Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

clip in

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
teiksiet, ka esmu atpalikusi, bet neko daudz nezināju par šiem matiem, tikai to, ka tādi ir. šodien noskatījos video kur viņus pieliek. izskatījās tik vienkārši, ka izdomāju kāpēc gan nepamēģināt man? tātad jautājums, ko nozīme ar klipšiem un bez? kur es tādus varu iegādāties, ja nedzīvoju Rīgā? man jāpasūta vai kā? tā jau var nošaut galīgi greizi ar matu toni. vai šos matus drīkst krāsot? ja nu nošauju griezi, tad varbūt varu nokrāsot? vai viņi ir izturīgi? un cik daudzām no jums ir? :)
23.10.2012 22:34 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Bez klipšiem nozīmē ,ka nebūs piešūtas pie matiem šīs --> , būs pašai jāšuj klāt.

Dabīgos klip in matiņus var krāsot,taisnot,lokot. Sintētiskos nevar.
Pati iegādājos mellas salonā, tur piemeklēja atbilstošu toni, nogrieza mazliet ,lai "saietu " kopā ar saviem matiem un uzreiz arī pielika. Staigāju bieži ar viņiem , man ir 56 cm gari , vienīgi nepatīk ka pinķerējas vējā, tā ir ok .
23.10.2012 22:43 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
tā, kā es esmu no mazpilsētas, nu ne gluži tik mazas, bet normālas, vai es varu iet uz jebkuru friziersalonu un vaicāt pēc šiem matiem? un kādās cenās ir dabīgie un sintētiskie? :)
23.10.2012 22:47 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Tik sīki nezinu , bet pajautāt jau var.
Atšķirībā cik garus tu gribi , es par 56 cm samaksāju 50 ls , laikam :D
23.10.2012 22:51 |

10 gadi
Reitings 3477
Reģ: 09.07.2011
Es gan nedomāju, ka kurā katrā salonā, kur pieaudzē matus, būs arī clip-in variants, tāpēc es noteikti pasūtītu internetā. Izvēles iespēju ir ļoti daudz un cenas arī dažādas. Savējos pirms nepilniem 2 gadiem pasūtīju pa apmēram £70, kas salīdzinot ar to pašu Mellu nav nemaz tik daudz. Tur tas komplekts tāds pamatīgs bija - ap 160g laikam, ja pareizi atceros, un garums mani arī ļoti apmierina. Ar krāsas piemeklēšanu problēmu nebija nekādu, jo mājaslapā redzamais tonis pilnībā atbildam tam, kāds tas izskatās arī dzīvē, turklāt krāsu izvēle bija visnotaļ plaša, lai ikviena sev atrastu piemērotāko, un galu galā, ja kaut kas tiešām neapmierina, vienmēr jau var tos matus nokrāsot pēc savām vēlmēm (protams, ja tie ir īsti human hair, kādi tie lielākoties arī ir).
Jebkurā gadījumā, joprojām esmu ļoti apmierināta gan ar šo matu kvalitāti, gan izskatu, turklāt to ielikšana aizņem labi ja minūtes 5.
23.10.2012 23:02 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
man ir clip in spilgti rozaa shkjipsnas, esmu ljoti apmierinaata, forshi izskataas, un saveejos nevajag balinaat un kraasot rozaa :D
23.10.2012 23:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits