Man vnk diivaini,visu savu dziivi esmu bijusi attieciibaas.. regulaara desas pieejamiiba. :D
A tagad.. nu jau meenesis apkaart ,bljin.. pagaidaam veel labs gariigais,bet driiz saaksies besis gan jau :D
Ir taads labs kandidaats,bet kkaa laiks nesanaak :D
Ishi - vajag suni :D Meitenes nositīšu jums apetīti - ko jūs domājat par "sexu" ar dzīvniekiem - zirgiem,suņīem ,ēzeļiem ,cūkām ? :D :D:D :D Ir redzēti kkādi video ? :D:D Man par nelaimi ir gadījies ..bwēēēē... :/
Satiina- jū, es ar esmu uzrakusies netā kam tādam :D nē nu... bez komentāriem... bet.. es nesaprotu, kā tās, kuras ņemas ar zirgiem, sev visas iekšas neizārda? ne jau tas lops apstāsies pusceļā un neieliks līdz galam ;D :D
nazi-jaa,esi palaidusi garaam,nu tagad 2 nedeeljas kaa dziivoju citur,forshu vietu atradu. Mani hausmeiti riktiigie jautriishi :D
Ai ,apnika taa desa. :D Vnk izleemu,ka beidzooooot ir laiks buut vienai! Kad tad veel,ja ne tagad baudiit dziivi? :D
Labi, varbūt es kaut ko nesaprotu līdz galam :D bet vai tad sievietēm nav iespējams nekādus iekšējos orgānus saplēst vai vēl kā traumēt, ja mantība ir pārāk liela un tiek iedzīta līdz galam?
Satiina- un vēl ja viņš ar visu svaru liekas virsū :D nu visām tajām dzīvnieku mega locekļu, vai 2 litrīgo kolas pudeļu iekšā bāzējām vismaz viegli dzemdēt :D