ir jāģērbjas klasiski.
Pašlaik brīvu līdzekļu nav, lai iegādātos jaunu garderobi. Domāju, ka turpmāk katru mēnesi kaut kas jānopērk. Labi tā...
Jautājums sekojošs- kā, lai es sakombinēju jau esošās drēbes, lai kaut cik zolīdi izskatītos, jo esošā garderobe vispār neiekļaujas klasikā, jo līdz šim nav bijis nepieciešamas pēc šāda apgērba un godīgi sakot man nepatīk. Jo tādā visu laiku vienmēr perfekti jāizskatās, kas man neizdodas.
Tātad manā skapī ir vairākas zilas džinsas un sportiska stila apģērbs, kas, protams, atkrīt.
Kleitu nav, svārki varbūt vieni melni ir. Vairāk nav, jo šķiet, ka nepiestāv.
Tādu īsti zolīdu bikšu ar buktēm man arī nav. Līdz šim visur izlīdzējos ar melnām džinsām. Tādas man ir vairākas.
Ir dažas blūzes. Žakete pelēka.
Un vēl man ir miljons (ok pārspīlēju) šāda tipa džemperīši dažādās krāsās

Ir dažas klasiskas vestes.
Skatos skapī un pārņem izmisums.
Ok, vēl ir kāds mēnesis laika kaut ko sakombinēt. Bet es jau reāli saprotu, ka visu vajag jaunu.
Kā jūs kaut ko kombinētu?
Googles bildes paskatījos, bet gribas arī kādu reālu pieredzi dzirdēt varbūt vēl kādai ir bijis, ka pēkšņi jāmaina garderobe, ko darījāt, kā izlīdzējāties?
Un vēl jautājums. Cik saprotu, blūzēm jābūt saliktām biksēs un svārkos, bet man neturās, lien ārā. Ko darīt?
27.10.2012 20:48 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Šādus te krekliņus, džemperīšus mierīgi vari kombinēt ar svārkiem. Vai vienkrāsainām biksēm.. pievilksi augstpapēžu kurpes un būsi, kaut nedaudz, bet jau klasiskāka :
27.10.2012 21:04 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Nu ja Tev viņi ir tā smuki uz augumu, nevis pļurīgi :)
27.10.2012 21:05 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Hm, nu ne obligāti melnas bikses ar buktēm :) Parastas melnas nav? Un vai kāda parasta balta blūze? To var sakombinēt ar vesti un melnām biksēm...Nu tad tevis pieminētie svārki, ja ir līdz celim vai dažus cm virs ir ok...Kaut kādu tumšu augšiņu vai to pašu blūzi, ja ir..Var arī citas krāsas blūzi pasteļtoņos...Vai arī pie svārkiem vari pievilkt kādu no saviem džemperiem, kuru tev ir miljons..Vienīgais, kādā tumšākā krāsā (tumša krāsa padarīs to džemperi zolīdāku un stila atšķirības nebūs ļoti redzamas). Un vēlāk tad nopirksi ko citu
27.10.2012 21:07 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tu no draudzenem vari so to aiznemties. Es tava vieta nopirktu klasisku zaketi, ja tev nav - kurpes (diez vai balerininas butu ok skraidit katru dienu). Ja ir svarki- loti labi. Zem zaketes vari pavilkt kadu no tiem neitralajiem dzemperisiem+ aksesuari un bus tev variants ka doties uz darbu.
27.10.2012 21:09 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Manuprāt, tāda stila džemperīši un melnas klasiskas džinsu bikses labi derēs. Sasien matus zirgastē, vai franču bizē, varbūt uzliec foršu rokaspulksteni un gatava.
27.10.2012 21:11 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Piedod, ne pa tēmu, bet parasti izdzirdot šādu jautājumu man gribas atbildēt - velc ragavas :D

P.S. Neapvainoties, man laikam jāiet iedzert :D
27.10.2012 21:13 |

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Piekrītu par melnajām biksēm (džinsām) un krāsaino dzemperīti, matus zirgastē un kādu pulksteni. Bet katras sievietes skapī jabūt gan žaketītei (klasiskai) un melna klasiska kleita vai svārki. Vienmēr jābūt gatavai dažādām dzīves situācijām.;)
27.10.2012 21:21 |

Reitings 222
P.S. Būtu melna vai bēša žakte, tad vispār būtu ideāls komplekts;)
27.10.2012 21:22 |

Reitings 352
velc ragavas

Tik ilgi skatīšos savā skapī, ka točna iešu vilkt ragavas. Sniegs ir. :D
Ar kurpēm problēmu nav. Tās man dīvainā kārtā ir :D
Žakete man ir līdzīga šai.

Bet katras sievietes skapī jabūt gan žaketītei (klasiskai) un melna klasiska kleita vai svārki. Vienmēr jābūt gatavai dažādām dzīves situācijām.

Zinu, zinu. Domāju atrdīšu labāku darbu, tad no aldziņas sapirkšu. Tik tālu jau neaizdomājos... Viemēr sīkstulis manī kliedz, kad veikalā ieraugu cenas. Un noskopojos.
27.10.2012 21:29 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
Džinsas ar žaketi jau arī izskatās klasisi, vēl apakšā kādu baltu tanktopu un kādu zolīdu lakatiņu ap kaklu.. H&M vari nopirkt pa 3,45 melnus elastīgus svārkus, ir arī tumši sarkani. Amm, pamēģini aizet uz kādām humpalām varbūt, kur vari pameklēt kādas blūzes, kuras izskatās ļoti labā stāvoklī. Paložņā pa atverskapi, varbūt cosmo kāda var piedāvāt. Kleitu jau arī vari nopirkt kādas divas un pilnīgi pietiks. Ā un zinu, ka paziņa uz kleitām, žaketēm un kostīmiem liek elegantas brošiņas, tad izskatās klasiskāk. Ā, varu vēl ieteikt nopirkt kādu vienu kostīmu.
27.10.2012 21:42 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Ja runa iet par to, ka cenas nepatīk - jāmeklē labāki varianti ;)
1) ebay.com - lietas aptuveni tā arī nāk, kādu mēnesi, dažreiz, protams, mazāk.. un atradīsi par draudzīgām cenām kaut vai tos pašus aksesuārus, lai atsvaidzinātu koptēlu vai kādu skaistu džemperīti , žaketīti ..
2) meklē veikalus, kuru cenas apmierina un kuros atrodams kaut kas daudz maz klasisks. domāju, ka katrā veikalā +/- tā ir. es uzskatu, ka bikses var nebūt tur mega klasiskas, var izlīdzēties ar tumši zilām vai melnām, vienkāršām, pieguļošām biksēm un vilkt klāt kaut vai visvienkāršākās kurpes vai zābakus, būs ok. var taču ari jauniešu veikalos atrast kādus svārkus vai sarafānus, kas ir daudz maz pie šī stila pieskaitāmi, cik atceros, tad, piemēram, svārki diezgan normāli ir atrodami veikalā house un cropptown'ā arī ir manīts, vajag pameklēt ;) iesākumam pietiks ar mazumiņu, pietam, tagad jau zābaku laiks un var nopirkt pavisam vienkāršus zābakus, kas iet pie visa kā. ar laiku garderobi papildināsi normāli ;) un pēc jaunā gada taču arī atlaižu bums, paspēsi vēl tad šo to iegādāties :)
27.10.2012 21:50 |

Reitings 1
Reģ: 27.10.2012
Hi
I am VICTORY!.so how are you! i hope you are fine and in perfect condition of health.,if you don't mind i will like you to email me back([email protected])
i hope to hear from you soon,I will be waiting for your mail because i have something VERY important to tell you. Lots of love VICTORY.([email protected])
27.10.2012 21:52 |

Reitings 222
WHY???
27.10.2012 22:01 |

Reitings 352
Paldies pa ieteikumiem. Mēģināšu kaut ko veikalos vēl paskatīties.
27.10.2012 22:08 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Ja Tev darbā jāievēro klasiskais stils, tad velc vienalga ko no tā, ko meitenes jau minēja, tikai nekādā gadījumā nevelc džinsas (vienalga, ka melnas). Nav obligāti jābūt klasiskajām tisnajām auduma biksēm, bet vari vilkt arī apspīlētas jebkādas (tikai ne košas) auduma bikses. Bet tikai ne džinsas, džinsa audums nepieder pie klasiskā stila, labāk neriskē, ja jāievēro klasiskais dresskods.
27.10.2012 22:11 |

Reitings 352
Iestādē dress kods nav noteikts. Bet ir iekšējās kārtības noteikumu, kuros rakstīts, ka jāģērbjas atbilstoši. Tādēļ vienā ēkā darbinieki velk džinsas, bet citā ietur klasisko stilu.
Domāju jau, ka laicīgi jāpadomā par tēlu, lai pirmajā dienā galīgi neizgāžos.
27.10.2012 22:31 |

Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Lai blūze smuki stāvētu svārkos, es tiem pa virsu uzvelku zeķubiskes mazliet un tad svārkus ar augsto jostas vietu :d smieklīgi, bet blūze nelien ārā un stāv savā vietā :D:D
27.10.2012 22:46 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Es ieteiktu iepirkt dažādus lakatus/lakatiņus - tad varētu vilkt melnos svārkus, kādu sakarīgāku džemperīti un skaisti apsiet lakatiņu :)
27.10.2012 22:55 |

Reitings 352
Pastaigāju pa veikaliem (gan second hand, gan parastajiem tīklu veikaliem) nekas neder un nepiestāv. Svārkus normālus nevaru atrast. Vieni par īsu, citi par garu, par platu, kopskats tizls. Bikses s izmērs par mazu, M izmērs par lielu, ja der viduklī, tad gali kaut kādi tizli, ja gali normāli, tad viduklī kaut kas neriktīgi.
Žaketēs es izskatos pēc puikas. Starp citu.
Tās žaketes kas der plecos, karājas uz auguma. Kuras ir smuki uz auguma, tām atkal rokas nedaudz par šauru. Un žaketēm piedurkņu garums arī mainīgs- tad par īsu, tad par garu.

Un, protams, tās skaistākās lietas es vispār nemaz nevaru atļauties.

Humpalas tas vispār ir vāks- visas drēbes ir neglītas un milzīga izmēra, nekas neder.

Tagad apsveru iespēju iegādāties kādu kleitu. Tas būtu labākākais variants.
Dāmas, kur Rīgā var iegādāties kleitas, ko vilkt ofisā, par saprātīgām cenām?
Iesākumam vajadzētu kādu lētu, bet daudz maz zolīdu kleitu, kad saņemšu algu, tad iešu meklēt kaut ko labāku.
02.11.2012 17:42 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Ko vilkt?

ragavas
02.11.2012 17:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits