Negācijas internetā

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
Sveikas meitenes :)

tikko izgāju cauri pāris diskusijām un man radās 1 jautājums, kuru vēlētos jums uzdot, lai radītu mazu diskusiju :)

Esmu ievērojusi, ka Latvijas internetā (salīdzinu ar ārzemju forumiem) ir ļoti daudz negatīvo komentāru par jebkādām tēmām, nozarēm, utt. Cosmo forums šājā ziņā nav paraugs, jo vairums diskusiju ir konstruktīvas un nav aizskarošas, tomēr vairākumā LV portālu ir pilns ar cieņu, godu, dajebko aizskarošiem komentāriem.

Personīgi man nav skaidri motīvi, kad cilvēki raksta naidpilnus komentārus.

Kāpēc jūsuprāt tā notiek. Šoreiz es gribētu apspriest, piemēram, kad cilvēks lūdz padomu un viņš saņem komentārus - tu esi muļķis/e, tā tev vajag, es tev tā un šitā.. Cerams, ka izsakos skaidri :)
25.10.2012 11:30 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
vai tad ir liela māksla, ielikt supermodeles bildi (vai nelikt nekādu), izdomāt vārdu (vai citos portālos arī dzīvo un dzīvesstāstu kādu gribētos) un rakstīt rupjības citiem.
tie,kas visvairāk raksta anonīmi ir nelaimīgi,ar dzīvi neapmierināti cilvēki,kas patiesībā ir pelēkās peles un acīs neuzdrošināsies pateikt neko.

tā nu tas ir.

daudzi cilvēki ir neapmierināti ar savu dzīvi un tad to var izgāzt uz citiem,vēlams svešiem un anonīmi. ,jo kurš gan nav varonīgs aiz nika "hmmm" vai "jānis" vai "123"
25.10.2012 17:18 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
beauty Guru - :D tad slikti redzēji,jo šo bildi ielika cita meitene.un es šo bildi vienkārši ieliku pareizi,nevis kā linku. Ja gribi kādu te pataisīt melnu, tad noskaidro kā nu tur īsti bija, nevis apvaino. Un atzīsti,ka apvainojies,jo es negatīvi izteicos par latvju pelēkajām.:D
25.10.2012 17:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam paaraak ilgi dziivoju vietaa,kur vairaak draudziiga noskana,kaa negatiiva!
Saakumaa biju diezgan skarba latviete,kura visiem teica,ka nesmaidiis taapeec,ka tas labi izskataas no malas!Peec kaada laika ieveeroju,ka attieksme,iztureesanaas,runas veids utt tik loti iespaido pasu cilveeku!
Kaadreiz liekas,ja izgaaz dusmas uz otru -paliek taa ka labaak,bet laikam taa nebuus taisniiba!Peec briiza ir vainas apzina,ka pateici cilveekam kaut ko rupju,nevajadziigu -saac justies slikti!
Es dziivoju peec principa-ja nevaru cilveekam pateikt neko labu,tad nesaku vispaar!
Ir jaaizsaka kritika ,bet tomeer ir jaapadomaa,kaa to saka-iipasi ,ja cilveeks ir luudzis padomu gruutaa briidii!
Kaadu laiku bija aptauja par laimiigaakajiem cilveekiem Amerikaa,kur vini lielaako tiesu dziivo!Izraadaas tiesi Kalifornijaa!:)
25.10.2012 17:31 |

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
LustForLife starp citu nesen arī diskutēju ar mammu par to, ka televīzijā ir ļoti daudz negatīvās informācijas, kas mūs arī iespaido, tāpēc es aizvien biežāk klausos mūziku vai skatos pašas izvēlētās filmas DVD :)
25.10.2012 17:56 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Tas ir internets. Nevajag nemt pieree ko dazi neapmierinaati cilveeki izgaaz savu verbaalo caureju , nosoda visu un visus , bet pasi nav ne ar ko labaaaki. Visbeizaak kaa jau priori teica, siem cilveeiem ir probleemas, anids pret kaadu, jebkas. Paarak glevi lai tiktu ar savam problemam galaa un taapeec jutas labaak uzrakstot kaadam ko aizskarosu.

Vajag atcereties internets ir internets. Cilveekiem ir viegli uzrakstit ko pretiigu sleepjoties aiz nickname.. Ja konkreetais komentaars nav adreseets pret tevi tad vnk ignoree.

Un nav LV vieniigaa..tai pasaa facebook kaadi pretigi komentaari pret tevi pasu? :(
25.10.2012 19:14 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
forumos vispaŗ ir maz negatīvi komentāri, tādos kur jāreģistrējās. ziņu portālos un citos kur nav, tādu ir daudz. un tā tas ir visur.
26.10.2012 08:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits