haha, nazis par sapņiem..uzreiz atcerējos, ka šonakt sapnī redzēju k kādu mini cosmo tusiņu, šķirstījām cosmo, kurā Late nez cik lapās sabildēta :D Un vēl tur šādas tādas dīvainas lietas bija, bet smieklīgs :D :D
Vispār nesaprotu, vai šodien jūtos labi vai slikti..it kā viss forši, bet liekas, ka man pārāk garlaicīga dzīve..bet nevaru arī izdomāt, ko TĀDU varētu darīt, lai liktos, ka ir viss bumbās :D
Brīvdienās noskatījos Walk the Line, man, kā biogrāfisko filmu mīļotājai, ļoti patika, un tad es tā aizdomājos, ka, ja par mani taisītu biogrāfisko, tur ātri vien aizmigt varētu no garlaicības :D :D stulbi man :D :D :D
Vēl noskatījos What to Expect When You`re Expecting, pēc pirmajiem kadriem likās, ka būs sviests, bet pēc tam iepatikās..tāda mīlīga..vai arī mani tā tēma vienkārši paķēra. :)
Pirms gulētiešanas noskatījos to jauno seriālu Arrow, bāc, tā atgādina kaut kādu spēli no xbox, bet laaaabs :D Beidzot atradu k ko draugam piemērotu :D
Ak, un TV es neskatos, bet televizors man ir kā datora monitors :D Netā pa vakariem maz esmu (izņemot brīvdienas), bet būs laikam pavisam "jānogriež" sev tas prieks, tāpat jau sanāk visu dienu pie kompja un SongPops ir vienīgais, ko es vakarā varu paspēlēt, bet nu tam man ir telefons :D :D :D :D
Viss, tātad no šodienas darba dienu vakaros netā ieiešu tikai, lai lejuplādētu k ko skatāmu vai pasūtītu k ko e-bay..ja mani redziet te (vaio citur), lūdzu, aizrādiet! :D