pašai ļoti patīk Čistaja linija šampūni, bet piekritīšu summer, kas teica, ka, iespējams, izņemts kosmētiskais līdzeklis no apgrozības, jo tā sastāvā ir neatļautas vielas. skatījos vienu krievu raidījumu, kur eksperti un ārsti sprieda par krievu kosmētiku. Un praktiski visi atzina, ka īstenībā krievu kosmētika nav labāka par ārzemju. Jo tiem pašiem poļiem, piemēram, jāievēro tādas ES prasības ražošanā, kas neattiecas uz krieviem. Līdz ar to krievi sastāvā pilnīgi visus un visas kaitīgās vielas var nenorādīt, kas, piemēram, obligāti jānorāda ES valstu ražotājiem, un var iekļaut visādus draņķus iekšā, ko citās valstīs nedrīkstētu. Iespējams, tā paša lactimilk sastāvā ir kaut kas, ko nedrīkst likt klāt ES ražotai produkcijai, līdz ar to arī izplatīt ES valstīs nedrīkst. Kā konkrētajā raidījumā teica viena ārste - lielā daļā krievu šampūnu un kosmētikas ir tāds sastāvs, ka būtībā tikpat labi šampūna vietā varam sev ik dienu matos liet naftu. Protams, nesaku, ka ārzemju šampūnos, dušas želejās un kosmētikā tās nav - tas pats droši vien ir, tikai par dārgākām naudiņām.