Sēžu šodien pie ārsta rindā,ilgi bija jāgaida. Es redzu ienāk viens vīrieties un sieviete (ap 30.g) un man blakus bija 2 brīvas vietas,bet viņi neapsēdās,stāvēja kājās. Es nepievērsu uzmanību,nu mazums cilvēki negrib sēdēt. Kā tad.. šie kaut ko tur sačukstējās un tā sieviete teica ''tak neej sēdēt tai čigānietei blakus!'' es redzu,ka man apkārt neviena čigāna nav,sapratu ka viņa runā par mani. Bet kā? ES NEESMU ČIGĀNU TAUTĪBAS! :(
Es tur sēdēju ar tādu wtf seju,viss iekšā vārījās. Pēctam visi cilvēki jau bija aizgājuši,bija pienākusi mana rinda,tie divi it kā aiz manis bija. Krč iegāju pie ārsta,a durvis plānas... :D :D Neko tamlīdzīgu savā dzīvē par sevi nebiju dzirdējusi. Pat bail atkārtot. Viņa kādas 3 reizes teica ''sargi telefonu''. Ārsts arī to dzirdēja un tad mēs normāli pasmējāmies,ka viņi mani par čigāni noturēja. Kad gāju ārā,metu kaunu pie malas un pateicu ''Starpcitu,es neesmu čigāne...'' protams,abi neko neatbildēja vnk stulbi skatījās. :D
Kā mani kaitina tie cilvēki,kas domā ka LV ir tikai 100% baltie un ja tumšāki cilvēki,tad značit čigāni. Es neesmu tīra latviete,bet nemaz tik tumša neesmu,jā tumšas acis & mati man ir bet es tak neesmu tāda vienīgā,es sevi uz ielas noteikti par čigānieti nenoturētu.
Es vienkārši gribēju kādam pasūdzēties.. :( Vēl jo projām dusmas. Nu kur tik stulbi cilvēki rodas?