Latviešu pelēkā - kā?

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
Sveikas, meteines!

Vēlos atgūt savu dabīgo matu krāsu (pelēkā latviešu), tagad esmu blondīne. Jautājums - kā? Kam ir kāda pieredze? Naudas nav žēl, galvenais kvalitāte, tagad staigāju ar ataugušām pelēkām saknēm, izskatās ļoti nekopti, nepatīk. Friziere teica - nav iespējams atgūt, jo visas dabīgās krāsas uz blondiem matiem dos zaļganu toni, tomēr man neticās, ka izejas, nav, jābūt!

Ieteikumi, pieredze? Paldies :)

Visām jauku vakaru ;)
24.10.2012 14:58 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man ir Keune maska par tādu pašu cenu no salona Brigita Čaka ielā.
30.10.2012 10:10 |

Reitings 146
Reģ: 28.06.2012
Brrrr... Pelēkā.. Ceru,ka saproti, ka tā būs ļoti jākopj, lai izskatītos tā, kā tu sapņo..
30.10.2012 10:15 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Man ir latvju pelēkājau 2 gadi. Nevaru saņemties nokrāsot,jo īsti nezinu,ko gribu :D
30.10.2012 10:18 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
man ari bija blondi, tad nokrasoju ar brunus un ta krasa,kad mazgajas ara, manos blondojos matos palika lidziga toni ar dabigajiem matiem, ka pat nevareju atskirt kur ir saknes.
30.10.2012 10:20 |

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
Super, tad būs jādodas uz Brigitu :)

Sirsniņa, man arī ir brūni tagad, bet tādi dabīgi, saņēmu šodien kaudzi komplimentu :)
30.10.2012 10:54 |

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Man savukart ar dabīgo matu krāsu sanāca vilšanās. Sen sāku šķipsnot un paliku par blondīni jau, bet mati sabojāti bija diezgan un nolēmu savus dabiskos atjaunot. Nokrasoju tumšus un tgd audzēju. Bet vienigi biju nepareizi iztēlojusies savu dabisko toni vai vnk aizmirsus to. Tgd baigais gabals ataudzis un atceros kāpēc vsp sāku krāsot matus. Patīk kā citām izskatās dabīgi mati un it kāmans tonis ir foršs, bet tiiiiiiiiiiiiiiiiiiik neizteiksmīgs un pelēks! Jā tieši ar aukstu peleku zemtoni, bet sejai man ir siltais zemtonis. Krč izskatos pēc palekās peles burtiski.

Esmu vilusies ļooti, ka pārkrāsoju pluss nogriezu karē, lai ātrāk ataugtu. :( Vsp mana dabīgā matu krāsa liek man vsp būt neredzamai. It īpaši pretējā dzimuma acīs. Kad biju gaišmate vnk tik daudz uzmanības bija, vislaik puiši nāca klāt kaut vai uz ielas iepazīties. Bija regulēri pielūdzēji kaut kādi, randiņi. A tgd kopš man ir nokrāosti a-la dabiskais es 3 mēnešu laikā neesmu ne ar vienu iepazinusies!!! Vsp pat neviens virsū neskatās. Tomēr cik svarīgi tie mati. Vnk kā diena pret nakti kad biju blonda. :( Tgd nu esmu nolēmusi, ka atkal krāsošu blondus. Un žēl iztērēto laiku, naudu un nogrieztos matus kurus taapt atkal krāsošu gaišus.

Njā, esmu skumjais gadījums kurai nepiestāv galīgi dabiskais matu tonis. Un skatoties kaut vai universitātē lekciju telpā uz citām meitenēm, ticiet, es neesmu vienīgā. Milzums daudz skaistu meiteņu (pēc sejas) staigā ar drausmīgi nepiestāvošiem dabiskas krāsas matiem!
03.11.2012 17:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits