Briesmīgākie randiņi!!!

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Kādi jums ir bijuši briesmīgākie randiņi?
Man laikam pirms gada.Iepazinos ar jauku puisi internetā un vinš uzaicināja uz randiņu restorānā.Viņš strādā labā amatā un pieklājīgi pelna.
Sākumā randiņš šķita tīri jauks,bet kad pasūtījām ēdienu viņš sāka oficiantei jautāt kādas viņiem ir atlaides un vai viņš varētu dabūt kādu,ar savu atlaižu karti,kad oficiate paziņoja,ka karte vairs nav derīga,tad vinš sāka pamatīgi kasīties par to,ka viņi ir apmelotāji un savus klientus neatbalsta.Tad vēl kronis visam bija,kad šis teica,vai mēs abi nevaram dalīt uz pusēm vakariņas:O
Biegu beigās,protams pati samaksāju pa savu maltīti,vēsi atvadījos un devos prom.
Uzskatu,ja nav naudas,vai esi skopulis nav meitene jāved uz restorānu.Vairāk nekad ar interneta tipiņiem neiešu uz randiņiem.
17.10.2012 13:38 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
haha tik labs par tam sviestmaizem.
man vienmer ir kaitinajusi un besijusi santimu pisana. un no viriesa puses ...tas ir vissliktakais,kas var but. piemeram, ja uzaicina kur, tad pasam par sevi jamaksa vai japrecize kas ko un ka maksa. tadi varianti man bija pielaujami agra berniba. bet sievietem tada mazosanas ar santimiem neder!
23.04.2013 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits