Ja nav iedvesmas ko gatavot vienmēr gatavoju vistu saldajā krējumā ar ķiršu tomātiņiem.
Ātri, viegli un visiem garšo.
3x vistas filejas
100-150 ml saldās krējuma
3x ķiploku daiviņas
1 iepakojums ķiršu tomātiņi
Baziliks
Svaigi malti pipati pēc garšas, ja nav labāk nelietot vispār.
Vistas fileju atbrīvo no cīpslām un sagriež gabaliņos pēc pašu ieskatiem. Ķiplokus smali sakapā vai izspiež caur ķiploku spiedi. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un baziliku sasmalcina.
Pannā uzkarsē olīveļļu un ātri apcep. Pievieno vistu izcep, izsautē un apbrūnina, tad pievieno tomātiņus un sautē līdz miza atdalās un pievieno saldo krējumu. Cep aptuveni piecas minūtes un minūti vai divas pirms garavišanas beigām pievieno baziliku.
Piparus pievieno kamēr apcep vistu.
P.s. To visu ēd ar rīsiem vai studentu variants un mans mīļākais ar bageti.
