Padomus,ieteikumus.......

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
Sveikas!

Padomus lūdzu.

Tā tad ir draugs ,kopā vairāk kā 4gadi.
Ir problēma.Vai nu tā ir manī,vai viņā,vai vienkārši attiecību nesaderība!

Sākumā jau protams viss bija skaisti,idiāli nu feini!
Bet tagad viss ir galīgās auzās.

Es viņu vairs tā nekontrolēju un laidu darīt to ko viņš vēlas,nav jau mazais bērns kurš jāpieskata.
Bet nu ir iebrauzis auzās,tā rezultātā,jācieš man.(laikam,varbūt,pati nezinu).
Es redzu ka viņš tur rēķina savus rēķinus,kaut ko cenšas ,kaut ko ņemas,bet var manīt to ka nu ir saraizējies par naudas lietām!
Jūs jautāsiet par ko ?Viņam patīk,nu vai arī patika spēlēt automātus,(ka viņš saka automāti tagad pagātnē paliks),
bet nu ir izgājis tik tālu ka pašam tads nemiertiņš,jo parādiņi viuskur sakrājušies(ātrie kredīti).
Protams man naudu viņš nelūdz,neprasa,jo pirms viņš gribēja iet uz automātiem,es laidu,bet teicu,lai man pēctam naudu neprasa!

Es nezinu ar ko man viņam palīdzēt?kā man rīkoties,?jo nekā ne,mēs sēžam vienā izstabā kopā dzīvojam.Un tās viņa bažas,skumjas par to kur nu iepinies līdz ausīm,mani arī skar!
Nevaru te priecāties par dzīvi,ja otrai pusītei jādomā,kā samaksāt rēķinus,kā tikt no parādiem vaļā ,utt.
Skumji man pat tas ka viņam,naudiņa puzdienām tgd neatliek,jo lieki neko nevar tērēt!
Vai man tgd dot savu naudu ,lai viņš paēstu puzdienas,hnhnh?Ok , nau jau tik traki,uztaisa un paņem no mājām kko puzdienām.Bet nu vienalga,stulbi ir šitā.Tagad sajūta man ir vaininieces lomā,kpc es ļāvu iet un spēlēt,iztraļināt naudu.Ka pats nesaprot ka vajag apstāties.
22.10.2012 09:14 |

10 gadi
Reitings 374
Reģ: 29.01.2009
Tava kļūda jau no paša sākuma bija laist spēlēt, jo azarspēlēm ir tāpat kā ar narkotikām un alkoholismu. Tā ir slimība atkarība.
Ar parādiem gan nepalīdzētu. Un nekādā gadījumā nedotu skaidru naudu, bet tāpat kā bellakilla, domāju, ka jādara tā, lai nekas, kas ir nepieciešams dzīvošanai netrūktu, jāpalīdz ar to.
Ja Tu tiešām mīli, tad nepamet un morāli atbalsti. Un es pavisam noteikti uzstādītu ultimātu - es vai automāti, liktu atzīt atkarību un padomātu par psihologa, narkologa apmeklējumu.

Veiksmi Tev!
22.10.2012 12:13 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nepareizi dariiji, jo no paša saakuma laidi spēlēt? nopietni??? kas tas pa pārmetumu :D kas tad puisis mazs bērns, ka neko nesaprot no dzīves? pats nespēj saprast, ko nozīmē azartspēles? ka tas ir vnk viens liels apis*iens, un viss ir aprēķināts un 1 no cik miljoniem varbūt var vinnēt naudu lielu? tieši pareiza attieksme , ja grib, lai iet, nav jākrit ceļos un jāspundē iekšā istabā, lai tikai mīļajam viss kartiba! Un seit ir rezultāts - pats darīja, pats, lai tiek ārā. Es jau zinot sevi, nenociestos tajā posmā,kad speeleja :D noteikti taa stridetos, ka vnk izsķirtos, jo es neuzskatu, ka man vajag tādu slogu kā vīrieti, kurs speele azartspeeles. Tā ir ļoti nopietna atkarība... Tev noveelu, nezinu ko pat - ciinies un veiksmi
22.10.2012 12:23 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Tava kļūda jau no paša sākuma bija laist spēlēt, jo azarspēlēm ir tāpat kā ar narkotikām un alkoholismu. Tā ir slimība atkarība.

Ja nelaistu, tad atkarīgie tāpat atrod veidu kā tikt pie kārotā. Ja nelaistu, tad melotu par to, kur iet. Slepus to darītu. Nelaist nav nekāds risinājums.
22.10.2012 12:24 |

Reitings 227
Reģ: 26.09.2011
Nu katram savs , 4 gadi ir ilgs laiks ,lai neteiktu tikai mans un tavs. Un es uzskatu, ka par kaut ko ir jāmaksā arī sievietei, es vismaz nevarētu dzivot tikai uz vīrieša rēķina.
Un mana doma nebija tāda , Lancaster. Domāju, ka vīrietis ,iespējams , sāka iet uz tiem automātiem , jo nespēja visu pavikt uz saviem pleciem, naivi cerēja , ka izkulsies no parādiem un nevis tāpēc ,ka viņiem nav kopīgs budžets.
22.10.2012 12:37 |

10 gadi
Reitings 374
Labi, nepareiza vārdu izvēle no manas puses. Tas ne tuvu nav pārmetums. Bet vienkārši pasakot - ej, ja gribi, sanāk, ka Tu to akceptē. Es nenociestos jau pašā sākumā, ja zinātu to. Būtu pamatīgs strīds, tracis un ultimāts - es vai automāti, lai arī cik nepareizi tas būtu.
Atkarīgie atrod gan veidu kā spēlēt. Vienmēr. Bet lielākā daļa no viņiem, to diezgan nemākulīgi prot slēpt, sevišķi, ja tiek spēlēts jau ilgu laika posmu!
22.10.2012 12:39 |

10 gadi
Reitings 13809
+ Heartkiller

Tās nav grūtības, kurās vīrietis būtu jāatbalsta. No tāda jāmūk pa gabalu. Mamma reiz stāstīja, ka attāli pazina sievieti, kuras vīrs spēlēja azartspēles uz naudu, beigās nospēlēja arī sievu. Un tai sievietei reāli arī lika atmaksāt vīra parādus, strādājot kaut kādā bordelī.
22.10.2012 12:56 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tiklīdz palīdzēsi, kļūsti līdzatkarīga.
22.10.2012 13:38 |

Reitings 1001
Mums mājās sadalīts ,kas ko maksā un pērk.
Viņš sedz komunālos maksājumus,es domāju par paiku ,utt...

Viņš man parādā ir nelielu summu,ko nospēlējis
,zinu kad ados man atpakaļ .Iepriekš ir jau adevis,nav tā ka neadod to ko aizņemas no manis!

Visvairāk ir tas , ka jāsēž vienā telpā ar otro pusīti un nu jāskumst un jāuzņem tā viņa negatīvā enerģija,vai kā to labāk pateikt.....man arī:/

Viņš ir labs,dāsns,līdzjūtīgs cilvēks, bet tie automāti un parādi!
Es vairs nezinu kam ticēt?Vai tā atkarība reiz no tiem automātiem zust var?
22.10.2012 13:52 |

Reitings 8272
lai viņš iet ārstēties. un tikai tad mēģinātu viņam palīdzēt. gan jau, ka arī šo atkarību var mēģināt izārstēt..
22.10.2012 13:52 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Manai māsīcai bija draugs, dzīves biedrs,kas spēlēja automātus. Iznesa visu - televizorus, telefonus, visas elektro preces, Visu, bet viņa sēdēja un pacietīgi gaidīja,kad pats sapratīs,ka tā vairs nevar. Nesaprata.
22.10.2012 13:55 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nav dūmu bez uguns..
Ja reiz pati ļāvi viņam to darīt, tad tā arī daļēji ir tava vaina, ka tas viss tik tālu ir aizgājis.
Protams, skumji, taču nedomāju, ka tev tagad jāuzmet viņš, lai pats ar visu tiek galā.. Mēģini viņu kaut kā motivēt, palīdzēt. Lai izdodas!
22.10.2012 16:20 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Atkarībās palīdzēt var tikai attiecīgs ārsts. Nekādas naudas došanas, tad amats būs rokās! Var uzskatīt, ka nauda ir izmesta miskastē, automāti nav rēķini vai zāles.
22.10.2012 16:24 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Nekādā gadījumā nedod naudu! Atbalsti morāli, cik vari. Viņš nav maziņš, un pats tos sūdus vien ievārīja, pats, lai tiek laukā.
22.10.2012 16:28 |

Reitings 1001
Naudu nedodu.Viņš nemaz nav jautājis.

Vakar arī traki iznāca,
vakarā lien klāt mīlēties ucināties,bet man galīgi nevilka uz ko tādu,tā rezultātā uz darbu šodien aizgāja neapmierināts,itkā apvainojies par kaut ko!Nerunāja ar mani,zinu ka vakarā arī būs klus un nerunās ar mani!Vakar arī atnāku mājās,tas ar mani nerunā,tikai kad gultā iekāpām tad sāka runāt,protams vajadzēja,seksu.!
Nesaprotu vispār tos vīriešus!
Vot,neiedot un Tu paliec vainīgā tgd!
23.10.2012 14:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits