Jums arī tā ir, ja ļaujat matiem izžūt dabīgi vai žāvējat ar auksto gaisu tad mati āti sataukojas un vispār ir tādi neforš un pat liekas tādi netīri...?
Ja vēl tikko izžuvuši viņi ir ok, tad nākamajā rītā ir vnk kkādas šausmas uz galvas!
Es labu gribēdama - nebojāt tik traki matus aplaužos... :D Viņiem laikam patīk tas fēna karstais bojājošais gaiss... :@
Nop...
Liakam tiešām vai9na būs tajā, ka mati vnk pierada, ka viņus žāvē ar karsto, jo es te vienu brīdi saņēmos un nežāvēju ar karsto un palika jau labāk!
Man baigais mīnuss ir tas, ka dabīgā veidā mati žūst ~4h un viņi nav biezi!
Ja es saviem matie ļauju dabīgi žūt, tad viņi pēc nekā neizskatās. Pie saknēm pielipuši un ribīgs skats. Tākā bendēju matus tāpat, taisnojot, tad domāju,ka fēns - nav sliktāks par taisnotāju.
Diemžēl, man nav tādi mati izmazgā un ej :D Ja nežāvēju ar fēnu tad ir pūkaini, ja macētu veidot smukas frizūras, nevis staigātu ar izlaistiem, tad iespējams arī ļautu tāpat viņiem izžūt, bet atcerējos,ka esmu gājusi ar slapjiem matiem gulēt un no rīta tie vēl bija mitri.
Principā nekad nežāvēju un ļauju dabīgi nožūt. Lai mati būtu kuplāki, tad, kamēr dabīgi žūst, pārmetu matus ik pa laikam uz citu pusi un vienmēr pārbraucu ar pirkstiem uz aizmuguri. Un neiedomājos nemaz bendēt matus ar žāvēšanu, ja varu no tās atteikties. Ļoti iespējams, ka tieši tas palīdzējis matiem nebūt tik pūkainiem un bojātiem.
Tieši žāvējot mati paliek taukauni, jo no tā karstuma svīstu un nākamajā dienā jau jāmazgā atkal :D
Ar fēnu arī necenšos,mati paliek pretīgi,kā Tu saki.
Ja ļoti jāsteidzās,tā jā.. vai vnk sausais šampūns un viss :D
Bet parasti ļauju ižžūt,3h bet ko darīt! ;)
Ja, ir labs un jaudīgs fēns, tas nekādu ļaunumu nenodara, tieši struktūra paliek spīdīgāka un gludāka, bet, ja ar lēnu fēnu 30 min cepina matus, tad gan, laika gaitā, mati pārvēršas salmos.
Nē, man tiešām tā nav!
Bet es piekrītu mei4ukam par to līdzekļu lietošanu/
matu laka, putas ļoti ātri satauko matus, tāpēc ikdienā nav ieteicams tos lietot!