Eh man darbā viens klients , ''puisītis'' , divus gadus jaunāks par mani tagad ''ķip'' nemanot piesit kanti. :D:D It kā ''nejauši'' pieskaras manai rokai, ieskatās acīs, pasmaida. :D Man tā jocīgi paliek. :D Pat nezinu ko darīt. Pēc dabas cik novērojusi esmu - kautrīgs, šaubos vai viņš jel kad saņemsies un man kaut ko pajautās, kur nu vēl uzaicinās. Hahah
Bet tas puisītis nemaz zemē nav metams ja godīgi- gara auguma, muskuļains (trennējās - kas par vēderpresi- uhhh) Riktīgs zaķītis. Bet nez vai es varētu ar jaunāku.
Īstenībā man tagad ir tāda kā dilemma. :D:D:D:D
Es strādāju fitnesa klubā par administrātori. Un pati izmantoju kluba priekšrocības kā darbiniece- 3x nedēļā eju uz gym. Tur arī ir viņš (nāk praktiski gandrīz katru dienu)
Un katreiz kad es tur kaut ko daru gym- tā viņš skatās uz mani spogulī un kad ''noķeru'' acu kontaktu, novēršās. ? :D
Vakar, pēc trenniņa... es fiksi, ātrā solī devos pārģēŗbties, jo man bija citi, steidzami plāni. Un ejot ap stūri ielā ātrumā, es nedzirdēju ka man kāds nāk pretīm , un BAMS!!!! - Ietriecos viņā. :D Sekundi apstulbums, un tads ātrs '' ui, sorry! '' , un viņš atkal man acīs skatījās un pasmaidīja. (besī ka tā dara) :D:D:D
un ātri vien aizskrēju. Tāds neveikls mirklis.
Help :D