Laikam jau sāku krist izmisumā, jo šķiet ka drīz izejas vairs nebūs no manas situācijas.
Tātad, man ir superīgs vīrietis, vispār vislabākais kāds vien var būt! Mans īstais...Bet tagad radusies situācija, ka man šķiet, ka drīz aizies no manis, jo es - man kautrīgums gultā- būs viņam apnicis!
Nesaprotu kapēc, bet gultā, kad jādarbojas, esmu ļoti kautrīga.Itkā nav man baigie kompleksi par sevi un savu augumu, bet...netieku pāri savam kautrīgumam... Un tā kā esmu kautrīga, viņam mīlēšanās ar mani sāk šķist garlaicīga un neinteresanta, jo viņš saka, ka zin visu scenāriju kas un kā mums notiks...zudusi interese, pēdējās dienās ar vien vairāk!
Kā arī apnicis viņam, ka priekšspēles vairumā reizes uzsāk viņš!
Viņš grib no manis just lielāku iekāri visā procesā just! Iekāre man ir, un milzīga vēlpietam, galvā norisinās tādas idejas un fantāzijas, bet...kad jāķeras pie to īstenošanas, es vnk apstājos kā pret mietu, jo...kautrējos!
Ja spētu īstenot savas seksuālās fantāzijas, gultā vispār būtu mežone :)
Vēl nesen mīlējāmies katru dienu, katru otro dienu...tagad tas notiek, labi ja, reizi nedēļā, citreiz pat reizi divās nedēļās!
Ko lai es daru? Kā lai tieku pāri savam kautrīgumam? Tiešām ļoti to vēlos, jo šo vīrieti negribu pazaudēt! Un kur nu vēl šāda iemesla dēļ..
Bet lieta arī tāda, ka viņš man ir ļoti spītīgs un ietiepīgs :)
Pēdējā laikā rodas sajūta, ka šis apsīkums mūsu seksuālajās attiecībās būs iemesls kādēļ viņš aizies no manis! Kaut gan mīl viņš mani, ļoti mīl (arī to izrāda un es to tiešām jūtu), saka man, ka bez manis vairs nevar dzīvot un šķirties negrib, bet...negribot arī seksuālās attiecībās kā 70.gadīgam pārītim..Un mīlēties tikai pa svētkiem :D
Kā arī orālais sekss..neesmu to nekad vēl mēģinājusi tādēļ no tā baidos, jo nezinu kā īsti jārīkojas..bet zinu, ka mans mīļotais grib to saņemt no manis..es arī to girbu..gribu to vienreiz pamēģināt un aplaimot manu vīrieti! Bet...kautrīgums atkal stājas ceļā un + vēl bailes no nezināmā
Šis kauns, un mana nevarēšana sāk jau arī mani kaitināt, un dzen izmisumā :`(
Kā lai rīkojos, varbūt kādai ir kāda laba ideja, pieredze?!
Jo pārējais viss mums ir kārtībā attiecībās, pat ļoti kārtībā..Gan man, gan viņam viss apmierina un neskaitot šo problēmu, kopā jūtamies labi :*
SOS