Vēlos atgūt savu dabīgo matu krāsu (pelēkā latviešu), tagad esmu blondīne. Jautājums - kā? Kam ir kāda pieredze? Naudas nav žēl, galvenais kvalitāte, tagad staigāju ar ataugušām pelēkām saknēm, izskatās ļoti nekopti, nepatīk. Friziere teica - nav iespējams atgūt, jo visas dabīgās krāsas uz blondiem matiem dos zaļganu toni, tomēr man neticās, ka izejas, nav, jābūt!
man draudzenei ar tā bija. viņa nokrāsoja matus tādus brūnīgus un palēna'm dabiskā krāsa atauga. un saknes neizskatās tik traki ja mati nokrāsoti tuvu īstajai.
Manv viedoklis - nav nekā drausmīgāka par sievieti,kas cenšas ataudzēt dabīgos matus ungadu staigā kā ķēms. + otrais briesmīgākais - latviešu pelēkie nepiestāv nekam un nevienam.
Manmāsīca audzēja dabīgos matus.Ilgi staigāja kā ķēms,līdz nogrieza karē,lai saīsinātu pasākumu,jo tiktāl bija atauguši...un tagad viņa izskatās pēc nekā....
Lolita - kāpēc latviešu pelēkie nekad un nevienam nepiestāv?
Nu varbūt man drusku brūnīgāki ir, bet patīk mana matu krāsa. Tagad gan esmu ar hennu nokrāsojusi rižus, bet tā - neatļaujies te teikt, ka mani mati būtu slikti izskatījušies pirms tam!
man ir blondi un aug lv pelēkais tagad,dižu šķirbu nevar redzēt! un saknes ataugušas ir pamatīgi,līdz ausīm jau toč
Lolita-nu nevajag jau teikt,ka visas kas audzē savus matus izskatās briesmīgi ja! Ok viens ir audzēt tumši brīnos no platīnblondajiem,bet ja toņi krasi neatšķiras,tad skats ar nav kā losei!
Mana draudzene no blondiem matiem uz "latvietes pelēko" pārgāja samērā ātri! Iekrāsoja gaiši brūnpelēkas šķipsnas, kas bija ļoti tuvu dabīgajai krāsai. Arī tas neizskatījās slikti! Vēlāk saknes pamazām atauga, bet to nevarēja pamanīt, jo viņa ik pa laikam iekrāsoja sīkas šķipsnas. Tagad staigā ar dabīgo matu krāsu un viņai šāda izskatās daudz reizes labāk nekā blondā matu krāsa.
Man šķiet, ka latviešu pelākai ir daudz toņu - gaišāki, tumšāki, zeltenīgāki, brūnganāki, noteikti visi nav vienādi, bet runa nav par to - patīk/nepatīk, piestāv/nepiestāv :)
Pagaidām viens variants - staigāt ataugušām saknēm, haha
Bet vai tiešām nevar ietonēt kādā tumšākā tonī, kas nav brūns un nav no siltajiem? Hm, vai tiešām būs tikai un vienīgi zaļš :D?
nevajag jau teikt,ka visas kas audzē savus matus izskatās briesmīgi ja!
+++
OK, personīgi man mati vidēji brūni, bet tik un tā... dabīgi mati izskatās krietni vien labāk par tiem, kuriem no krāsošanas struktūra sačakarēta / matiem, kam jau 1 cm ataudzis krietni savādākā krāsā, nekā paši mati un taml. Tā ka tieši liela daļa krāsotu matu izskatās vissliktāk (jo krāsošana prasa rūpes un akurātību, ko ne katra ir gatava veltīt). Nekrāsoti mati varbūt ir mazāk spilgti, bet tas nenozīmē, ka izskatītos slikti!!!
Tas ir tikai konkrēta cilvēka (Lolitas) viedoklis, katram sava gaume.
Man tīri labi patīk latviešu pelēkais. Taču ne par to diskusija.
Man pašai nav latviešu pelēkais, taču, domāju, tam arī būtu jānostrādā kā manā gadījumā. Mana friziere blondās šķipsnas aizpildīja ar kaut kādu līdzekli, tad notonēja visu vienā tonī - manā dabīgajā. Zaļu šķipsnu nebija. Frizierei būtu jāzina tā metode.
Kā jau minēju - tas ir mans personīgais viedoklis, un katram tas varb būt atsevišķs, bet es vēl neesmu redzējusi nevienu sievieti,kas ar savu dabīgo matu krāsu izskatītos izteiksmīgi un gaumīgi.
Man liekas,ka latvju pelēkās var ģērbt mugurā ko grib, bet tāpat izskatās,kā ciema Līzes. Vēl tik tautu tērpu un lakatiņu galvā. Protams, nevienai personīgi (es pati arī esmu latvju pelēkā,lai nerastos pārpratumi) te kritiku neizskaku. Vien savu viedokli.
Un es te runāju par latvju pelēko, nevis tumši brūno, blondo vai vēl kādu latvijas pa-krāsu.
meklē citu frizieri. nu par to, ka davbīgās krāsas dos tev zaļganumu, par to es nešaubos. vnk pakāpeniski krāso ar krāsām, kas atbilst tavam īstajam matu tonim. un tad ļauj ataugt visiem
Tiku pie savas dabīgām matu krāsas tos nokrāsojot pēc iespējas tuvāk orģinālajām tonim un audzējot.
Ataudzēju līdz karē griezumam, nogriezt un audzēju garus.
Cita draudzene ataudzēja 5 cm un nogrieza zēngalviņu.