Kautrīgums - atņems man visu!

Reitings 1
Reģ: 26.10.2012
Laikam jau sāku krist izmisumā, jo šķiet ka drīz izejas vairs nebūs no manas situācijas.
Tātad, man ir superīgs vīrietis, vispār vislabākais kāds vien var būt! Mans īstais...Bet tagad radusies situācija, ka man šķiet, ka drīz aizies no manis, jo es - man kautrīgums gultā- būs viņam apnicis!
Nesaprotu kapēc, bet gultā, kad jādarbojas, esmu ļoti kautrīga.Itkā nav man baigie kompleksi par sevi un savu augumu, bet...netieku pāri savam kautrīgumam... Un tā kā esmu kautrīga, viņam mīlēšanās ar mani sāk šķist garlaicīga un neinteresanta, jo viņš saka, ka zin visu scenāriju kas un kā mums notiks...zudusi interese, pēdējās dienās ar vien vairāk!
Kā arī apnicis viņam, ka priekšspēles vairumā reizes uzsāk viņš!
Viņš grib no manis just lielāku iekāri visā procesā just! Iekāre man ir, un milzīga vēlpietam, galvā norisinās tādas idejas un fantāzijas, bet...kad jāķeras pie to īstenošanas, es vnk apstājos kā pret mietu, jo...kautrējos!
Ja spētu īstenot savas seksuālās fantāzijas, gultā vispār būtu mežone :)
Vēl nesen mīlējāmies katru dienu, katru otro dienu...tagad tas notiek, labi ja, reizi nedēļā, citreiz pat reizi divās nedēļās!
Ko lai es daru? Kā lai tieku pāri savam kautrīgumam? Tiešām ļoti to vēlos, jo šo vīrieti negribu pazaudēt! Un kur nu vēl šāda iemesla dēļ..
Bet lieta arī tāda, ka viņš man ir ļoti spītīgs un ietiepīgs :)
Pēdējā laikā rodas sajūta, ka šis apsīkums mūsu seksuālajās attiecībās būs iemesls kādēļ viņš aizies no manis! Kaut gan mīl viņš mani, ļoti mīl (arī to izrāda un es to tiešām jūtu), saka man, ka bez manis vairs nevar dzīvot un šķirties negrib, bet...negribot arī seksuālās attiecībās kā 70.gadīgam pārītim..Un mīlēties tikai pa svētkiem :D
Kā arī orālais sekss..neesmu to nekad vēl mēģinājusi tādēļ no tā baidos, jo nezinu kā īsti jārīkojas..bet zinu, ka mans mīļotais grib to saņemt no manis..es arī to girbu..gribu to vienreiz pamēģināt un aplaimot manu vīrieti! Bet...kautrīgums atkal stājas ceļā un + vēl bailes no nezināmā
Šis kauns, un mana nevarēšana sāk jau arī mani kaitināt, un dzen izmisumā :`(
Kā lai rīkojos, varbūt kādai ir kāda laba ideja, pieredze?!
Jo pārējais viss mums ir kārtībā attiecībās, pat ļoti kārtībā..Gan man, gan viņam viss apmierina un neskaitot šo problēmu, kopā jūtamies labi :*
SOS
26.10.2012 12:01 |

Reitings 53
Reģ: 18.11.2012
Laine Tu vnk aprakstiji tadu situaciju un izjutas, kadas paslaik moca arii mani, tagaad tik pamaniju ka ir si diskusija, kad jau pati biju paspejusi, bet kad atveru, lasu lasu, un domaju, ka pati esmu rakstiijusi:D
ari milesanas reizes tapet ka Tu raksti paliek retak un retak, tapec saku satraukties, ka lai parvar sevi beidzot, jo tik daudz ko gribetos izdariit!

modelll - manejais ari ir teicis par to ka gulu ka balkis, un ka pati ipasi neko nedaru, vienigais, ka man milesanas nav obligata tikai tumsaa!

Misters X tas bija iemeesls kapes izskiraties?
18.11.2012 21:59 |

Reitings 133
Reģ: 23.09.2012
Nu varbūt vēl kādu iemeslu varētu atrast, bet nu varētu būt ka tas bija viens galvenais iemesls. Gultā bija kā ''baļķis'' pašam gandrīz vienmēr viss bija jāuzsāk, pašam vēl jānoģērbjas :D
Ar savu viedokli arī viņai tā pašvaki bija. Var jau to pieciest, bet nu ar laiku tas pats par sevi liek manīt un un jau pēc laika tas sāk ietekmēt attiecības.
19.11.2012 02:24 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Vairaaki varianti.
1)Aizsien acis. Sev. Un liec vinjam dariit ar sevi,ko vinsh veelas.
2)Iedzeriet abi un iesleedziet muuziku. Skalji. Taa,ka nekaadas sarunas nevareetu buut iespeejamas..
19.11.2012 02:33 |

Reitings 133
Excite
Tas pirmais ieteikums neko labais nav. Tas jau tas pats ka meitene kā ''baļķis'' guļ un puisis dara ar viņu ko grib.
Varbūt uzskati mums atšķiras, bet nu pietiktu arī ar mērena skaļuma mūziku, relaksējošu un nomierienošu
19.11.2012 02:40 |

Reitings 502
Reģ: 29.01.2009
Laine, viņš tev pirmais? Man tā bija ar pirmo, ka es tāda nedroša, domāju, vai patiks vai nē utt, bet, kad sāku darīt tad sapratu :) :D
Vienā reizē vienkārši saņemies un sāc darīt, tu redzēsi, ka viņam tas patiks un tieši tas,ka tu to redzēsi, tas tev būs kā stimuls rīkoties tālāk. Nebaidies - nebūs tā,ka viņam nepatiks,ja tu pirmā uzsāksi, ka tu sāksi spēlēties ar locekli, ka tu būsi virsū. Vīriešiem tas patīk un tavējais vispār droši vien būs sajūsmā.
Pārkāp tam pāri un, kad sāksi darīt, nevarēsi apstāties :D
19.11.2012 09:51 |

Reitings 53
Reģ: 18.11.2012
Misters X A Tu ar vinju unaji par to vispar, teici vinai, kas par problemu, ka vinja seksa tada, viedokla nav utt?
19.11.2012 10:52 |

Reitings 133
Ina Tiku runājis, bet nu īsti labums nekāds. Ne tikai gultā viedoklis nebija, citreiz arī par citām lietām.
19.11.2012 11:38 |

Reitings 760
Reģ: 19.03.2010
Bet katru reizi pirms seksa jau arī nevar dzert glāzi vīna.
19.11.2012 11:50 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Bet katru reizi pirms seksa jau arī nevar dzert glāzi vīna.

Nu, bet nav taču tas jādara katru reizi. Meitenes iesaka, ko darīt iesākumā, lai atbrīvotos. Kad sapratīs, ka aktīva un interesanta seksuālā dzīve ne tuvu nav nekāds bubulis, vīnu nevajadzēs.
19.11.2012 12:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits